!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω να σας μιλήσω.
Re: Θέλω να σας μιλήσω.
Μα τρέμει η φωνή του
Πάω να παίξω λίγη χάους να ξεμουδιάσω και έρχομαι, στον μπουφέ είναι η ναδάη δε μπάω.Cavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:43Θα συνεχίσω το βράδυ αργά. Πέρνα στο μπουφέ να πάρεις ένα μεζέ.sys3x έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:38 Βγήκα μπαλκόνι, έχω τσιγάρα, φραπέ, τα πάνταόλα, από τηγανίτα τίποτα ακόμα όμως, νταξ πέραν του εξαιρετικά σημαντικού θέματος με το τυρί, μέχρι και ο ψι έχει χαλάσει βλέπω, διακρίνω τα μακαρόνια από κάτω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα σπαγγέτι φαίνονται ξεκάθαρα από κάτω ψι, δε ξέρω τι να πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τελείωσε το τυρί, ντρέπομαι 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
απορω πως δεν ανοιξε ακομα νημα ο Γιοχι κατι σαν '' Θέλω να σας μυήσω ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και να θέλω να σας μισήσω δε μπορώ 
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Εγώ προτείνω Poena cullei.Νταρνάκας έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:04H πυρά είναι χάδι για τέτοιο ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα.
Damanatio Memoriae, Damnatio ad Bestias κι ό,τι απομείνει στις Scalae Gemoniae.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- rums to let
Yochanan

φοβούμαι μην ανοίξει νήμα και ο dajeΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2020, 23:36 απορω πως δεν ανοιξε ακομα νημα ο Γιοχι κατι σαν '' Θέλω να σας μυήσω ''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rums to let την 03 Ιουν 2020, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
οι μουναρες να φοβουνταιrums to let έγραψε: 03 Ιουν 2020, 23:57φοβούμαι μην ανοίξει νήμα και ο dajeΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2020, 23:36 απορω πως δεν ανοιξε ακομα νημα ο Γιοχι κατι σαν '' Θέλω να σας μυήσω ''![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
"Θέλω να σ...ΠΟΥΤΣΑ";;rums to let έγραψε: 03 Ιουν 2020, 23:57 Yochanan
φοβούμαι μην ανοίξει νήμα και ο dajeΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2020, 23:36 απορω πως δεν ανοιξε ακομα νημα ο Γιοχι κατι σαν '' Θέλω να σας μυήσω ''![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- rums to let
Naida έγραψε: 03 Ιουν 2020, 17:46Δεν κατάλαβα εγώ είμαι ο Αλβανός ή μου λες τι έκανε ο Αλβανός φίλος σου;Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2020, 17:10ξεχασες να δωσεις αντιστοιχια μεrums to let έγραψε: 03 Ιουν 2020, 17:00
beria: καφετζό
περσεας/εμπεδοκλης : σκουφος
ιζνο: γυαλικό
γιώργης: αλβανός
γιαγιακα
σκυλο
καφεδερματινοτυπο
Αλβανο
Naida ο Αλβανος - που τυγχανει να ειναι αμετανοητο χοτζικο κομθουνι κ πολυ καλος μου φιλος ειναι ενας απο τους δυο ανυποχωρητους οταν ειχα οργανωσει την απεργια που λεγαμε καποτε - και λακισαν ολοι οι υπολοιποι του κωματος κ οι αριστεροτρομπες αγωνιστες της πλακας βαζοντας την ουρα στα σκελια![]()
μενεγακίζεις επικίνδυνα...
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσύ είσαι καινουργιος χρήστης εδώ φίλε η φίλη;rums to let έγραψε: 04 Ιουν 2020, 00:01Naida έγραψε: 03 Ιουν 2020, 17:46Δεν κατάλαβα εγώ είμαι ο Αλβανός ή μου λες τι έκανε ο Αλβανός φίλος σου;Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2020, 17:10
ξεχασες να δωσεις αντιστοιχια με
γιαγιακα
σκυλο
καφεδερματινοτυπο
Αλβανο
Naida ο Αλβανος - που τυγχανει να ειναι αμετανοητο χοτζικο κομθουνι κ πολυ καλος μου φιλος ειναι ενας απο τους δυο ανυποχωρητους οταν ειχα οργανωσει την απεργια που λεγαμε καποτε - και λακισαν ολοι οι υπολοιποι του κωματος κ οι αριστεροτρομπες αγωνιστες της πλακας βαζοντας την ουρα στα σκελια![]()
μενεγακίζεις επικίνδυνα...
Λοιπόν μιας και βλέπω το άβαταρ σου με τον
Ντέμη Ρούσσο μου θυμισες μια καλή φίλη μου
που είναι φανατική θαυμάστρια του Ντέμη.
Εγώ από την μεριά μου με το που έβαλα σπίτι μου διαδίκτυο αρχισα να ψαχνω μουσικές που
προέρχονται από το Παραπέτασμα.
Ο καλόκαρδος Ντέμης ταξίδευε στο Σόποτ
της Πολωνίας και συμμετέιχε στο φεστιβάλ
Ιντερβιζιον που ήταν το αντίστοιχο της Γιουροβίζιον για το Παραπέτασμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση