!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cavaliere έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:49 Μεγάλο ανέκδοτο ο αφοπλισμός. Το δυστύχημα είναι πως δεν έχει η Ελλάδα την Οικονομία να εξοπλιστεί πραγματικά καλά. Ισραήλ να γίνει. Με Αλβανούς, Σκοπιανούς, και Τούρκους, γείτονες, τα ρακόμελα ας πιουν τις ρακές τους. Και να πούμε πως η Τουρκία αυτή τη στιγμή κάνει πόλεμο, αλλά εμείς κάνουμε ότι βρέχει. Μας έκανε απόπειρα εισβολής με ανορθόδοξο πόλεμο στον Έβρο, αμφισβητεί εδάφη και ύδατα, ενώ κάνει και ιστορίες άλλες. Όποιος πιστεύει πως με τη μέθοδο του Βούδδα θα αντιμετωπίσεις μια χώρα που κάνει πόλεμο στη Συρία και το Κουρδιστάν, κατέχει τη μισή Κύπρο, και πολεμά στη Λιβύη, ενώ εκπαιδεύει λαθρομετανάστες κομάντος για την Ελλάδα, είναι το λιγότερο αφελής, αν όχι εγκάθετος και πονηρός.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ μάνμου.
Σε καλωσορίζω στο κλεμπ των απλών κανονικών υγειώς σκεπτόμενων ανθρώπων.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Μας οδηγουνε σε πολεμο οι μπατριωτες: "Βυθιστε το πλωτο γεωτρυπανο της Τουρκιας"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:56
Cavaliere έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:49 Μεγάλο ανέκδοτο ο αφοπλισμός. Το δυστύχημα είναι πως δεν έχει η Ελλάδα την Οικονομία να εξοπλιστεί πραγματικά καλά. Ισραήλ να γίνει. Με Αλβανούς, Σκοπιανούς, και Τούρκους, γείτονες, τα ρακόμελα ας πιουν τις ρακές τους. Και να πούμε πως η Τουρκία αυτή τη στιγμή κάνει πόλεμο, αλλά εμείς κάνουμε ότι βρέχει. Μας έκανε απόπειρα εισβολής με ανορθόδοξο πόλεμο στον Έβρο, αμφισβητεί εδάφη και ύδατα, ενώ κάνει και ιστορίες άλλες. Όποιος πιστεύει πως με τη μέθοδο του Βούδδα θα αντιμετωπίσεις μια χώρα που κάνει πόλεμο στη Συρία και το Κουρδιστάν, κατέχει τη μισή Κύπρο, και πολεμά στη Λιβύη, ενώ εκπαιδεύει λαθρομετανάστες κομάντος για την Ελλάδα, είναι το λιγότερο αφελής, αν όχι εγκάθετος και πονηρός.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ μάνμου.
Σε καλωσορίζω στο κλεμπ των απλών κανονικών υγειώς σκεπτόμενων ανθρώπων.
:wave:
πραγματικος αριστερος ειναι - οι αλλοι που δηλωνουν ΄΄αριστεροι΄΄ ειναι αχρηστοι ηλιθιοι κ μπερδευεσαι :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

Οι κυβερνήσεις των δημοκρατικών δυτικών χωρών έχουν καπως ελεύθερα ΜΜΕ και κοσμο που μπορεί να πιέσει προς μια δίκαιη επίλυση προβλημάτων, ειδικα όταν αφορουν ευρωπαϊκό κρατος που απειλείται. Οι κυβερνήσεις καπως συντάσσονται με το διεθνές δικαιο και παιζουν στοιχειωδώς με τους κανονες παιχνιδιού. Η Αμερική παραμένει η μεγαλύτερη δύναμη, η Ευρώπη παραμένει ο οικονομικά ισχυρός την γειτονιάς μας.

Αμα ανέβουμε στο αρμα των δικτατορων και των Ρώσο - Τουρκο - Κινεζο βαρβάρων θα εχουμε κάνει έγκλημα απο ολες τις αποψεις, θα έχουμε προδώσει το δυτικο μας προσανατολισμό και θα έχουμε να βγαλουμε άκρη με καθεστώτα που έχουν κανει το bullying και την καταπάτηση καθε δικαίου επίσημη πολιτική τους. Δε νομιζω οτι θέλουμε κατι τετοιο, αλλο αν ειναι χρήσιμο να υπάρχει σαν μέσο πίεσης όταν μας αφήνουν εκτεθημενους η αν αναγκαστούμε αν φτασει ο κομπος στο χτενι να πλησιάσουμε πουτιν ή κινα.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

