!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ο Μπάρον Τραμπ ήταν 11 το 2016. Τώρα δεν ξέρω πόσο είναι, ως λιμπταρντ δεν τα πάω καλά με τα φακτς εντ λότζικ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:04
Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:50 Καλα εδώ που τα λεμε, . Δεν νόμιζω να τον πήρε με το ζόρι, ούτε να τον ερωτεύτηκε για το πορτοκαλί μαλλί του. Αν δει ότι δεν αξίζουν τα φράγκα την όλη ταλαιπωρία ας τον χωρίσει. Όταν θελησει να το κάνει και ο Τραμπ της κάνει την ζωή κολαση το ξανασυζτηαμε. Μέχρι τοτε, συμβάση εργασίας έχει κάνει το κορίτσι και είναι στα χέρια της να κρίνει αν είναι συμφέρουσα :c020:
Για να κάνω κι εγώ το lifestyle σχόλιο μου, οκ δεν εγκρίνω τις επιλογές της στη ζωή, τον πήρε για τα λεφτά αλλά προς τιμήν της εγώ δεν πιστεύω ότι μένει για τα λεφτά, αυτά τα παίρνει και στο διαζύγιο. Μένει για τα παιδιά νομίζω.
η φεμινιστριες
ΚΕ - ΤΕ - ΛΑΜΠΟΝΓΚΟ ρεμλκ
Spoiler
τι δεν καταλαβαίνεις;

:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:13 Ο Μπάρον Τραμπ ήταν 11 το 2016. Τώρα δεν ξέρω πόσο είναι, ως λιμπταρντ δεν τα πάω καλά με τα φακτς εντ λότζικ.
Μέχρι και ο Νταράλας να ξες έφτασε να πει μιά φορά σε μία τρομερή έκλαμψη που είχε στον Τζίμη τον γνωστό ευχαρίστως.

.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

dna replication έγραψε: 03 Ιουν 2020, 14:53
Μαυροβασίλης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:19 αυτός είναι ο λευκός σελφχεητερ, αυτός ακριβώς

Εικόνα
και που είσαι ακόμη

https://twitter.com/RT_com/status/1268120823904288768
Έχω φθάσει στο θλιβερό συμπέρασμα ότι το μεγάλο εμπόδιο του νέγρου (sic) στην πορεία του προς την ελευθερία δεν είναι ο τύπος της Κου Κλουξ Κλαν, αλλά ο μετριοπαθής λευκός. Αυτός ο λευκός που είναι αφοσιωμένος περισσότερο στην “τάξη” παρά στη Δικαιοσύνη· που προτιμά την αρνητική ειρήνη –την απουσία της έντασης– από τη θετική ειρήνη – την παρουσία της Δικαιοσύνης.
https://www.kathimerini.gr/1081034/opin ... int-apnoia
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

ST48410 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:24 Namrail

Τρισε έκοψε ο τραμπ. Πήραν κάνα φράγκο οι φουκαράδες ποτέ;; ποτέ των ποτών. Κανονικό χέρι στις καταθέσεις και στα μεροκάματα είναι αυτό. Ας αποζημιώσει τα μαγαζιά από το μεγάλο κόλπο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:18
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:13 Ο Μπάρον Τραμπ ήταν 11 το 2016. Τώρα δεν ξέρω πόσο είναι, ως λιμπταρντ δεν τα πάω καλά με τα φακτς εντ λότζικ.
Μέχρι και ο Νταράλας να ξες έφτασε να πει μιά φορά σε μία τρομερή έκλαμψη που είχε στον Τζίμη τον γνωστό ευχαρίστως.
Κοινώς;
Τώρα που το λες, ο Τζιμακος είναι η πηγή εμπνεύσεις του στυλ χιούμορ που ακολουθείς; Δε θα σε κρίνω αν απαντήσεις ναι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπάρτακος »

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι έρευνες κοινής γνώμης που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και το κύμα οργής που ακολούθησε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η πλειοψηφία των Αμερικανών συμφωνεί με τις κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε όλη τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Αφροαμερικανού κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από λευκούς αστυνομικούς στην πολιτεία Μινεσότα και δεν εγκρίνει τον τρόπο που αντιδρά ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στις διαδηλώσεις και στις ταραχές.

Στην πρώτη δημοσκόπηση (ινστιτούτου Ipsos και Reuters) ζητήθηκε από τους ερωτηθέντες να πάρουν θέση για τις διαμαρτυρίες που έχουν εξαπλωθεί από άκρη σε άκρη των ΗΠΑ.

Το 64% των αμερικανών ενηλίκων που ερωτήθηκαν σχετικά απάντησε πως κατανοεί ή συμφωνεί με τους ανθρώπους που βγαίνουν έξω και διαδηλώνουν, το 27% είπε ότι δεν συμφωνεί και το 9% απάντησε ότι δεν έχει διαμορφώσει άποψη.

