!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Πάντως και ο κασιδιαρης ξεπερασμένος είναι. Αυτό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της χρυσής αυγής. Τα μπράτσα και οι τσαμπουκάδες πήγαν για λίγο στο περιθώριο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δηλαδή, το να ακολουθείς τον "υπαρχηγό" του κόμματος που αποσχίστηκε από το κόμμα επειδή εκεί δεν γίνονταν "αρχηγός", είναι μία πολιτική πράξη που δεν έχει σχέση με κομματοσκυλίαση;Γάταρος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:50Το ν' αλλάζεις κανείς το κόμμα που υποστηρίζει είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν είναι κομματόσκυλο.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:12 Τελικά ρε συ Κόλντρον "Αίμα, Τιμή" ή Κασιδιάρης;![]()
Μας έχετε μπερδέψει.
Πάει το αίμα και η τιμή που ταυτίζονταν με τη Χ.Α.;
Τί συνέβη ακριβώς;
Το μόνο που αποδεικνύεται περίτρανα είναι ότι κανένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΧΑ δεν νοιάζονταν πραγματικά για τη ΧΑ. Καθένας έκανε το κομμάτι του, πούλησε τρελίτσα, και μετά φόρεσε γραβάτα και παριστάνει τον καθωσπρέπει πολιτικό.
Τα καημένα τα παιδάκια που ακολούθησαν την "τρελίτσα" και στιγματίστηκαν στις τοπικές κοινωνίες είναι τα θύματα της υπόθεσης.
Προφανώς και το να αλλάζεις το κόμμα που υποστήριζες μέχρι χθες είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν είσαι κομματόσκυλο. Αν θέλεις ένα παράδειγμα κομματόσκυλου, τέτοιο είναι ο Otto Weininger ο οποίος έλεγε ότι δεν θα ψηφίσει νδ αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει το συγκεκριμένο κόμμα ακόμα κι όταν εκλέχτηκε ο μπολιασμένος που θέλει να μπολιάσει όλη την Ελλάδα.stavmanr έγραψε: 02 Ιουν 2020, 09:43 Δηλαδή, το να ακολουθείς τον "υπαρχηγό" του κόμματος που αποσχίστηκε από το κόμμα επειδή εκεί δεν γίνονταν "αρχηγός", είναι μία πολιτική πράξη που δεν έχει σχέση με κομματοσκυλίαση;![]()
Όταν έχεις συγκεκριμένες ιδέες και απόψεις και βλέπεις ότι πλέον εκφράζεσαι καλύτερα από ένα διαφορετικό κόμμα, τότε αν δεν είσαι κομματόσκυλο αλλάζεις κόμμα. Αν είσαι κομματόσκυλο δεν αλλάζεις κόμμα ανεξάρτητα από το πώς διαφοροποιείται η πολιτική του κόμματος κι ανεξάρτητα από το πόσο η νέα πολιτική ταιριάζει με τη δική σου οπτική αφού ως κομματόσκυλο στην πραγματικότητα δεν έχεις καμία άποψη που θα υποστήριζες ανεξάρτητα από τις όποιες συνθήκες. Ως κομματόσκυλο είσαι απλώς ο μπιντές του κόμματος που υποστηρίζεις.
Εγώ και όποιος άλλος δεν είναι κομματόσκυλο, χεσμένα τα έχουμε τα κόμματα. Έχω ψηφίσει άλλα κόμματα πριν τη Χ.Α. θα ψηφίσω άλλο κόμμα μετά τη Χ.Α. και θα ψηφίσω κι άλλο κόμμα αν κρίνω ότι με εκφράζει καλύτερα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Otto Weininger
Γάταρος έγραψε: 02 Ιουν 2020, 10:49
Προφανώς και το να αλλάζεις το κόμμα που υποστήριζες μέχρι χθες είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν είσαι κομματόσκυλο. Αν θέλεις ένα παράδειγμα κομματόσκυλου, τέτοιο είναι ο Otto Weininger ο οποίος έλεγε ότι δεν θα ψηφίσει νδ αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει το συγκεκριμένο κόμμα ακόμα κι όταν εκλέχτηκε ο μπολιασμένος που θέλει να μπολιάσει όλη την Ελλάδα.
Αληθές. Παρατηρώντας την εξέλιξη στη χώρα ένεκα κυβέρνησης αριστερών, το δίλλημα ή ΝΔ ή Ζαίοι, ήταν ισχυρότερο από κάθε εσωκομματική προτίμηση.
Θα ψήφιζα την ΝΔ ακόμα και είχε βάλει αρχηγο κάποιον σαν εσένα.
Παρότι οφείλω να ομολογήσω ότι ο Μητσοτάκης με εξέπληξε θετικά και πλέον τον στηρίζω 100%
Φτάνει όμως τώρα, σε κάνα 6μηνο πάλι θα σου δώσω σημασία
Let them make the first mistake. We make the last move.
Βλέπεις λοιπόν stavmanr πώς είναι τα κομματόσκυλα. Επομένως κάποιος που αλλάζει το κόμμα που υποστήριζε μέχρι χθες σε καμία περίπτωση δε μπορεί να χαρακτηριστεί κομματόσκυλο.
- Παλαιοελλαδίτης
Την ανακάλυψα πριν μερικούς μήνες μαζί με την υπόλοιπη Right SocietyΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:38 Πάντως και ο κασιδιαρης ξεπερασμένος είναι. Αυτό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της χρυσής αυγής. Τα μπράτσα και οι τσαμπουκάδες πήγαν για λίγο στο περιθώριο.
Νεοδημοκράτης είσαι;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:11 Την ανακάλυψα πριν μερικούς μήνες μαζί με την υπόλοιπη Right Societyαν και δεν την έχω παρακολουθήσει τόσο όσο τον Lotof ή τον SimpleMan, π.χ. το βίντεό της που πόσταρες και για το οποίο έγινε χαμός δεν το έχω δει ολόκληρο.
Οκ, σε γενικές γραμμές σε κάποια συμφωνώ μαζί τους, σε άλλα όχι, αλλά μπορώ άνετα να κάνω δουλειά στο pc και να τους ακούω στο background.
- Παλαιοελλαδίτης
Τσου. Τουλάχιστον όχι υπό την έννοια του μέλους ή του οπαδού.Γάταρος έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:15Νεοδημοκράτης είσαι;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:11 Την ανακάλυψα πριν μερικούς μήνες μαζί με την υπόλοιπη Right Societyαν και δεν την έχω παρακολουθήσει τόσο όσο τον Lotof ή τον SimpleMan, π.χ. το βίντεό της που πόσταρες και για το οποίο έγινε χαμός δεν το έχω δει ολόκληρο.
Οκ, σε γενικές γραμμές σε κάποια συμφωνώ μαζί τους, σε άλλα όχι, αλλά μπορώ άνετα να κάνω δουλειά στο pc και να τους ακούω στο background.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:11Την ανακάλυψα πριν μερικούς μήνες μαζί με την υπόλοιπη Right SocietyΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:38 Πάντως και ο κασιδιαρης ξεπερασμένος είναι. Αυτό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της χρυσής αυγής. Τα μπράτσα και οι τσαμπουκάδες πήγαν για λίγο στο περιθώριο.
αν και δεν την έχω παρακολουθήσει τόσο όσο τον Lotof ή τον SimpleMan, π.χ. το βίντεό της που πόσταρες και για το οποίο έγινε χαμός δεν το έχω δει ολόκληρο. Σε γενικές γραμμές σε κάποια συμφωνώ μαζί τους, σε άλλα όχι, αλλά μπορώ άνετα να κάνω δουλειά στο pc και να τους ακούω στο background.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σε ρώτησα για να σε προειδοποιήσω, διότι πλην ορισμένων εξαιρέσεων, δεν έχω ακούσει όλους όσοι βρίσκονται στη RC να καταδικάζουν τη νδ ως εθνοπροδοτικό κόμμα, αλλά αφού όπως φαίνεται ούτε κι εσύ θεωρείς εθνοπροδοτικό κόμμα τη νδ που άνοιξε τα σύνορα, έφτιαξε τζαμί στην Αθήνα, χρεοκόπησε τη χώρα και πούλησε το όνομα της Μακεδονίας, τότε συνέχισε να τους ακούς.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:17 Τσου. Τουλάχιστον όχι υπό την έννοια του μέλους ή του οπαδού.
