!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:26
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:21

Αυτό και θα συμπληρώσω (ή θα κάνω πιο συγκεκριμένα) δύο πράγματα.

Οτι πρώτον μπορεί να διαφωνούσα αλλά εξέφραζαν μια πλειοψηφία χωρίς όμως να αποξενώνουν εντελώς τη μειοψηφία που έχασε και να προκαλούν εμφυλιακη πόλωση, δεύτερον επειδή επί των ημερών τους οι ΗΠΑ ήταν ένας γίγαντας στην παγκόσμια σκηνή και όχι laughing stock, και τρίτον γιατί κανείς απ αυτούς δεν τα έβαλε ανοιχτά με την Μεγάλη Πατρίδα μου, την ΕΕ.
θυμάσαι τότε που ψάχνατε που είναι η Μελάνια και αναρωτιόσαστε εσύ και ο Νέρο/Σένεκας τι την έκανε και αν είναι καλά ;
Κάτι θυμάμαι που του έκανε μούτρα.
Γενικά δεν πολυθυμάμαι τι γράφω για χαβαλέ. Εσένα σε χάραξε ανεξίτηλα;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:41 Ναι,μόνο που εδώ μιλούσαμε γιατι προτιμούν αυτούς από τον Τραμπ κάποιοι.
Κατά τα λοιπά οι πόλεμοι του Ιράκ ο πρώτος και του Αφγανιστάν ήσαν νόμιμοι και με ψήφο και από τον ΟΗΕ και το Κογκρέσσο - ο πρώτος επειδή το Ιράκ κατέλαβε το Κουβέιτ και ο δεύτερος επέιδη οι Ταλιμπαν χτύπησαν την Νέα Υόρκη την 11/9.
Παράνομος ήταν ο δεύτερος πόλεμος του Ιράκ.
Εγώ ο κάποιος απάντησα νωρίτερα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:30
Otto Weininger έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:26
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:21

Αυτό και θα συμπληρώσω (ή θα κάνω πιο συγκεκριμένα) δύο πράγματα.

Οτι πρώτον μπορεί να διαφωνούσα αλλά εξέφραζαν μια πλειοψηφία χωρίς όμως να αποξενώνουν εντελώς τη μειοψηφία που έχασε και να προκαλούν εμφυλιακη πόλωση, δεύτερον επειδή επί των ημερών τους οι ΗΠΑ ήταν ένας γίγαντας στην παγκόσμια σκηνή και όχι laughing stock, και τρίτον γιατί κανείς απ αυτούς δεν τα έβαλε ανοιχτά με την Μεγάλη Πατρίδα μου, την ΕΕ.
θυμάσαι τότε που ψάχνατε που είναι η Μελάνια και αναρωτιόσαστε εσύ και ο Νέρο/Σένεκας τι την έκανε και αν είναι καλά ;
είναι καλά?

Εικόνα

Καλα εδώ που τα λεμε, . Δεν νόμιζω να τον πήρε με το ζόρι, ούτε να τον ερωτεύτηκε για το πορτοκαλί μαλλί του. Αν δει ότι δεν αξίζουν τα φράγκα την όλη ταλαιπωρία ας τον χωρίσει. Όταν θελησει να το κάνει και ο Τραμπ της κάνει την ζωή κολαση το ξανασυζτηαμε. Μέχρι τοτε, συμβάση εργασίας έχει κάνει το κορίτσι και είναι στα χέρια της να κρίνει αν είναι συμφέρουσα :c020:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 03 Ιουν 2020, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

nostromos έγραψε: 03 Ιουν 2020, 18:04
Γιάννης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 16:44
nostromos έγραψε: 03 Ιουν 2020, 16:27

