Το "πλάγιο" από που προκύπτει;Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:16 Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν μέλη που βρίζουν με πλάγιο τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
Re: Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ανάφερα ένα στου πόσους σταματάμε;Γιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:51Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:34Είναι και άλλοι αφού τους βλέπετε ότι διαστρεβλώνουν την ιστορία κάνουν πολιτική προπαγάνδα γιατί τους αφήνετε;Otto Weininger έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:30
Η απάντηση είναι η εξής: ασχολείσαι με γνωστό τρολ που έγραφε και στο παλιό και δεν του δίνει κανείς σημασία.
Πιθανολογώ ότι η πιο μεγάλη σημασία που του έχει δοθεί ποτέ, είναι από εσένα (άθελά σου)που σε αυτό το νήμα συγκέντρωσες όλα τα δικά του.
Ποιούς εννοείς; Θα μπορούσες να αναφέρεις κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα; Όχι αυτόν που έχεις ήδη αναφέρει, κάποιους από τους "άλλους".
Πάρε ακόμα έναν να έχεις στο πρόχειρο που μας μόστραρε και χάρτη με την Ελλάδα Αλβανική , που άνοιξε νήμα για την Κρήτη ότι είναι Αλβανική κ.λ.π.
viewtopic.php?f=11&t=21880&p=1293157#p1293157
viewtopic.php?f=11&t=20657&p=1226881#p1226881
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Νiki είσαι πολύ συμπαθητική και κοπέλα με θάρρος, μόρφωση και προκοπή, πραγματική Κρητικιά και Ελληνίδα. Μην τους αφήσεις να σου σπάσουν τα νεύρα.
Το έχω παρατηρήσει και εγώ και άλλοι που αποχώρησαν.
Το έχω παρατηρήσει και εγώ και άλλοι που αποχώρησαν.
Όταν κάποιος βρίσκει μια δήθεν μελέτη κάποιου ινστιτούτου Αλβανικών συμφερόντων παράδειγμα που λέει ότι μπλα μπλα μπλα και το δημοσιεύει εδώ λέγοντας ότι οι Έλληνες είναι με χαμηλό Iq Μας βρίζει όλους με πλάγιο τρόπο.
Να σβήσουν το νήμα και να τον στείλουν στον διάολο .
Αυτό γιατί δεν συμβαίνει στα άλλα φορουμ;
Γιατί μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι Αλβανοί να κάνουν προπαγάνδα;
Γιατί τόσο πολύ δημοκρατία εδώ μέσα που οι Αλβανοί να χορεύουν και να μας μασκαρεύουν;
Ξυπνάω μια Κυριακή πρωί με τον καφέ μου και βλέπω τρία νήματα του adriano και ένα του άλλου.
Μόνο από τους τίτλους αηδίασα και το έκλεισα και έφυγα.
Τη απάντηση αγαπητή? "Δημοκρατικό τόξο" θέλατε.
Σε κανονική χώρα, ο τυπάκος που βγάζει τέτοια θέματα ήδη θα είχε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζητησούλα με την Κρατική Ασφάλεια (χε χε χε χε χε).
Όπως και κάποιοι άλλοι τύποι που το 'καναν μπουλγκαρμαρκ το δικό τους φόρουμ (καλά, αυτοί προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή).
Προφανώς ο τύπος είναι χαβαλές, που πάει να κάνει πλάκα. Ε, αν σ' έναν δυο απ' αυτούς βγεί ξυνή η πλάκα, οι υπόλοιποι θα σταματήσουν (γιατί είναι και χέστηδες κατά κανόνα).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το πρόβλημα δεν είναι τα τρολάκια βρε Niki.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:11Όταν κάποιος βρίσκει μια δήθεν μελέτη κάποιου ινστιτούτου Αλβανικών συμφερόντων παράδειγμα που λέει ότι μπλα μπλα μπλα και το δημοσιεύει εδώ λέγοντας ότι οι Έλληνες είναι με χαμηλό Iq Μας βρίζει όλους με πλάγιο τρόπο.
Να σβήσουν το νήμα και να τον στείλουν στον διάολο .
