!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα μας κανουν Χιλή …Εκχωρούν σε ιδιώτες το 80% των αποθεμάτων νερού της Ελλάδας....

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Θα μας κανουν Χιλή …Εκχωρούν σε ιδιώτες το 80% των αποθεμάτων νερού της Ελλάδας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Athos έγραψε: 03 Ιουν 2020, 09:22
Green Dragon έγραψε: 02 Ιουν 2020, 15:27 Θα φανεί σύντομα. Το νερό πρέπει να είναι κρατικό ακόμα και αν αναγκάζεσαι να πληρώνεις Φωτόπουλους. Που δεν ισχύει κιόλας.
καλά οι Φωτόπουλοι μικρό το κακό.

Με το τρύπιο δίκτυο που χάνει από παντού πώς λέτε να γίνει ;
Και περιμένεις να το μπαλώσει ο ιδιώτης; Σε φυσικό μονοπώλιο;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Re: Θα μας κανουν Χιλή …Εκχωρούν σε ιδιώτες το 80% των αποθεμάτων νερού της Ελλάδας....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:54 Αυτο που θα γινει ειναι η εκχωρηση της διαχειρισης μερους του δικτυου διανομης σε ιδιωτες οπως συμβαινει και σε πολλες ακομη χωρες.
Για να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός;

:giggle:

Άσε ρε τρολ, δεν μασάμε με τα κόλπα σου. Πήγαινε να ψαρώσεις κανέναν άλλον.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Δεν εθεσα εγω θεμα τονωσης του ανταγωνισμου
Εσυ το εθεσες
Εγω μιλησα για αναγκη επενδυσεων στο δικτυο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Άλλο εννοώ αλλά τελοσπάντων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2020, 12:57 Ποιος ειναι αυτος που εκρινε οτι οι αυξησεις ηταν αδικαιολογητες;
Αν δεν βρισκεις καποιον φαντασουν ενα ονομα εναν οργανισμο κατι ειναιτ ο δυνατο σου σημειο

Οταν μια αυξηση ειναι αδικαιολογητη την ακυρωνεις
Δεν μπορεί να ακυρώσει αναδρομικά την ανατιμολόγηση κανείς. Τα δικαιώματα εκμετάλλευσης εκχωρήθηκαν με όρους και συμβόλαια, όχι με χειραψίες και κουβεντούλα. Σταμάτα να λες πίπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:56 Δεν εθεσα εγω θεμα τονωσης του ανταγωνισμου
Εσυ το εθεσες
Εγω μιλησα για αναγκη επενδυσεων στο δικτυο
Δεν μας είπες όμως για ποιον λόγο να επενδύσει στο δίκτυο ο ιδιώτης εφόσον δεν επηρεάζεται η κερδοφορία του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γιατι να σας πω;
Ποιοι ειστε αυτοι οι εσεις που μετα απο ομαδικη παρακρουση ειδατε να γραφω οτι δεν επηρεαζεται η κερδοφορια του ενω δεν το ειπα;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 06:30 Γιατι να σας πω;
Γιατί εδώ μέσα κάνουμε συζήτηση. Αν εσύ δεν θες να κάνεις, τράβα αλλού. Και είναι η τελευταία φορά που αφήνω την μαλακισμένη σου συμπεριφορά χωρίς να την καταγγείλω. Αν δεν ξέρεις να συμπεριφερθείς σε μια συζήτηση, δεν αξίζει να είσαι εδώ μέσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Μετα απο 2 μερες αντιδραση απ ΝΔ :p2: https://twitter.com/enachannl/status/12 ... 25216?s=20 Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, «προωθούνται στοχευμένες παρεμβάσεις για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά με σύμβαση σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στην ανάθεση της διαχείρισης της λειτουργίας και της συντήρησης του εξωτερικού υδροδοτικού συστήματος της Αθήνας.

Έτσι εισάγεται ο υγιής ανταγωνισμός :smt017 στις υπηρεσίες του συστήματος με στόχο τη μείωση του ετήσιου κόστους της λειτουργίας και της συντήρησής του».

Παράλληλα, «προτεραιοποιούνται οι ανάγκες που αφορούν στη συντήρηση και στην αναβάθμιση του δικτύου.

Προωθούνται τα απαραίτητα έργα για τη συντήρηση με έξοδα του ιδιώτη, προχωρά η επανακοστολόγηση του δυϊλισμένου νερού προς όφελος των καταναλωτών :smt017 , μπαίνουν σοβαρά ποιοτικά κριτήρια για το νερό που πίνουμε ενώ ελέγχονται και οι διαρροές του δικτύου που κοστίζουν ακριβά. Αξιολογείται τέλος η εκμετάλλευση των εγκατεστημένων μονάδων καθώς και η πώληση αδιύλιστου ύδατος σε ιδιώτες. Αναβαθμίζεται λοιπόν το δίκτυο προς όφελος των Καταναλωτών. Το νερό δεν πωλείται». :smt017 :smt017 :smt017
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2020, 12:35
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2020, 09:04
hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2020, 07:36 Στ' αρχίδια μου τι έχεις αναλύσει. Ό,τι έγραψα ισχύει ακριβώς και ακριβώς για τους λόγους που ανέπτυξα.

Στην Αγγλία το νερό ιδιωτικοποιήθηκε το 1989. Έκτοτε οι τιμές έχουν αυξηθεί 40% σε πραγματικούς όρους (δηλαδή μετά τον πληθωρισμό) κι αυτό γιατί κάποια στιγμή το κράτος μπήκε και έβαλε φρένο στις αυξήσεις. Διαφορετικά θα είχαν εκτοξευθεί ποιος ξέρει πού. Οι δε υπηρεσίες είναι το ίδιο σκατά. Στις περισσότερες περιοχές το νερό δεν πίνεται με τίποτα.
Eγραψες για αδικαιολογητες αυξησεις
Αλλα δεν μας ειπες οτι το κρατος στην Αγγλια αποφασισε οτι οι αυξησεις ειναι αδικαιολογητες και τις ακυρωσε
Συνεπως κανεις διαφορους περιεργους συνειρμους για αν δικαιολογησεις την φαντσισωση σου

Στο πρώτο σπίτι που νοίκιασα και κλήθηκα να πληρώσω νερό, ο πρώτος λογαριασμός που μου ήρθε ήταν περίπου 700 ευρώ (σε σημερινή αξία, με μετατροπή ισοτιμίας). Όταν πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και τους είπα ότι δεν έχω πισίνα και να έρθουν να ελέγξουν το υδρόμετρο, μού είπαν ότι δεν υπάρχουν υδρόμετρα στην περιοχή μου (από τις πλουσιότερες στο ΗΒ) και τιμολογούν με βάση τι θεωρούν ότι είναι η μέση κατανάλωση!
:o

Αν είναι δυνατόν. Υπήρξε κάποια διευθέτηση αργότερα;
Σε σπίτι με αρκετή χρήση νερού και όχι μόνο για μένα, πληρώνω το τρίμηνο 32-45 ευρώ τις τελευταίες χρονιές όπως θυμάμαι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μετά από μεγάλη διαδικασία συμφώνησαν σε ένα μικρότερο ποσό, αφού τους απείλησα με μηνύσεις και μίλησα με την αρμόδια υπηρεσία. Αρχικά μού είπαν ότι για να βάλω υδρόμετρο πρέπει να κάνω αίτηση και να πληρώσω (κάπου 70 ευρώ) και ότι φυσικά ο λογαριασμός δεν αλλάζει και οι μετρήσεις θα επηρεάσουν μόνο τα επόμενα. Τελικά κι αφού τους προειδοποίησα εγγράφως ότι θα προβώ σε νομικές ενέργειες, συμφώνησαν να εγκαταστήσουν υδρόμετρο δωρεάν και να αναπροσαρμόσουν τον προηγούμενο λογαριασμό με βάση την κατανάλωση του επόμενου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2020, 14:13 να αναπροσαρμόσουν τον προηγούμενο λογαριασμό με βάση την κατανάλωση του επόμενου.
Ο οποίος ήταν;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

georgebi έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:52 Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά με σύμβαση σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στην ανάθεση της διαχείρισης της λειτουργίας και της συντήρησης του εξωτερικού υδροδοτικού συστήματος της Αθήνας.

Έτσι εισάγεται ο υγιής ανταγωνισμός στις υπηρεσίες του συστήματος με στόχο τη μείωση του ετήσιου κόστους της λειτουργίας και της συντήρησής του».
Ο ανταγωνισμός είναι ο διαγωνισμός.Θα γίνει διαγωνισμός ποιά εταιρία θα αναλάβει τη συντήρηση του συστήματος και θα βγει ο ανάδοχος με την καλύτερη προσφορα.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Θα πείτε το νερό νεράκι!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:40
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 06:30 Γιατι να σας πω;
Γιατί εδώ μέσα κάνουμε συζήτηση. Αν εσύ δεν θες να κάνεις, τράβα αλλού. Και είναι η τελευταία φορά που αφήνω την μαλακισμένη σου συμπεριφορά χωρίς να την καταγγείλω. Αν δεν ξέρεις να συμπεριφερθείς σε μια συζήτηση, δεν αξίζει να είσαι εδώ μέσα.

Συνελθε
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”