πουστικο ειναι να κανεις σαν παρατημενη γκομενα για το θανατο ανθρωπου που δεν γνωριζεις .. βασικα δεν σου καιγεται καρφι αλλα τον χρησιμοποιεις για να να επιτυχεις στοχους ... αυτο ειναι ο ορισμος της πουστιας Γιαννακη
Πες ξεκάθαρα ποιους στόχους με κατηγορείς ότι προσπαθώ να επιτύχω. Αλλιώς πάρτο πίσω και σκάσε.
εσυ να μας αναλυσεις το πουστικο της επιχειρηματολογιας μας ... πολιτικα μιλαμε παντα
Το έκανα ήδη παραπάνω, δεν φταίω εγώ αν έχεις πρόβλημα κατανόησης γραπτού κειμένου.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιουν 2020, 18:28
Γιάννης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 16:18
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιουν 2020, 12:45
και ποια η διαφορά;
Τελικά όλοι εσείς οι τραμπικοί είστε πούστηδες. Γιατί άραγε;
τη πουστιά τη κάνεις εσύ που παραθέτεις το μισό ποστ
Δεν θα αλλάξει τίποτα αν το παραθέσω ολόκληρο.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:49
πατησιωτης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:41 Ναι,μόνο που εδώ μιλούσαμε γιατι προτιμούν αυτούς από τον Τραμπ κάποιοι.
Κατά τα λοιπά οι πόλεμοι του Ιράκ ο πρώτος και του Αφγανιστάν ήσαν νόμιμοι και με ψήφο και από τον ΟΗΕ και το Κογκρέσσο - ο πρώτος επειδή το Ιράκ κατέλαβε το Κουβέιτ και ο δεύτερος επέιδη οι Ταλιμπαν χτύπησαν την Νέα Υόρκη την 11/9.
Το είδα και διαφωνώ ότι έκανε κάποια αντισυνταγματική ενέργεια.Εξήγησα ότι χιλιάδες δικηγόροι περιμένουν με το τουφέκι μια παρόμοια ενέργεια.
Κατά τα λοιπά δέχομαι την δυσφορία σου για τη στάση του έναντι της ΕΕ αλλά στο σύστημα των ανεξάρτητων κρατών που οι Ευρωπαίοι εφηύραν :D κάθε πρόεδρος κοιταζει τα συμφεροντα της δικής του χώρας και όχι των άλλων.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:56κάθε πρόεδρος κοιταζει τα συμφεροντα της δικής του χώρας και όχι των άλλων.
Ότι δηλαδή αυτό το άτομο εδώ και 3.5 χρόνια δουλεύει για το συμφέρον της χώρας του.....
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Κάτι θυμάμαι που του έκανε μούτρα.
Γενικά δεν πολυθυμάμαι τι γράφω για χαβαλέ. Εσένα σε χάραξε ανεξίτηλα;
Πολύ χαβαλέ έκανες μάλλον σε εκείνο το νήμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:56
Το είδα και διαφωνώ ότι έκανε κάποια αντισυνταγματική ενέργεια.Εξήγησα ότι χιλιάδες δικηγόροι περιμένουν με το τουφέκι μια παρόμοια ενέργεια.
Κατά τα λοιπά δέχομαι την δυσφορία σου για τη στάση του έναντι της ΕΕ αλλά στο σύστημα των ανεξάρτητων κρατών που οι Ευρωπαίοι εφηύραν :D κάθε πρόεδρος κοιταζει τα συμφεροντα της δικής του χώρας και όχι των άλλων.
Διαφωνείς και στο ότι κανένας άλλος πρόεδρος δεν είχε κυρήξει ανένδοτο πόλεμο εναντίον της ηττημένης μερίδας της κοινωνίας αλλά προσπάθησαν να είναι Πρόεδροι όλων των Αμερικανών; Έστω στα λόγια, αφήνοντας τα οικονομικά συμφέροντα στην άκρη.
Δεν θυμάμαι κανέναν κάθε βδομάδα να αφιόνιζε τους οπαδούς του αποξενώνοντας (για να μην πω σκυλοβρίζοντας) τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Έφαγε βρεγμένη μαλαστουπα από τον υπουργό Άμυνας του για το ζήτημα αναπτυξης ομοσπονδιακού στρατού.

https://www.google.com/amp/s/www.capita ... 3famp=true
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Ιουν 2020, 09:13
axilmar έγραψε: 03 Ιουν 2020, 09:05
dna replication έγραψε: 02 Ιουν 2020, 22:44 σκοτώνουν επειδή μπορούν

Rather than burning and looting, protesters should turn their ire on lawmakers and judges who facilitate police immunity.
https://twitter.com/Ian56789/status/1267900082470498304
Αυτό ακριβώς. Η αιτία βέβαια είναι ο ρατσισμός, αλλά και μια άλλη αιτία για την αυθαιρεσία της αστυνομίας είναι η ανυπαρξία λεπτομερούς νομοσχεδίου σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι όχι να κάνει η αστυνομία.

