Σαν χθες θυμάμαι τα μαγαζιά με τα γυαλιά ηλίου στην Ακαδημίας. Αξιοπρεπής άνθρωπος που παλεύει για δικαιώματα, δεν λερώνει τον αγώνα του έτσι.nostromos έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:28 μα τι ειναι αυτα που λες ...? προκειται για ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ στη μνημη ενος αφροαμερικανου ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
χαρη στην κοινωνια αυτη δεν σε λενε Γιοχαν φιλε απο την Καβαλα ...Fipps έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:37 "Ζήσε Ντοναλντ μου να φας το γαϊδουρι!"μοιάζει όλη η φάση.
Εκεί που ο Τράμπ είχε χάσει ακόμη και τις ψήφους των σκληροπυρινικων alt-right,των συνομωσιολογων,των ψεκασμενων,των φασιστών, των νεοναζι,των απροσδιόριστου ταυτότητας αντισημιτων και του κάθε αρρωστημένου κατακαθιου της κοινωνίας, τσουπ! Ήρθε η δολοφονία του Φλόιντ και οι δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου, για να ξανασυσπηρωσει το πιο νοσηρό τμήμα της αμερικανικής κοινωνίας στο πρόσωπο του, παίζοντας το χαρτί του προστάτη του νόμου...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Last Veteran
Χαχαχα το πέτυχα σε σχόλιο στο φβ. "όσους έχω δει να κάνουν λεηλασίες ήταν λευκοί με μαύρες μάσκες. Σίγουρα κάτι παίζει"Otto Weininger έγραψε: 02 Ιουν 2020, 16:30 Άλλωστε είδαμε όλοι ότι οι μαύροι που καίνε, σπάνε, δερνουν και κλέβουν είναι στην πραγματικότητα νεοναζί με φουμο
Της απάντησα "τη μας κρυβωυν;"
Ενταξει, έβγαλε ποτέ κανείς άκρη με δαυτους για να βγάλω εγώ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Last Veteran την 02 Ιουν 2020, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
επειδη τα ζησαμε δεν γινεται να δικαιολογουμε τα σκουπιδια ... δεν υπαρχει ιδεολογικος μανδυαςST48410 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:39Σαν χθες θυμάμαι τα μαγαζιά με τα γυαλιά ηλίου στην Ακαδημίας. Αξιοπρεπής άνθρωπος που παλεύει για δικαιώματα, δεν λερώνει τον αγώνα του έτσι.nostromos έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:28 μα τι ειναι αυτα που λες ...? προκειται για ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ στη μνημη ενος αφροαμερικανου ...
Re: Η Μινεάπολη κείται μακράν - I can't breathe...
Συμφωνώ. Και εγώ αυτό πρωτοσκέφτηκα.πατησιωτης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 23:12Ο καλύτερος παραλληλισμός είναι με όσα έγιναν εδώ το 2008.Golden Age έγραψε: 01 Ιουν 2020, 23:02Είναι σαν να ρωτάς γιατί οι Μπολσεβίκοι υποκινούσαν εξεγέρσεις κατά της κυβέρνησης των Εσέρων. Ήταν στ' αλήθεια προβληματισμένοι για τη δημοκρατία;ksmyrn έγραψε: 01 Ιουν 2020, 21:46 Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχουν αυτές τις διαμαρτυρίες. Αθώωσαν τον αστυνομικό;
Ο Τραμπ δεν εκλέχτηκε από το λαό;![]()
-
Von Mackensen
Κάτι πάει πολυ στραβά σε αυτή τη χώρα. Όλες σχεδόν οι μαύρες στα βίντεο είναι χοντρές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Von Mackensen την 02 Ιουν 2020, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nostromos έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:36υπαρχει οπου καλεσανε ...talaipwros έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:32εδω και 4 ημερες υπαρχει εθνοφρουρα. την Δευτερα ειχαν 17000 εθνοφρουρους σε 23 πολιτειεςnostromos έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:31 το θετικο ειναι οτι οι δημοκρατικοι κυβερνητες θα καλεσουνε αργα η γρηγορα εθνοφρουρα ... να συμαζεψουνε τις μαλακιες που υποθαλψανε
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 7811187712
στις ηπα αυτό,οι ντόπιοι τραμπάκουλες δεν μασάνεFipps έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:37 ...Εκεί που ο Τράμπ είχε χάσει ακόμη και τις ψήφους των σκληροπυρινικων alt-right,των συνομωσιολογων,των ψεκασμενων,των φασιστών, των νεοναζι,των απροσδιόριστου ταυτότητας αντισημιτων και του κάθε αρρωστημένου κατακαθιου της κοινωνίας, τσουπ!...