Αυτό γιατί δεν συμβαίνει στα άλλα φορουμ;
Γιατί τόσο πολύ δημοκρατία εδώ μέσα που οι Αλβανοί να χορεύουν και να μας μασκαρεύουν;
Ξυπνάω μια Κυριακή πρωί με τον καφέ μου και βλέπω τρία νήματα του adriano και ένα του άλλου.
Aυτοί είναι αναγνωρίσιμοι άρα ουσιαστικώς ακίνδυνοι.
Το κυρίως πρόβλημα υπάρχει στο γκρίζο πεδίο.
Κι επειδή αυτό είναι μία παγιωμένη/εθιμική κατάσταση, που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, φρόντισε να τη συνηθίσεις χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις.
Απλώς γιατί δεν ισχύει μόνον στο φόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως και η παρουσία των λαθρο, όπως και πολλά άλλα.αυτό είναι μία παγιωμένη/εθιμική κατάσταση, που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει
Πράγματα που τα θεωρούσαμε εξωφρενικά (και δικαίως) τώρα λέμε "έλα μωρέ, είναι εθιμική κατάσταση".
Αν μερικούς αρχίσουν να τους τρέχουν, να δεις πώς αλλάζει. Όπως με τον άλλον που έβριζε τον Παΐσιο.
Αλλά και με πιο προχωρημένες καταστάσεις. Κάτσε να τους κρατήσουν για καμιά ανακρισούλα τίποτα παλικάρια της Ασφάλειας, να δείς πώς θα χεστούν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όπως;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Namrail έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:46
Δλδ είτε κάποιος θα μοιράζεται την άποψη που έχεις εσύ για την Ελλάδα, είτε θα πρόκειται για "προπαγάνδα των Αλβανών";
Πως τα έχεις έτσι μέσα στο κεφάλι σου; Υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν ιδιαίτερους δεσμούς με τη χώρα τους ή που είναι δυσαρεστημένοι από αυτή και τείνουν να την υποβαθμίζουν. Είναι απλά φωνές στο δημόσιο διάλογο.
Σε ένα πραγματικό καφενείο ακουγονται πολύ περισσότερες πίπες απ' ότι εδώ.
Το πιθανότερο είναι ότι η καταγωγη σου δεν έχει σχέση με το πέσιμο που νιώθεις ότι τρως. (Αν και μερικοί μπορεί να συνδυάζουν Κρήτη με σεξολενιν με τα ανάλογα αποτελέσματαNiki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:16
Που κάνει μπούλινγκ σε μια Κρητικιά μόλις υπερασπιστεί τους Έλληνες.
Που συνεχίζει να κάνει μπούλινγκ στην Κρητικιά ακόμα και στην μαγειρική.)
Αλλά με το γεγονός ότι τσιμπάς εύκολα και βρίσκουν και τα κάνουν. Η κριτική και η σκληρή ενίοτε είναι μέσα στο παιχνίδι. Σε μια διαδικτυακή αρένα (και όχι μόνο) τον σεβασμό τον κερδίζεις, δεν τον απαιτεις.
Το μπουλινγκ το δέχθηκε γιατί δήλωσε πως κυκλοφορεί με κουμπουρια πάνω της και όταν δεχθηκε το ανάλογο πείραγμα ότι υπάρχουν Κρητικοί που έχουν μείνει σε κάποιον περασμένο αιωνα, άρχισε τις παπατζες ότι όλοι οι κτηνοτρόφοι το κάνουν. Όταν της αναφέρθηκε ότι δεν το κάνουν όλοι οι κτηνοτρόφοι μας είπε πως πλέον σε όλη την υπολοιπη Ελλάδα δεν υπάρχει Έλληνας κτηνοτρόφος που να πηγαίνει στα ζώα του. Όταν της είπαμε πως ούτε αυτό.ισχυει άρχισε το ότι η Κρήτη έχει γκρεμούς και πρέπει αν πέσει καποιο κατσίκι πρέπει να το θανατώσουν. Θολωμενο μυαλό γενικως
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Συμβαίνουν και χειρότερα.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:11 Αυτό γιατί δεν συμβαίνει στα άλλα φορουμ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε καθεστώς ελευθερίας του λόγου, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τη μπαρούφα του, όσο εξωφρενική κι αν είναι.
Είναι ένα αναγκαίο κακό, ωστόσο είναι χίλιες φορές προτιμότερο από τη λογοκρισία.
Από εκεί και πέρα, θα έμπαινα στον κόπο να αντιπαρατεθώ με τον εν λόγω χρήστη, αν είχαμε 2008, τότε που ο ιδεολογικός εθνομηδενισμός ήταν της μόδας.
Τώρα έχουν ξεπεταχτεί τόσοι τέτοιοι που δεν προκαλούν πια καμία αίσθηση. Εχουν παλιώσει οι απόψεις τους. Είναι απλώς Κυριακή μεσημέρι.
Niki μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχεις δει άλλους τέτοιους στα φόρουμ. Εγώ έχω βαρεθεί να τους βλέπω.
Είναι ένα αναγκαίο κακό, ωστόσο είναι χίλιες φορές προτιμότερο από τη λογοκρισία.
Από εκεί και πέρα, θα έμπαινα στον κόπο να αντιπαρατεθώ με τον εν λόγω χρήστη, αν είχαμε 2008, τότε που ο ιδεολογικός εθνομηδενισμός ήταν της μόδας.
Τώρα έχουν ξεπεταχτεί τόσοι τέτοιοι που δεν προκαλούν πια καμία αίσθηση. Εχουν παλιώσει οι απόψεις τους. Είναι απλώς Κυριακή μεσημέρι.
Niki μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχεις δει άλλους τέτοιους στα φόρουμ. Εγώ έχω βαρεθεί να τους βλέπω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κάνεις μεγάλο λάθος.AlienWay έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:35 Σε καθεστώς ελευθερίας του λόγου, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τη μπαρούφα του, όσο εξωφρενική κι αν είναι.
Όταν κάποιος κάνει πολιτική προπαγάνδα ξένης χώρας ιστορική διαστρέβλωση οι συντονιστές πρέπει να τον διαγράφουν.
Ό ίδιος καταργεί τον δημοκρατικό διάλογο.
Κάνει προπαγάνδα βάζει χάρτη με την Ελλάδα Αλβανική και γράφει ότι είναι η χαμένη του πατρίδα.
Διαγραφή και τέλος.
Βάλτε μου ένα λινκ με ένα άλλο φόρουμ το τονίζω , με χειρότερα.Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:32Συμβαίνουν και χειρότερα.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:11 Αυτό γιατί δεν συμβαίνει στα άλλα φορουμ;
Όχι σε τουιτερ , όχι σε βίντεο στο youtube με σχόλια από κάτω, όχι με είδηση με σχόλια από κάτω με ένα άλλο φόρουμ.
Υπάρχει διαφορά μεγάλη ένα φόρουμ συζητήσεων από σχόλια στο τουιτερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 31 Μάιος 2020, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν αυτού του τύπου η πολιτική προπαγάνδα καταφέρει να πείσει κάποιον, τότε είναι άξιος της μοίρας του.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:45Κάνεις μεγάλο λάθος.AlienWay έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:35 Σε καθεστώς ελευθερίας του λόγου, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τη μπαρούφα του, όσο εξωφρενική κι αν είναι.
Όταν κάποιος κάνει πολιτική προπαγάνδα ξένης χώρας ιστορική διαστρέβλωση οι συντονιστές πρέπει να τον διαγράφουν.
Ό ίδιος καταργεί τον δημοκρατικό διάλογο.
Κάνει προπαγάνδα βάζει χάρτη με την Ελλάδα Αλβανική και γράφει ότι είναι η χαμένη του πατρίδα.
Διαγραφή και τέλος.
Οποιος έχει δείκτη ευφυίας από έναν αριθμό και πάνω, καταλαβαίνει ότι αυτή η προπαγάνδα πετυχαίνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα: Τονώνει το εθνικό φρόνημα.
Από το 2007-2008, αυτό παρατηρούμε. Αν αυτοί οι τύποι έχουν καταφέρει να πείσουν κάποιους, τότε αυτοί οι κάποιοι είναι απειροελάχιστοι και βρίσκονται ένα βήμα πριν τον εγκεφαλικό θάνατο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πήγαινε στο ελεύθερο, και δες τ' "άρθρα μελών". Υπόνομος.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:46Βάλτε μου ένα λινκ με χειρότερα.Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:32Συμβαίνουν και χειρότερα.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 14:11 Αυτό γιατί δεν συμβαίνει στα άλλα φορουμ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση