Για γέλια και κλάματα μαζί. Το κείμενο που έβαλες λέει κάτω-κάτω ότι οι ανθρωπολόγοι, που έχουν γνώσεις και δεδομένα, όχι ο κάθε γκριν ντράγκον σε μία γωνιά του ίντερνετ, οι ανθρωπολόγοι λοιπόν συμφώνησαν σχετικά πρόσφατα ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινες φυλές με τον τρόπο που εσύ τις ορίζεις. Αντί όμως να ψάξεις να δεις τι ακριβώς λένε οι εν λόγω ανθρωπολόγοι για να ενημερώσεις την άποψη σου, χρησιμοποιείς "τον παλιό τρόπο ορισμού" που σου φαίνεται ΟΚ στο αυτί, και γράφεις ό,τι σου κατέβει σαν να είσαι αυθεντία.Green Dragon έγραψε: 02 Ιουν 2020, 10:53 Δεν με ρώτησες πως ορίζονται αλλά πως τις ορίζω εγώ. Χρησιμοποιώ τον παλιό τρόπο ορισμού (αν έχεις αχρωματοψία ζητώ συγγνώμη και πες το μου για να μεγαλώσω τα γράμματα) που εξοβελίστηκε εξαιτίας της πολιτικής $%@&#ορθότητας.
Επίσης το κείμενο που έβαλα αναφέρει ότι δεν υπάρχει επίσημος ορισμός για τον λόγο που προανέφερα. Ποσώς μ' ενδιαφέρει, εγώ βλέπω ότι οι μαύροι κερδίζουν συνέχεια στο κατοστάρι και οι ασιάτες είναι φοβεροί στα video games, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.
Τι γνωρίζεις εσύ, που δεν είσαι ανθρωπολόγος, παραπάνω από τους ανθρωπολόγους; Μόνο όλο το αντικείμενο σπουδών και εργασίας τους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.