Ντρέπομαι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
Re: Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:12
Μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε εγώ ξέρω ότι με το νήμα αυτό όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, υπερασπίστηκα το φόρουμ περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που γράφουν τα αστειάκια τους.
Καληνύχτα.
Δεν φταις εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η απάντηση μου στην ερώτηση σου είναιΓιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:26H απάντησή σου στην ερώτησή μου με κάλυψε πλήρως, ευχαριστώ.Prepon έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:21Άσε ρε φίλε, μπαμ κάνει ότι είσαι αλβανακι.Γιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:05
Στο δικό σου σύμπαν όποιος γράφει κάτι με το οποίο διαφωνείς είναι Αλβανός; Πάς καλά; Την παλέυεις; Επικοινωνείς καθόλου με τον εγκέφαλό σου και την πραγματικότητα;
Γιατί δεν το παραδέχεσαι, ντρέπεσαι;
Όχι
Ναι
Ναι
Ναι.
Στα άλλα, ανέβασε φωτό με τα αυτιά σου για να μας πείσεις
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Γιάννης
Σιγά να μη σου δείξω και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων βλακάκο. Άντε τράβα μέχρι τους Αγίους Σαράντα να δεις αν έρχομαι.Prepon έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:30Η απάντηση μου στην ερώτηση σου είναι
Όχι
Ναι
Ναι
Ναι.
Αναμενόμενο.....Γιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:35Σιγά να μη σου δείξω και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων βλακάκο. Άντε τράβα μέχρι τους Αγίους Σαράντα να δεις αν έρχομαι.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Γιάννης
Ακόμα εδώ είσαι;Prepon έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:36Αναμενόμενο.....Γιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:35Σιγά να μη σου δείξω και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων βλακάκο. Άντε τράβα μέχρι τους Αγίους Σαράντα να δεις αν έρχομαι.Prepon έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:30
Η απάντηση μου στην ερώτηση σου είναι
Όχι
Ναι
Ναι
Ναι.
Ρε σεις γιατί πρέπει να πλακωνόσαστε για απόψεις; Δεν έχει ο καθένας δικαίωμα να έχει ότι άποψη θέλει; Βέβαια να μην είναι ανήθικη και παράνομη, δεν εννοώ σε καμία περίπτωση αυτό αλλά γιατί πρέπει όλοι να πιστεύουμε τα ίδια πράγματα αλλιώς να πλακωνόμαστε; Χαζό δεν είναι; 
Πηξε
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν είναι. Η αντίδραση του μέλους Νίκη σε εκείνο το νήμα που είχα ανοίξει για την εναλλακτική θεραπεία του κορονοϊού, την οποία εφηρμοσαν κάτι Κινεζες νοσοκόμες ήταν νομίζω αρκετά κατατοπιστικη. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να μείνει τελείως αμέτοχος από ιστορικές συζητήσεις. Κόβει η πουτάνα το γαμησι;...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:51Δεν είναι. Η αντίδραση του μέλους Νίκη σε εκείνο το νήμα που είχα ανοίξει για την εναλλακτική θεραπεία του κορονοϊού, την οποία εφηρμοσαν κάτι Κινεζες νοσοκόμες ήταν νομίζω αρκετά κατατοπιστικη. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να μείνει τελείως αμέτοχος από ιστορικές συζητήσεις. Κόβει η πουτάνα το γαμησι;...
παντως απεφυγε να απαντησει στις δυο αναρτησεις - προκλησεις που εκανα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είχα και εγώ την υποψία πως είναι κάποια περσονα από εδώ μέσα, αλλά μάλλον του έπεσε βαρύς ο χαλκάς στην μύτη.Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:54Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:51Δεν είναι. Η αντίδραση του μέλους Νίκη σε εκείνο το νήμα που είχα ανοίξει για την εναλλακτική θεραπεία του κορονοϊού, την οποία εφηρμοσαν κάτι Κινεζες νοσοκόμες ήταν νομίζω αρκετά κατατοπιστικη. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να μείνει τελείως αμέτοχος από ιστορικές συζητήσεις. Κόβει η πουτάνα το γαμησι;...![]()
παντως απεφυγε να απαντησει στις δυο αναρτησεις - προκλησεις που εκανα
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι τις αξίες του διαλόγου μου τις δίδαξαν όλοι οι κομουνιστές που γνώρισα μέχρι τώρα στην σύντομη ζωή μου.Namrail έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:52Τι σημαίνει ότι διαστρεβλώνουν την ιστορία;Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:34Είναι και άλλοι αφού τους βλέπετε ότι διαστρεβλώνουν την ιστορία κάνουν πολιτική προπαγάνδα γιατί τους αφήνετε;Otto Weininger έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:30
Η απάντηση είναι η εξής: ασχολείσαι με γνωστό τρολ που έγραφε και στο παλιό και δεν του δίνει κανείς σημασία.
Πιθανολογώ ότι η πιο μεγάλη σημασία που του έχει δοθεί ποτέ, είναι από εσένα (άθελά σου)που σε αυτό το νήμα συγκέντρωσες όλα τα δικά του.
Μάλλον έχεις στο μυαλό σου μια λογοκρισία που θα κόβει ότι δεν ταιριάζει στο δικό σου (φτωχό πιθανότατα) αφήγημα.
Αν μια άποψη τη θεωρείς λάθος, μπορείς να της αντιπαρατεθείς με επιχειρήματα. Το "γιατί τους αφήνετε" είναι καθαρή προτροπή σε λογοκρισία;
Διδάχτηκες ποτέ τις αξίες του διαλόγου; Ξέρεις καν τι σημαίνει αυτό;
Πάντα είχανε επιχειρήματα υπέρ της Τουρκίας, υπέρ της Αλβανίας , υπέρ των Σκοπίων ποτέ μα ποτέ σε κανένα εθνικό ζήτημα δεν πήρανε το μέρος της χώρας που τους φιλοξενεί.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση