Αυτό.
Τώρα, αν η άλλη έφυγε γι'αυτό, δικαίωμά της. Ό,τι γουστάρει θα κάνει.
Δεν έχει σε ποιό να αφήσει το σκύλο, χέσεμε.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Δεν έχει σε ποιό να αφήσει το σκύλο, χέσεμε.
Ο τόνος;
Η τρίτη ανάγνωση λέει:Daje έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:39 Εγω τασσομαι υπερ του στρατοπεδου ΕΡΜΗ, διχως να εχω καποιο προβλημα με τα παιδια του eletherou και θα εξηγησω το λογο, μιας και εζησα τα γεγονοτα.
Μολις εκλεισε το phorum.gr πολλοι απο μας εκαναν εγγραφη στο elethero με το σκεπτικο να ξαναβρεθουμε σε εναν οποιοδηποτε αλλο διαδικτυακο τοπο.
Το οτι καναμε εγγραφη σε ενα φορουμ, δεν σημαινει ομως οτι ταυτοχρονα υπογραψαμε καποια συμβαση αποκλειστικοτητας.
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, βασει της διαδικτυακης μου εμπειριας (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: συμμετεχω σε διεθνη φορουμ απο τις αρχες του 90), ο κοσμος αλλαζει τα φορουμ σαν τρελοπουτανα που πηδιεται απο το ενα κρεβατι στο αλλο.
Μια στο ενα φορουμ, μια στο αλλο κ.ο.κ.
Προφανως ομως υπαρχει παρελθον και αντιπαλοτητα αναμεσα σε ορισμενα μελη των 2 φορουμ και γι'αυτο γιγαντωθηκαν ορισμενα γεγονοτα.
Ειναι οντως "ακομψο" να καλεις μελη ενος φορουμ να μεταπηδησουν σε ενα αλλο φορουμ, αλλα σημασια εχει και η δυναμικη των γεγονοτων. Δεν αρκει η πρωτη αναγνωση.
Η δευτερη αναγνωση λεει οτι σε ολα τα φορουμ του πολιτισμενου κοσμου, δεν απαγορευεται να συζητουν μελη ενος φορουμ για μετεγκατασταση σε αλλο φορουμ. Οταν ενα φορουμ "παταει γερα στα ποδια του" και δεν υπαρχει αντιπαλοτητα απο το παρελθον, δεν νοιωθει οτι απειλειται απο τετοια γεγονοτα και ουτε καν ασχολειται με το θεμα. Απλα φροντιζει οι συζητησεις να εξελισσονται στην σωστη ενοτητα και να μην επηρεζουν την ομαλη λειτουργια των υπολοιπων ενοτητων του φορουμ.
Μα για αυτό σου είπα να μην ενοχλούνται όταν αντίστοιχα απαντώνται οι αυθαίρετες διαπιστώσεις. Και μου έλεγες τα δικά σου και σου έλεγα ξαναδιάβασε τι σου έγραψα.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:45 Επειδή ξεφεύγει η παραφιλολογία, δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα, για να κοροϊδέψω τη Δανάη χοντρή ή τη Μπιζέλω μπετόστοκο. Απλά είπα ότι κακώς κάνετε μαζικό πέσιμο του Ερμή, έχει δικαίωμα της γνώμης τους, εφόσον είναι στα όρια των κανόνων.
Αυτό.
Τώρα, αν η άλλη έφυγε γι'αυτό, δικαίωμά της. Ό,τι γουστάρει θα κάνει.
Πας τζάμπα στην Κούβα;
vagabondo έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:52Η τρίτη ανάγνωση λέει:Daje έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:39 Εγω τασσομαι υπερ του στρατοπεδου ΕΡΜΗ, διχως να εχω καποιο προβλημα με τα παιδια του eletherou και θα εξηγησω το λογο, μιας και εζησα τα γεγονοτα.
Μολις εκλεισε το phorum.gr πολλοι απο μας εκαναν εγγραφη στο elethero με το σκεπτικο να ξαναβρεθουμε σε εναν οποιοδηποτε αλλο διαδικτυακο τοπο.
Το οτι καναμε εγγραφη σε ενα φορουμ, δεν σημαινει ομως οτι ταυτοχρονα υπογραψαμε καποια συμβαση αποκλειστικοτητας.
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, βασει της διαδικτυακης μου εμπειριας (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: συμμετεχω σε διεθνη φορουμ απο τις αρχες του 90), ο κοσμος αλλαζει τα φορουμ σαν τρελοπουτανα που πηδιεται απο το ενα κρεβατι στο αλλο.
Μια στο ενα φορουμ, μια στο αλλο κ.ο.κ.
Προφανως ομως υπαρχει παρελθον και αντιπαλοτητα αναμεσα σε ορισμενα μελη των 2 φορουμ και γι'αυτο γιγαντωθηκαν ορισμενα γεγονοτα.
Ειναι οντως "ακομψο" να καλεις μελη ενος φορουμ να μεταπηδησουν σε ενα αλλο φορουμ, αλλα σημασια εχει και η δυναμικη των γεγονοτων. Δεν αρκει η πρωτη αναγνωση.
Η δευτερη αναγνωση λεει οτι σε ολα τα φορουμ του πολιτισμενου κοσμου, δεν απαγορευεται να συζητουν μελη ενος φορουμ για μετεγκατασταση σε αλλο φορουμ. Οταν ενα φορουμ "παταει γερα στα ποδια του" και δεν υπαρχει αντιπαλοτητα απο το παρελθον, δεν νοιωθει οτι απειλειται απο τετοια γεγονοτα και ουτε καν ασχολειται με το θεμα. Απλα φροντιζει οι συζητησεις να εξελισσονται στην σωστη ενοτητα και να μην επηρεζουν την ομαλη λειτουργια των υπολοιπων ενοτητων του φορουμ.
Ποια μέλη του ελευθερου;
Όλοι εκεί μέσα ήταν πρώην πχωρουμίτες, νέοι και παλιοί.
Αποκλειστικά μέλη του ελεύθερου μπορούν να λογίζονται μόνο αυτοί που έχουν εγγραφεί εκεί, χωρίς να έχουν γνωρίσει το πχώρουμ.
Δεν είναι άκομψο. Εγώ έχω πετύχει αντμιν φόρουμ να ενημερώνει οτι ομάδα χρηστών έκανε δικό της φόρουμ, και να προτέινει να γραφτούν και εκεί. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια εμπάθεια.Daje έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:39
Πως;