Με τον Ντόναλντ Τραμπ να βαδίζει προς τις εκλογές του Νοέμβρη όπου θα αντιμετωπίσει τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη των πολιτών για τις πολιτικές Τραμπ απέναντι στους διαδηλωτές.

Το 55% των Αμερικανών δεν εγκρίνει τον τρόπο που χειρίζεται ο Τραμπ τις κινητοποιήσεις, με το 40% να λέει πως διαφωνεί «σθεναρά», ενώ μόλις το ένα τρίτο εγκρίνει την αντίδρασή του, ποσοστό χαμηλότερο από εκείνο που εκφράζει ικανοποίηση για την δουλειά που κάνει γενικά ο νεοϋορκέζος μεγιστάνας στον προεδρικό θώκο (39%).

Δέκα μονάδες μπροστά ο Μπάιντεν
Χωριστή δημοσκόπηση των Ipsos και Ρόιτερς κατέδειξε ότι το προβάδισμα του Μπάιντεν επί του Τραμπ βρίσκεται στις δέκα μονάδες (47% - 37%) το υψηλότερο που έχει καταγραφεί σε έρευνα του ινστιτούτου και του πρακτορείου αφότου ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα επικράτησε στην κούρσα για την ανάδειξη του υποψήφιου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές, στις αρχές του Απριλίου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εύρημα πως μεταξύ όσων δήλωσαν Ρεπουμπλικάνοι, μόνο το 67% είπε πως εγκρίνει τον τρόπο που αντιδρά ο Τραμπ, ποσοστό αισθητά χαμηλότερο από εκείνο που επιβεβαιώνει το υψηλό βαθμό συσπείρωσης στο κόμμα, όσων δήλωσαν ευχαριστημένοι από τα πεπραγμένα του γενικά (82%).

Οι Αμερικανοί είναι διχασμένοι όσον αφορά τον τρόπο που αντιδρά η αστυνομία. Το 43% θεωρεί πως το χειρίζεται καλά αλλά το 47% διαφωνεί. Όπως θα περίμενε κανείς, το ποσοστό όσων κρίνουν πως οι δυνάμεις επιβολής της τάξης κάνουν καλή δουλειά είναι υψηλότερο στις τάξεις των υποστηρικτών των Ρεπουμπλικάνων, ενώ το ποσοστό όσων διαφωνούν είναι υψηλότερο στις τάξεις των Δημοκρατικών.

https://www.efsyn.gr/kosmos/boreia-amer ... iadiloseon
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 03 Ιουν 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Γιάννης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:52
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιουν 2020, 18:28
Γιάννης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 16:18

Τελικά όλοι εσείς οι τραμπικοί είστε πούστηδες. Γιατί άραγε;
τη πουστιά τη κάνεις εσύ που παραθέτεις το μισό ποστ
Δεν θα αλλάξει τίποτα αν το παραθέσω ολόκληρο.
yeah well, thats just like your opinion, man
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Σπάρτακος έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:10 Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι έρευνες κοινής γνώμης που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και το κύμα οργής που ακολούθησε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η πλειοψηφία των Αμερικανών συμφωνεί με τις κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε όλη τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Αφροαμερικανού κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από λευκούς αστυνομικούς στην πολιτεία Μινεσότα και δεν εγκρίνει τον τρόπο που αντιδρά ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στις διαδηλώσεις και στις ταραχές.

Στην πρώτη δημοσκόπηση (ινστιτούτου Ipsos και Reuters) ζητήθηκε από τους ερωτηθέντες να πάρουν θέση για τις διαμαρτυρίες που έχουν εξαπλωθεί από άκρη σε άκρη των ΗΠΑ.

Το 64% των αμερικανών ενηλίκων που ερωτήθηκαν σχετικά απάντησε πως κατανοεί ή συμφωνεί με τους ανθρώπους που βγαίνουν έξω και διαδηλώνουν, το 27% είπε ότι δεν συμφωνεί και το 9% απάντησε ότι δεν έχει διαμορφώσει άποψη.

Με τον Ντόναλντ Τραμπ να βαδίζει προς τις εκλογές του Νοέμβρη όπου θα αντιμετωπίσει τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη των πολιτών για τις πολιτικές Τραμπ απέναντι στους διαδηλωτές.

Το 55% των Αμερικανών δεν εγκρίνει τον τρόπο που χειρίζεται ο Τραμπ τις κινητοποιήσεις, με το 40% να λέει πως διαφωνεί «σθεναρά», ενώ μόλις το ένα τρίτο εγκρίνει την αντίδρασή του, ποσοστό χαμηλότερο από εκείνο που εκφράζει ικανοποίηση για την δουλειά που κάνει γενικά ο νεοϋορκέζος μεγιστάνας στον προεδρικό θώκο (39%).