Αν είναι πραγματικό δικό του σχόλιο αυτό, γίνεται φανερό ότι ανεξάρτητα του τι υποκινεί ποιος, η συμπεριφορά του Τραμπ τον καθιστά μέρος του προβλήματος. Δεν είναι μπάρμπας σε καφενείο να γράφει έτσι. Δεν βοηθάει.
-
talaipwros
τι εννοεις ΑΝ;ST48410 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:53Αν είναι πραγματικό δικό του σχόλιο αυτό, γίνεται φανερό ότι ανεξάρτητα του τι υποκινεί ποιος, η συμπεριφορά του Τραμπ τον καθιστά μέρος του προβλήματος. Δεν είναι μπάρμπας σε καφενείο να γράφει έτσι. Δεν βοηθάει.
Δεν έχω ασχοληθεί με το tweeter να αναγνωρίζω μουφολογαριασμούς.
Κρίμα πάντως αφού μου λες ότι είναι δικό του
σε περιπτωση επιβολης καραντινας στη ΝΥ ο κυβερνητης Κουομο δηλωσε οτι αυτο θα ηταν αιτια εμφυλιου αν την επεβαλλε η Ομοσπονδιακη Κυβερνηση και οτι ειναι ευθυνη των κυβερνητων ... ο Τραμπ δεν ειναι κανενας μαλακας να επιβαλλει στρατο να τους ξελασπωσει και ταυτοχρονα να τον κατηγορησουνε για δικτατορα ... τοπικη αυτοδιοικηση κυριοιST48410 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:53Αν είναι πραγματικό δικό του σχόλιο αυτό, γίνεται φανερό ότι ανεξάρτητα του τι υποκινεί ποιος, η συμπεριφορά του Τραμπ τον καθιστά μέρος του προβλήματος. Δεν είναι μπάρμπας σε καφενείο να γράφει έτσι. Δεν βοηθάει.
γιατι κριμα...? ο κυβερνητης Κουομο ειναι εκλεγμενος ...ST48410 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:56Δεν έχω ασχοληθεί με το tweeter να αναγνωρίζω μουφολογαριασμούς.
Κρίμα πάντως αφού μου λες ότι είναι δικό του
Ναι, το θυμάμαι. Άλλος προβληματικός τύπος κι εκείνος! Αλλά να γράφει ο πρόεδρος χαιρέκακα ότι καταστράφηκε η ΝΥ επειδή δεν δέχτηκαν την προσφορά του, είναι απαράδεκτο. Επίπεδο δημοτικού.nostromos έγραψε: 02 Ιουν 2020, 17:57 σε περιπτωση επιβολης καραντινας στη ΝΥ ο κυβερνητης Κουομο δηλωσε οτι αυτο θα ηταν αιτια εμφυλιου αν την επεβαλλε η Ομοσπονδιακη Κυβερνηση και οτι ειναι ευθυνη των κυβερνητων ... ο Τραμπ δεν ειναι κανενας μαλακας να επιβαλλει στρατο να τους ξελασπωσει και ταυτοχρονα να τον κατηγορησουνε για δικτατορα ... τοπικη αυτοδιοικηση κυριοι![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 3 Απαντήσεις