ενός χρόνου βιντεάκι, στέρεψες φουκαρά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οδηγος τρενου αρνειται να οδηγησει επειδη σκυλος επιβατη δεν εχει φιμωτρο
Re: Οδηγος τρενου αρνειται να οδηγησει επειδη σκυλος επιβατη δεν εχει φιμωτρο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επιφυλάσσομαι για το δεύτερο, αλλά το πρώτο ειναι δεδομένο, καθε φορά που ανοίγονται νήματα τέτοιου τύπου. Εδώ με το βιτριόλι που ηταν πολύ σοβαρότερη η φάση και τα εκαναν ολα απροκάλυπτα πουτάνα κάποιοι, εδω δεν θα μου εκανε καμία εντύπωση ο,τι κι αν γραφοταν.
Μην ανησυχεις, το πότισα τσίπουρο μετά και εγινε αρνάκι.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μου έχει τυχει σε τρολευ. Βέβαια ο σκύλος ήταν άριστα εκπαιδευμένος καθώς ήταν οδηγός για τυφλούς ( τον είχε μια Αμερικανίδα με όλα τα απαραίτητα χαρτιά και για τον σκύλο και το πρόβλημα υγείας της) και παρόλο που επικράτησε μεγάλη ταραχή δεν κουνήθηκε από το σημείο που έκατσε. Στο τέλος ήρθε και η αστυνομια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ισχυει.vantono έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:40Ποιός ο λόγος τώρα να εγκαλείτε κι εσυ και ο ερμής τον αρχιψυχάκια ιδρυματικό για να τα βάλει με ενα ματσο αλλους ψυχάκηδες ιδρυματικους? Ποιο το νοημα? Αλλωστε δεν υπάρχει κατι το αμφιλεγόμενο στο νήμα. Όλοι συμφωνούμε ότι ο οδηγός ειχε απόλυτο δίκιο, και οι τριμάλακες που εσκουζαν θελουν βούρδουλα. Αν θελετε εντονο ύφος και γλαφυρές περιγραφές αλλά σε συνδυασμό με την πραγματικότητα και τη λογική, φωνάξτε φοσίλι τουλαχιστον.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:33 Περιμένω κι εγώ την τοποθέτηση του ηγέτη τους, του μέγιστου ΟΑΝΝΗΣΕΑ.
ο φος εχει περισσοτερο πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υπάρχει εγκύκλιος που είναι ξεκάθαρη:Gewponos90 έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:10
Μου έχει τυχει σε τρολευ. Βέβαια ο σκύλος ήταν άριστα εκπαιδευμένος καθώς ήταν οδηγός για τυφλούς ( τον είχε μια Αμερικανίδα με όλα τα απαραίτητα χαρτιά και για τον σκύλο και το πρόβλημα υγείας της) και παρόλο που επικράτησε μεγάλη ταραχή δεν κουνήθηκε από το σημείο που έκατσε. Στο τέλος ήρθε και η αστυνομια
Εκπαιδευμένοι σκύλοι – οδηγοί τυφλών επιτρέπεται να τους συνοδεύουν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ναι αυτό του είπαν και οι αστυνομικοί που ήρθανBeria έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:12Υπάρχει εγκύκλιος που είναι ξεκάθαρη:Gewponos90 έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:10
Εκπαιδευμένοι σκύλοι – οδηγοί τυφλών επιτρέπεται να τους συνοδεύουν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Η κατάσταση έχει ως εξής:Gewponos90 έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:15Ναι αυτό του είπαν και οι αστυνομικοί που ήρθανBeria έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:12Υπάρχει εγκύκλιος που είναι ξεκάθαρη:Gewponos90 έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:10
Εκπαιδευμένοι σκύλοι – οδηγοί τυφλών επιτρέπεται να τους συνοδεύουν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς![]()
Εάν κάποιος επιβάτης θέλει να μεταφέρει τον σκύο του χωρίς κλουβί, ή φίμωτρο σε μέσο μεταφοράς, ο οδηγός έχει κάθε δικαίωμα να του ζητήσει να κατέβει, ακόμη και αν δεν ενοχλείται κανείς.
Εαν μπει στο μέσο μεταφοράς τυφλός με σκύλο-οδηγό, είναι υποχρεωμένος να τον αφήσει και εάν υπάρχει επιβάτης ο οποίος ενοχλείται είναι ελεύθερος να πάρει το επόμενο λεωφορείο ή τρένο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Tον ιδιοκτήτη του σκύλου, ποιον άλλο;vagabondo έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:43Σ, αυτήν την περίπτωση, ποιόν τύπο εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:33 Προσωπικώς πάντως, μ' ενοχλεί περισσότερο η αγένεια/θράσος του κάθε τύπου, που θεωρεί Δικαίωμα Του τη δυσλειτουργία ενός μέσου που εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμου, παρά το παράτυπον του πράγματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα ήρθε ο γλυκός μου, πριν βάλω τις φωνές.vantono έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:40 Αν θελετε εντονο ύφος και γλαφυρές περιγραφές αλλά σε συνδυασμό με την πραγματικότητα και τη λογική, φωνάξτε φοσίλι τουλαχιστον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι αλλά άμα ο τυφλός βλέπει τότε τι γίνεται ;Beria έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:12 Υπάρχει εγκύκλιος που είναι ξεκάθαρη:
Ξέρω γω; Τον οδηγο, τον κάμεραμαν,...ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:52Tον ιδιοκτήτη του σκύλου, ποιον άλλο;vagabondo έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:43Σ, αυτήν την περίπτωση, ποιόν τύπο εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:33 Προσωπικώς πάντως, μ' ενοχλεί περισσότερο η αγένεια/θράσος του κάθε τύπου, που θεωρεί Δικαίωμα Του τη δυσλειτουργία ενός μέσου που εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμου, παρά το παράτυπον του πράγματος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Παρουσίαση στο Lancet και τα Ιατρικά Χρονικά
στην Ελλάδα είμαστε
Βρε ΓΑΛΗ μου ο σκύλος είναι αδέσποτος... (1.34 στο βίντεο) Εμένα μ έχουν ξεσκίσει σκυλιά που βγήκαν απο βενζινάδικο στο οποίο είχαν και σπιτάκια και φαΐ και ο βενζίνας ισχυριζόμενος πως απλά τα αφήνει στο χώρο του και τα ταΐζουν "άλλοι" χωρίς να είναι αυτός ιδιοκτήτης τους δεν πήρε ούτε παρατήρησή απ την αστυνομία....είναι παλιό το κόλπο λέμε... φιλοζωία στο φουλ(το οποίο είναι ΟΚ) ευθύνες στο μηδεν (το οποίο ειναι ΣΥΡΙΖΑ)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Παντως δεν εχω δει ποτε να δαγκωνει σκυλος ανθρωπο στα μμμ, αντιθετα καθε μερα τσακωνονται, βριζονται και δαγκωνονται "ανθρωποειδη" για μια θεση, γιατι τον πατησε, γιατι τον εσπρωξε κλπ κλπ.
Βαλτε σκυλους να τους δαγκωνουν μπας και στρωσουν χαρακτηρα ολοι αυτοι.
Βαλτε σκυλους να τους δαγκωνουν μπας και στρωσουν χαρακτηρα ολοι αυτοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 50 Απαντήσεις