Δέκα μονάδες μπροστά ο Μπάιντεν
Χωριστή δημοσκόπηση των Ipsos και Ρόιτερς κατέδειξε ότι το προβάδισμα του Μπάιντεν επί του Τραμπ βρίσκεται στις δέκα μονάδες (47% - 37%) το υψηλότερο που έχει καταγραφεί σε έρευνα του ινστιτούτου και του πρακτορείου αφότου ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα επικράτησε στην κούρσα για την ανάδειξη του υποψήφιου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές, στις αρχές του Απριλίου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εύρημα πως μεταξύ όσων δήλωσαν Ρεπουμπλικάνοι, μόνο το 67% είπε πως εγκρίνει τον τρόπο που αντιδρά ο Τραμπ, ποσοστό αισθητά χαμηλότερο από εκείνο που επιβεβαιώνει το υψηλό βαθμό συσπείρωσης στο κόμμα, όσων δήλωσαν ευχαριστημένοι από τα πεπραγμένα του γενικά (82%).

Οι Αμερικανοί είναι διχασμένοι όσον αφορά τον τρόπο που αντιδρά η αστυνομία. Το 43% θεωρεί πως το χειρίζεται καλά αλλά το 47% διαφωνεί. Όπως θα περίμενε κανείς, το ποσοστό όσων κρίνουν πως οι δυνάμεις επιβολής της τάξης κάνουν καλή δουλειά είναι υψηλότερο στις τάξεις των υποστηρικτών των Ρεπουμπλικάνων, ενώ το ποσοστό όσων διαφωνούν είναι υψηλότερο στις τάξεις των Δημοκρατικών.

https://www.efsyn.gr/kosmos/boreia-amer ... iadiloseon
Κάτι τέτοιες "δημοσκοπήσεις" είχαν και στις προηγούμενες εκλογές. Και μετά...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:56
sys3x έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:18
Κοινώς;
Τώρα που το λες, ο Τζιμακος είναι η πηγή εμπνεύσεις του στυλ χιούμορ που ακολουθείς; Δε θα σε κρίνω αν απαντήσεις ναι.
Τώρα που τον χάσαμε μπορώ να το πω, ναι ήταν πολύ επηρεασμένος αλλά δεν κρατάω καμμιά κακία.
Μεγάλος ψυχαγωγός και καλλιτέχνης, και τα γραπτά του πολύ έξυπνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 03 Ιουν 2020, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:15
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:04
Για να κάνω κι εγώ το lifestyle σχόλιο μου, οκ δεν εγκρίνω τις επιλογές της στη ζωή, τον πήρε για τα λεφτά αλλά προς τιμήν της εγώ δεν πιστεύω ότι μένει για τα λεφτά, αυτά τα παίρνει και στο διαζύγιο. Μένει για τα παιδιά νομίζω.
η φεμινιστριες
Spoiler
τι δεν καταλαβαίνεις;

εχω ενημερωσει τη Ναιδα εδω κ χρονια πως ειναι σεξιστικο - προωθει την κουλτουρα του βιασμου αλλα στα κετσαπ της - το γουσταρει το κομματακι κ το θυμαται σε καθε ευκαιρια

δυνατα τα σχολια στο βινδεο :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:45

η φεμινιστριες
Spoiler
τι δεν καταλαβαίνεις;

εχω ενημερωσει τη Ναιδα εδω κ χρονια πως ειναι σεξιστικο - προωθει την κουλτουρα του βιασμου αλλα στα κετσαπ της - το γουσταρει το κομματακι κ το θυμαται σε καθε ευκαιρια

Να ρε, ναδάη και μαλακίες να πούμε, αυτήνα εδώ πως την φέρουμε, εδώ σε θέλω.
Spoiler
και τον Διάδοχο :a040:
Όπως στο λεύτερο όμως όχι μισές δουλειές :a040: :a040:
Και εννοείται ότι το καραγουστάρει αφού είναι καρασεξιστόμουτρο κι αυτή.

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:48
Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:45

Spoiler
τι δεν καταλαβαίνεις;

Να ρε, ναδάη και μαλακίες να πούμε, αυτήνα εδώ πως την φέρουμε, εδώ σε θέλω.
Spoiler
και τον Διάδοχο :a040:
Όπως στο λεύτερο όμως όχι μισές δουλειές :a040: :a040:
αυτην ειναι ευκολακι - αλλα δεν συμφερει - θα το κλεισει το μαγαζι
ο διαδοχος ειναι δυσκολος ....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”