Cavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 18:14 Για το τριμμένο τυρί στα μακαρόνια θα πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα. Πριν να είναι αργά. Πριν θρηνήσουμε αθώους και γίνουμε Μινεσότα. Δεν είναι ακίνδυνα κι αστεία αυτά. Πρέπει να μπανάρονται όσοι ποστάρουν τέτοια πράγματα. Μεγαλώνουμε παιδιά, αύριο μπορεί το παιδί μας να μπει στο φόρουμ, θα μας αρέσει να βλέπει τέτοια θεάματα; Λοιπόν, ζητώ την ποινικοποίηση του τυριού στις μακαρονάδες.
Νερό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω να σας μιλήσω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Θέλω να σας μιλήσω.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Beria έχει έρθει με μπλοκάκι και φωτογραφική μηχανή, φακελώνει ποιοί έρχονται στην ομιλία μου. Έπεσε και στον μπουφέ λες και έχουμε 1943.
Ordem e Progresso.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τι έχασα;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Cavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 18:14 Για το τριμμένο τυρί στα μακαρόνια θα πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα. Πριν να είναι αργά. Πριν θρηνήσουμε αθώους και γίνουμε Μινεσότα. Δεν είναι ακίνδυνα κι αστεία αυτά. Πρέπει να μπανάρονται όσοι ποστάρουν τέτοια πράγματα. Μεγαλώνουμε παιδιά, αύριο μπορεί το παιδί μας να μπει στο φόρουμ, θα μας αρέσει να βλέπει τέτοια θεάματα; Λοιπόν, ζητώ την ποινικοποίηση του τυριού στις μακαρονάδες.
Νερό.

Σύντροφε μην ανησυχείς. Όποιος δεν χειροκροτά με πάθος καταγράφεται και θα συνεχίσει με ξενάγηση στο μαγευτικό ΙρκούτσκCavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:28 Ο Beria έχει έρθει με μπλοκάκι και φωτογραφική μηχανή, φακελώνει ποιοί έρχονται στην ομιλία μου. Έπεσε και στον μπουφέ λες και έχουμε 1943.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι, σύντροφε Λαυρέντη, αλλά γυαλίζουν τα σαγόνια σου από το ψητό, έπεσες με τα μούτρα στον μπουφέ. Πρέπει να καταγράφουμε και τα πηγαδάκια των φραξιονιστών.Beria έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:35Σύντροφε μην ανησυχείς. Όποιος δεν χειροκροτά με πάθος καταγράφεται και θα συνεχίσει με ξενάγηση στο μαγευτικό ΙρκούτσκCavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:28 Ο Beria έχει έρθει με μπλοκάκι και φωτογραφική μηχανή, φακελώνει ποιοί έρχονται στην ομιλία μου. Έπεσε και στον μπουφέ λες και έχουμε 1943.
Ordem e Progresso.
Γουάτ δε φακ τα λες τόσο ωραία!
Σωστά το έθεσες το ζήτημα σύντροφε.taliban έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:35Cavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 18:14 Για το τριμμένο τυρί στα μακαρόνια θα πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα. Πριν να είναι αργά. Πριν θρηνήσουμε αθώους και γίνουμε Μινεσότα. Δεν είναι ακίνδυνα κι αστεία αυτά. Πρέπει να μπανάρονται όσοι ποστάρουν τέτοια πράγματα. Μεγαλώνουμε παιδιά, αύριο μπορεί το παιδί μας να μπει στο φόρουμ, θα μας αρέσει να βλέπει τέτοια θεάματα; Λοιπόν, ζητώ την ποινικοποίηση του τυριού στις μακαρονάδες.
Νερό.![]()
Μιαμ, μιαμ, σλουρπCavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:38Ναι, σύντροφε Λαυρέντη, αλλά γυαλίζουν τα σαγόνια σου από το ψητό, έπεσες με τα μούτρα στον μπουφέ. Πρέπει να καταγράφουμε και τα πηγαδάκια των φραξιονιστών.Beria έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:35Σύντροφε μην ανησυχείς. Όποιος δεν χειροκροτά με πάθος καταγράφεται και θα συνεχίσει με ξενάγηση στο μαγευτικό ΙρκούτσκCavaliere έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:28 Ο Beria έχει έρθει με μπλοκάκι και φωτογραφική μηχανή, φακελώνει ποιοί έρχονται στην ομιλία μου. Έπεσε και στον μπουφέ λες και έχουμε 1943.
συγγνώμη
Λαδωσα και το σακάκι γμτ
Σε δύο λεπτά ξαναπιανω το πόστο μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έχω κέφια γι αυτό
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Βγήκα μπαλκόνι, έχω τσιγάρα, φραπέ, τα πάνταόλα, από τηγανίτα τίποτα ακόμα όμως, νταξ πέραν του εξαιρετικά σημαντικού θέματος με το τυρί, μέχρι και ο ψι έχει χαλάσει βλέπω, διακρίνω τα μακαρόνια από κάτω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν τα μακαρόνια φαίνονται στο πιάτο, δεν έχει αρκετό τυρί.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα συνεχίσω το βράδυ αργά. Πέρνα στο μπουφέ να πάρεις ένα μεζέ.sys3x έγραψε: 03 Ιουν 2020, 21:38 Βγήκα μπαλκόνι, έχω τσιγάρα, φραπέ, τα πάνταόλα, από τηγανίτα τίποτα ακόμα όμως, νταξ πέραν του εξαιρετικά σημαντικού θέματος με το τυρί, μέχρι και ο ψι έχει χαλάσει βλέπω, διακρίνω τα μακαρόνια από κάτω.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση