Μπορείς να μου διαβάσεις τα δικά μου γιατί βαριέμαι να τα ανοίγω εγω;enterprise-psi έγραψε: 01 Ιουν 2020, 13:44Ενεργοποιήθηκε το plug in που μου επιτρέπει να διαβάζω τα πμς![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Πως γάμησες έτσι, ακομπλεξάριστη ζαία μουNaida έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:42Ναι αλλά αυτό είναι πραγματικότητα.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:40Με τα ίδια κριτήρια που σε ανεβοκατεβάζουν χοντρή χαριτολογώντας και βρίσκονται ακόμα εδώ.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:28
Και ποιος θα ορίσει και με ποια κριτήρια θα ορίσει κάποιος ποιος είναι μπετοστοκος και ποιος οχι; ο Ερμής; η Γκερ; εσύ;
Μήπως συμμετέχουμε στο φόρουμ των Άριστων; να ξέρουμε δηλαδή.
χαλάλι οι πίτσες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Cecily Anne
Καλώς το στραβάδι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είσαι τρελή;
Εγώ θέλω απλά πίσω το εσεσθηράκιμας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Αυτή δε σε θέλει. Χυλοπιτάκι ψιλοκκομένο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το θέμα είναι να δουλέψει η αντίστροφη ψυχολογία σε αυτήν, όχι σε σένα μαρή.
.
.
- Cecily Anne
Περισσότερες πιθανότητες έχει να έρθει για μένα ρε, παίξε μπαλίτσα.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 13:57Το θέμα είναι να δουλέψει η αντίστροφη ψυχολογία σε αυτήν, όχι σε σένα μαρή.
Θρήσομ;Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:03Περισσότερες πιθανότητες έχει να έρθει για μένα ρε, παίξε μπαλίτσα.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 13:57Το θέμα είναι να δουλέψει η αντίστροφη ψυχολογία σε αυτήν, όχι σε σένα μαρή.![]()
Μέσα.
Εσθηράκι, δεν σε θέλουμε ρε.
.
.
- Cecily Anne
Αρχίζεις και ξυπνάς.
ΥΓ. Στο παραπάνω λέω όχι. Είμαι ελεύθερη ψυχή, αλλά άντρα δεν μοιράζομαι (εν γνώσει μου).
Τέραστιο παρατράγουδοΕρμής έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:24 Καημένοι είναι. Ο αντμιν τους κάτι λέει ανακάλυψε μια σλαβική καταγωγή/μετεμψύχωση Δε ξέρω τι στο μπεο, και την έχει δει σλαβος.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άντρα ούτε και γω είναι η αλήθεια, είμαι κατά, δεν χρειάζεται εξάλλου πάνω από ένας.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 14:09Αρχίζεις και ξυπνάς.
ΥΓ. Στο παραπάνω λέω όχι. Είμαι ελεύθερη ψυχή, αλλά άντρα δεν μοιράζομαι (εν γνώσει μου).
Πάντως υπάρχει τρόπος για όλα να ξες, μια ερημική παραλία χρειάζεται, μιά μεγάλη κουρελού και μερικές μπύρεςήότι.
.
.
Να κομπλαρω επειδή είπε η σεσιλι ότι με ανεκοτεβαζουν χονδρη; όχι δα.elchav έγραψε: 01 Ιουν 2020, 13:51Πως γάμησες έτσι, ακομπλεξάριστη ζαία μουNaida έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:42Ναι αλλά αυτό είναι πραγματικότητα.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:40
Με τα ίδια κριτήρια που σε ανεβοκατεβάζουν χοντρή χαριτολογώντας και βρίσκονται ακόμα εδώ.![]()
χαλάλι οι πίτσες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Αυτό κατάλαβες από αυτό που είπα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
-
- 23 Απαντήσεις