don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2020, 11:43
Θα συνεννοηθούμε με το Σπύρο να γίνεται στο εξής και σε facebook και σε Instagram
Αυτό θα ήταν το σωστό.Εφόσον το πχορουμ έχει λογαριασμό και σε φεισμπουκ και ινστα γιατί να μην αναρτηθεί κι εκεί για να την δούν περισσότεροι την ανακοίνωση;
Δεν ξέρω αν έχει λογαριασμό σε αυτά.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε όμως.
wooded glade έγραψε: 30 Μάιος 2020, 12:06
Στην εφημερίδα δημοπρασιών του Βελγίου.
Το πασόκ όταν ήθελε να κερδίζει τους διαγωνισμούς ο Κόκκαλης εκεί έβαζε τις προκηρύξεις και μετά έλεγε "να κύριοι, είναι έγκυρο".
Το πασόκ όταν ήθελε να κερδίζει τους διαγωνισμούς ο Κόκκαλης εκεί έβαζε τις προκηρύξεις και μετά έλεγε "να κύριοι, είναι έγκυρο".
Πότε έγινε αυτό;
2001.
Αλλά μετά ο Ευρωπαϊκός επίτροπος Mogg τους έκραξε και είπαν άκυρος ο διαγωνισμός.
Πότε έγινε αυτό;
2001.
Αλλά μετά ο Ευρωπαϊκός επίτροπος Mogg τους έκραξε και είπαν άκυρος ο διαγωνισμός.
Πάλι καλά!
Δυστυχώς την χρειαζόμαστε την Ευρώπη και όχι μόνον για τα οικονομικά.
Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 30 Μάιος 2020, 12:21
Αν και έχω να μπω καιρό, και όπως το βλέπω θα πάρει και άλλο να γράψω κάτι, βλέπω πως αποκαταστάθηκε
το πρόβλημα.
Καλό Σαββατοκύριακο!
Κρίμα που γράφεις τόσο λίγο εσύ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εκλεισε για λιγες μερες . και ειπαν σε ενα αλλο φορα πως καλα εκανε αν εκλεισε και πως αν θελουμε να παμε απο κει . επισης επειδη δεν εχουν γυναικες εκει ειπαν να γραφτουν και οι γυναικες αν θελουν . και μετα εμεις ειπαμε οχι τις γυναικες δε τις μοιραζομαστε . . αυτα .
ο φουκαράς έψαχνε να βρει κανά γκομενάκι να πει τα δικά του,οι άντρες αυτό οι γυναίκες εκείνο και δεν έβρισκε.στο φινάλε παραμίλαγε μόνος του.το ξέρω ότι δεν κάνει αλλά γελάω