Αυτό βέβαια συμφέρει τις εκάστοτε κυβερνήσεις γιατί μπορούν να "επιβαλλουν" την τάξη όπως αυτές νομίζουν.
Δεν πρόκειται για απουσία νόμων. Πρόκειται για ερμηνεία κατά το δοκούν. Οι αποφάσεις για το αν ένας μπάτσος θα δικαστεί ή όχι παίρνονται από εκλεγμένους ψηφοφόρους. Κι εκεί φαίνεται πως οι Αμερικάνοι τα έχουν κάνει σκατά αφού δεν βγαίνουν να ψηφίσουν παρά σέρνονται μετά το συμβάν στους δρόμους και ακολουθούν το πλήθος. Η κατάρα του Επιμηθέα.
Ο μέσος πιτσιρικάς που ουρλιάζει σήμερα δεν πήγε χτες να ψηφίσει για τον Σάντερς μα περιμένει πως μαγικά όλα τα προβλήματά του θα λυθούν από έναν αυτόματο πιλότο. Ο μόνος αυτόματος πιλότος όμως που λειτουργεί στην Αμερική υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα.
Δεν κρύβω ότι είμαι και εγώ μεγάλος φαν του Μέγιστου Σάντερς, επίσης όχι μόνον στις ΕΠΑ συνάδελφε, σε όλες τις δημοκρητίες παγκοσμίως σκατά τα έχουμε κάνει, δεν ειν' ελευθερία, δεν ειν' δημοκρητία, είναι μόνον μία ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:50 Καλα εδώ που τα λεμε, . Δεν νόμιζω να τον πήρε με το ζόρι, ούτε να τον ερωτεύτηκε για το πορτοκαλί μαλλί του. Αν δει ότι δεν αξίζουν τα φράγκα την όλη ταλαιπωρία ας τον χωρίσει. Όταν θελησει να το κάνει και ο Τραμπ της κάνει την ζωή κολαση το ξανασυζτηαμε. Μέχρι τοτε, συμβάση εργασίας έχει κάνει το κορίτσι και είναι στα χέρια της να κρίνει αν είναι συμφέρουσα :c020:
Για να κάνω κι εγώ το lifestyle σχόλιο μου, οκ δεν εγκρίνω τις επιλογές της στη ζωή, τον πήρε για τα λεφτά αλλά προς τιμήν της εγώ δεν πιστεύω ότι μένει για τα λεφτά, αυτά τα παίρνει και στο διαζύγιο. Μένει για τα παιδιά νομίζω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:04
Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2020, 19:50 Καλα εδώ που τα λεμε, . Δεν νόμιζω να τον πήρε με το ζόρι, ούτε να τον ερωτεύτηκε για το πορτοκαλί μαλλί του. Αν δει ότι δεν αξίζουν τα φράγκα την όλη ταλαιπωρία ας τον χωρίσει. Όταν θελησει να το κάνει και ο Τραμπ της κάνει την ζωή κολαση το ξανασυζτηαμε. Μέχρι τοτε, συμβάση εργασίας έχει κάνει το κορίτσι και είναι στα χέρια της να κρίνει αν είναι συμφέρουσα :c020:
Για να κάνω κι εγώ το lifestyle σχόλιο μου, οκ δεν εγκρίνω τις επιλογές της στη ζωή, τον πήρε για τα λεφτά αλλά προς τιμήν της εγώ δεν πιστεύω ότι μένει για τα λεφτά, αυτά τα παίρνει και στο διαζύγιο. Μένει για τα παιδιά νομίζω.
Ποια παιδιά ρε μλκ και εσύ.

Φοβάται μην αποκτήσει η Ιβανκα ψυχολογικό λόγω χωρισμένων γονιων ; :smt005:

Τεσπα, επειδή το σχόλιο μου μπορεί να παρεξηγηθεί και δεν έχω καμία ορεξη να μου ανοίξουν μέτωπο η φεμινιστριες, το ληγω εδώ :P
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Αυτό όμως δεν είναι καθόλου φεμινιστικό, δε ξέρω, δε ξέρω.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2020, 20:11
Ποια παιδιά ρε μλκ και εσύ.

Φοβάται μην αποκτήσει η Ιβανκα ψυχολογικό λόγω χωρισμένων γονιων ; :smt005:

:D

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”