εγκάθετος και πονηρός ειναι δεν θελει ρωτημα ... εδω μεσα και σε αλλα φορα δεν ξερεις ποιος ειναι ο καθενας ... μπορει να ειναι ανετα τουρκος τρολ υπαλληλος ... ο καθενας κρινεται και χαρακτηριζεται απο αυτα που γραφει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:56ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ μάνμου.
Είμαι Κεντρώος Δημοκράτης Μετριοπαθών Απόψεων, συνειδησιακά, αλλά έχω ενταχθεί το ΚΚΕ για στρατηγικούς λόγους. Τα έχω ξαναπεί. Τα θέματα τα εθνικά δεν είναι παιχνίδι, ούτε άσκηση για παλικαροφροσύνες ηλιθίων, ούτε χαλαρή συζήτηση με ρακόμελα και Give Peace A Chanche. Άλλωστε τόσο φιλοϊσραηλινός που είμαι, τι περίμενες να έχω πρότυπο; Η Ελλάδα για να επιβιώσει πρέπει να υιοθετήσει το δόγμα του Ισραήλ.
Ordem e Progresso.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Kauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:33
πατησιωτης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:32
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:28

για αλλους λογους απο αυτους που επιθυμουν οι κασιδιαρηδες και για αλλαγη του πλεγματος των συμμαχιων που θα ανηκει η χωρα που θα αναδιαμορφωθουν και κατα την διαρκεια της συγκρουσης :g030:
Δηλαδή ποιά παραπάνω αλλαγή συμμαχιών θέλεις εσύ από τον Κασιδιάρη που ζητάει ρωσικό στρατό στην Ελλάδα;
Και η 17Ν αυτό προσπαθούσε 30 χρόνια.
Πότε ζήτησε ρωσικό στρατό ο Κας στην Ελλάδα?

Αρκετές φορές τον άκουσα στην τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

πατησιωτης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:38
Kauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:33
πατησιωτης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:32

Δηλαδή ποιά παραπάνω αλλαγή συμμαχιών θέλεις εσύ από τον Κασιδιάρη που ζητάει ρωσικό στρατό στην Ελλάδα;
Και η 17Ν αυτό προσπαθούσε 30 χρόνια.
Πότε ζήτησε ρωσικό στρατό ο Κας στην Ελλάδα?

Αρκετές φορές τον άκουσα στην τηλεόραση.
Εγώ πάντως καμία.
Και στην τηλεόραση, ν' άκουσες Κας, δύσκολο, αφού δεν τον βγάζουν.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Cavaliere έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:29 Η Ελλάδα για να επιβιώσει πρέπει να υιοθετήσει το δόγμα του Ισραήλ.
Αυτό θα μπορούσαν να το πουν όλα τα μικρά κράτη.Είναι ανέφικτο με βάση την ελληνική νοοτροπία.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

πατησιωτης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:40Αυτό θα μπορούσαν να το πουν όλα τα μικρά κράτη.Είναι ανέφικτο με βάση την ελληνική νοοτροπία.
Τη νοοτροπία την αλλάζεις, δεν είναι ντι εν έι. Οι παθητικοί σχεδόν και μοιρολάτρες Εβραίοι απέκτησαν πνεύμα πολέμου και αυτοσυντήρησης μετά το Β΄Π.Π..
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Kauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:24
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:22 επιθυμιτη μια πολεμικη συγκρουση :g030: :g030:
Αυτό το λέω εδώ και καιρό και μ' έλεγαν πολεμοκάπηλο.
Κάτσε ντε, δεν γίνεται μια πολεμική σύγκρουση να είναι επιθυμητή. Αναγκαστική, αναγκαία, ίσως αλλά όχι επιθυμητή! Δεν παίζουμε στην παραλία με κάστρα και κουβαδάκια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Cavaliere έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:29
sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:56ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ μάνμου.
Είμαι Κεντρώος Δημοκράτης Μετριοπαθών Απόψεων, συνειδησιακά, αλλά έχω ενταχθεί το ΚΚΕ για στρατηγικούς λόγους. Τα έχω ξαναπεί. Τα θέματα τα εθνικά δεν είναι παιχνίδι, ούτε άσκηση για παλικαροφροσύνες ηλιθίων, ούτε χαλαρή συζήτηση με ρακόμελα και Give Peace A Chanche. Άλλωστε τόσο φιλοϊσραηλινός που είμαι, τι περίμενες να έχω πρότυπο; Η Ελλάδα για να επιβιώσει πρέπει να υιοθετήσει το δόγμα του Ισραήλ.
Δεκτόν, δεν είχα υπόψιν μου ότι είχες τοποθετηθεί έτσι στο παρελθόν, συμφωνώ και με αυτήν την παράγραφο με μια μικρή παρατήρηση στο θέμα του Ισραήλ, με όλους τους υπόλοιπους γείτονες του εκτός της Παλαιστίνης έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί με τον τρόπο που υπερασπίζεται τα εθνικά του συμφέροντα και το κάνει επιτυχώς κιόλας νομίζω, με την Παλαιστίνη αυτοί θα έπρεπε να ακολουθήσουν το δικό μας "δόγμα", κοινώς να γίνουν άνθρωποι και γιατί έτσι πρέπει και κυρίως διότι μεσομακροπρόθεσμα θα φάνε τα μούτρα τους και δεν είναι ότι με πειράζει ή ανησυχώ για αυτούς, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά δεδομένης της σημερινής παγκόσμιας επιρροής που έχουνε θα μας πάρει η μπάλα όλους για τις δικές τους απάνθρωπες φασιστικές τακτικές - μαλακίες.

.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:23Δεκτόν, δεν είχα υπόψιν μου ότι είχες τοποθετηθεί έτσι στο παρελθόν, συμφωνώ και με αυτήν την παράγραφο με μια μικρή παρατήρηση στο θέμα του Ισραήλ, με όλους τους υπόλοιπους γείτονες του εκτός της Παλαιστίνης έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί με τον τρόπο που υπερασπίζεται τα εθνικά του συμφέροντα και το κάνει επιτυχώς κιόλας νομίζω, με την Παλαιστίνη αυτοί θα έπρεπε να ακολουθήσουν το δικό μας "δόγμα", κοινώς να γίνουν άνθρωποι και γιατί έτσι πρέπει και κυρίως διότι μεσομακροπρόθεσμα θα φάνε τα μούτρα τους και δεν είναι ότι με πειράζει ή ανησυχώ για αυτούς, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά δεδομένης της σημερινής παγκόσμιας επιρροής που έχουνε θα μας πάρει η μπάλα όλους για τις δικές τους απάνθρωπες φασιστικές τακτικές - μαλακίες.
Καραμπαμπισμός.
Ordem e Progresso.
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

Καλα ειναι σαφες οτι η γενιά μας δεν εχει ιδεα τι θα πει πόλεμος και νομίζει οτι έχουμε στρατιές απο πεινασμένους τρομοκρατες για να στείλουμε όπως ο ερντο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Cavaliere έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:27
sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:23Δεκτόν, δεν είχα υπόψιν μου ότι είχες τοποθετηθεί έτσι στο παρελθόν, συμφωνώ και με αυτήν την παράγραφο με μια μικρή παρατήρηση στο θέμα του Ισραήλ, με όλους τους υπόλοιπους γείτονες του εκτός της Παλαιστίνης έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί με τον τρόπο που υπερασπίζεται τα εθνικά του συμφέροντα και το κάνει επιτυχώς κιόλας νομίζω, με την Παλαιστίνη αυτοί θα έπρεπε να ακολουθήσουν το δικό μας "δόγμα", κοινώς να γίνουν άνθρωποι και γιατί έτσι πρέπει και κυρίως διότι μεσομακροπρόθεσμα θα φάνε τα μούτρα τους και δεν είναι ότι με πειράζει ή ανησυχώ για αυτούς, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά δεδομένης της σημερινής παγκόσμιας επιρροής που έχουνε θα μας πάρει η μπάλα όλους για τις δικές τους απάνθρωπες φασιστικές τακτικές - μαλακίες.
Καραμπαμπισμός.
Έλα τι;

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Green Dragon έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:18
Kauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:24
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:22 επιθυμιτη μια πολεμικη συγκρουση :g030: :g030:
Αυτό το λέω εδώ και καιρό και μ' έλεγαν πολεμοκάπηλο.
Κάτσε ντε, δεν γίνεται μια πολεμική σύγκρουση να είναι επιθυμητή. Αναγκαστική, αναγκαία, ίσως αλλά όχι επιθυμητή! Δεν παίζουμε στην παραλία με κάστρα και κουβαδάκια.
Επιθυμητή.
Γιατί θ' απαλλαγεί η ΕΛλάδα από τους πολιτικάντηδές της, καθώς και από τους λαθρο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”