- Παλαιοελλαδίτης
vagabondo έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:19Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:11Την ανακάλυψα πριν μερικούς μήνες μαζί με την υπόλοιπη Right SocietyΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:38 Πάντως και ο κασιδιαρης ξεπερασμένος είναι. Αυτό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της χρυσής αυγής. Τα μπράτσα και οι τσαμπουκάδες πήγαν για λίγο στο περιθώριο.
αν και δεν την έχω παρακολουθήσει τόσο όσο τον Lotof ή τον SimpleMan, π.χ. το βίντεό της που πόσταρες και για το οποίο έγινε χαμός δεν το έχω δει ολόκληρο. Σε γενικές γραμμές σε κάποια συμφωνώ μαζί τους, σε άλλα όχι, αλλά μπορώ άνετα να κάνω δουλειά στο pc και να τους ακούω στο background.
'Το Vice από τα Lidl''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 02 Ιουν 2020, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιοελλαδίτης
Δεν είμαι άτομο των άκρων, ούτε δογματικός: όπως μπορώ να συμφωνώ με μια κίνηση της ΝΔ, μπορώ και να διαφωνώ με άλλες. Btw, που κολλάει η ΝΔ με τη Right Society;Γάταρος έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:23Σε ρώτησα για να σε προειδοποιήσω, διότι πλην ορισμένων εξαιρέσεων, δεν έχω ακούσει όλους όσοι βρίσκονται στη RC να καταδικάζουν τη νδ ως εθνοπροδοτικό κόμμα, αλλά αφού όπως φαίνεται ούτε κι εσύ θεωρείς εθνοπροδοτικό κόμμα τη νδ που άνοιξε τα σύνορα, έφτιαξε τζαμί στην Αθήνα, χρεοκόπησε τη χώρα και πούλησε το όνομα της Μακεδονίας, τότε συνέχισε να τους ακούς.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:17 Τσου. Τουλάχιστον όχι υπό την έννοια του μέλους ή του οπαδού.
Η νδ είναι ακραία ανθελληνικό κόμμα κι αν δεν είσαι άτομο των άκρων καλά θα κάνεις να το προσέξεις αυτό. Η RC έχει καλέσει σ' εκπομπές της βουλευτές και στελέχη της νδ.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2020, 11:32 Δεν είμαι άτομο των άκρων, ούτε δογματικός: όπως μπορώ να συμφωνώ με μια κίνηση της ΝΔ, μπορώ και να διαφωνώ με άλλες. Btw, που κολλάει η ΝΔ με τη Right Society;![]()
Τα βλέπω και ανεβάζω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:38 Πάντως και ο κασιδιαρης ξεπερασμένος είναι. Αυτό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της χρυσής αυγής. Τα μπράτσα και οι τσαμπουκάδες πήγαν για λίγο στο περιθώριο.
Πρέπει να βρούμε και όνομα, προτείνω το ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ και κάνω πάσα στο/η/ον Yochanan.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
"Δεν είμαι θύμα. Δεν μου αρέσει να είμαι θύμα, δεν μου αρέσει να θυματοποιούμαι και ακόμη κι αν είμαι το θύμα, δεν μου αρέσει να δέχομαι τον ρόλο αυτό."Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:38 Πάντως και ο κασιδιαρης ξεπερασμένος είναι. Αυτό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της χρυσής αυγής. Τα μπράτσα και οι τσαμπουκάδες πήγαν για λίγο στο περιθώριο.
Διανόηση, όχι αστεία!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση