Όχι στο ίντερνετ. Στο πχόρουμ. Νομίζω ο τόπος προσφερόταν να χάσει κανείς την ψυχραιμία του. Τεσπά.Χαοτικός έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:14 Εγώ δεν την χώνευα ρε φιλε. Τι να κάνουμε; Στο ίντερνετ έβγαζε όλο σκατίλα. Διαρκώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
[42]
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Ναι αυτό εννοώ. Δεν την ήξερα από αλλού. Σίγουρα προσφερόταν ο χώρος αλλά δεν χάσαμε την ψυχραιμία με όλους. Με αυτούς που κάτι έγραφαν και μας την έσπαγαν μόνο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Ηράκλειτος
- †
Τον exzorg τον ειδοποίησα, δήλωσε ότι απεξαρτήθηκε.mec_ έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:02...exzorg να παλεύει να απελευθερωθεί από τον κλειό λυσασμένων γαλλίδων...
God.exe is missing. Universe will restart.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κάπου τον πήρε το μάτι μου, με άλλο νικ στα γύρω μαγαζιά αυτές τις μέρες.Χαοτικός έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:17 Μεγάς Ανατολικός.
Είχε ευαισθησίες, αξίες και αρχές. Προοδευτικό παιδί και γιατρουδάρα. Δώσε σήμα αν βλέπεις.
Επιστρέψατε στο παλιό;
Καλό στερέωμα
- Ηράκλειτος
- †
Να πω και εγώ ότι θα ήθελα Πατησιώτη και Βησσαρίωνα.
God.exe is missing. Universe will restart.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τα ναζιστικά σύμβολα, που είναι απαγορευμένα σε όλη την Ευρώπη, θα τα κάνεις αποδεκτά; Αν ναι ετοιμάσου για αβατάρ με Χίτλερ και λοιπή συμμορία, σβάστικες, 88άρια, κλπ θεάρεστα!Spiros252 έγραψε: 09 Απρ 2018, 19:25Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός εδώ από το προηγούμενο. Όλοι ξεκινάνε από το 0, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, εκτός αν έχουν σκοπό να παραβιάσουν τους κανόνες και τους όρους.Μπίστης έγραψε: 09 Απρ 2018, 19:15Γιατί δεν γυρίζει ο lamogio88 ;
Ισχύουν οι περιορισμοί του παλιού πχώρουμ ;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Cecily Anne
Τον λαμόγιο τον γνωρίζω άπειρα χρόνια προσωπικά. Σου δηλώνω υπεύθυνα ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε εκείνο το μπουρδέλο (στην παράταξη αναφέρομαι όχι στο φόρουμ) που μπορείς να συζητήσεις και να κάνεις από χαβαλέ έως πολιτική κουβέντα, χωρίς καβγάδες, χωρίς προσβολές, με απόλυτο σεβασμό.Nandros έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:31
Τα ναζιστικά σύμβολα, που είναι απαγορευμένα σε όλη την Ευρώπη, θα τα κάνεις αποδεκτά; Αν ναι ετοιμάσου για αβατάρ με Χίτλερ και λοιπή συμμορία, σβάστικες, 88άρια, κλπ θεάρεστα!![]()
Οπότε για τα υπόλοιπα χιτλερικά και σβάστικες κλπ, εάν δεν σου αρέσουν και δεν τα εκπροσωπείς, κάνε ό,τι κάνω κι εγώ, μην ασχολείσαι. Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑΣ να πιάσεις κουβέντα μαζί του. Προσωπική γνώμη εκφέρω και δεν στήριξα ή έχω στηρίξει ή θα στηρίξω ΠΟΤΕ τέτοια πράγματα, απεναντίας τα καταδικάζω.
Εδώ του στειλα νήμα με αυγά πασχαλινά-θαύμα-θαύμα να τσιμπήσει και δεν μάσησε, άστο, όντως απεξαρτήθηκε.Ηράκλειτος έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:25Τον exzorg τον ειδοποίησα, δήλωσε ότι απεξαρτήθηκε.mec_ έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:02...exzorg να παλεύει να απελευθερωθεί από τον κλειό λυσασμένων γαλλίδων...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
mec
Τι λέει ο ελληνικός νόμος για τα ναζιστικά and company? Η τήρηση του νόμου είναι η μοναδική υποχρέωση του διαχειριστή. Τους υπόλοιπους όρους τους κανονίζει όπως θέλει. Και δεν είναι υποχρεωμένος να το λειτουργήσει σαν δημόσιο φόρουμ, αν θέλει το λειτουργεί και ως club και απομακρύνει όποιον χαλάει την εικόνα ή το κλίμα κατά την διακριτική του ευχέρεια.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
mec_ έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:02 NIKOS PATRA να μπαίνει καταλάθος σε δοκιμαστήρια γυναικών και να τον πετάνε έξω![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
mec
Ήταν πωλητής ρούχων. Όταν οι γυναίκες έκαναν δοκιμές και σχολίαζαν, ξεχνιόταν κι έμπαινε και στο παραβάν για να τα εξηγήσει καλύτερα. Αλλά πολλές φορές οι γυναίκες συνοδεύονταν από τους αντρες τους, και τον πέταγαν εξω κακήν κακώς.
Τι είπαν, έρχονται; Η δεύτερη έγραφε και σε πολιτική/κοινωνικά;mec_ έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:02
Από forums.gr
moonbaby να μιλάει για ερωτικές εμπειρίες με άντρες και γυναίκες![]()
Λευκή/White, να κοιτάζεται καθε μέρα στον καθρέφτη και να δοξάζει το θεό για την ομορφιά της![]()
Ήρθε ο ΣΕ (και γερό μπάσιμο), είχα τρελαθεί!
-
mec
Δεν έχω επικοινωνία πλέον και δεν ξέρω.Dies Irae έγραψε: 10 Απρ 2018, 13:43Τι είπαν, έρχονται; Η δεύτερη έγραφε και σε πολιτική/κοινωνικά;mec_ έγραψε: 09 Απρ 2018, 21:02
Από forums.gr
moonbaby να μιλάει για ερωτικές εμπειρίες με άντρες και γυναίκες![]()
Λευκή/White, να κοιτάζεται καθε μέρα στον καθρέφτη και να δοξάζει το θεό για την ομορφιά της![]()
![]()
Ήρθε ο ΣΕ (και γερό μπάσιμο), είχα τρελαθεί!
Η moonbaby είχε φύγει προ πολλού, γιατι της την έλεγε συνέχεια ένας βλάκας ένστολος, του λιμενικού νομίζω, για την ερωτική ζωή της.
Η White έγραφε κυρίως σε γενικά θέματα. Ίσως να έγραφε και κοινωνικοπολιτικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
- Nandros
Fair enough!Cecily Anne έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:37Τον λαμόγιο τον γνωρίζω άπειρα χρόνια προσωπικά. Σου δηλώνω υπεύθυνα ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε εκείνο το μπουρδέλο (στην παράταξη αναφέρομαι όχι στο φόρουμ) που μπορείς να συζητήσεις και να κάνεις από χαβαλέ έως πολιτική κουβέντα, χωρίς καβγάδες, χωρίς προσβολές, με απόλυτο σεβασμό.Nandros έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:31Τα ναζιστικά σύμβολα, που είναι απαγορευμένα σε όλη την Ευρώπη, θα τα κάνεις αποδεκτά; Αν ναι ετοιμάσου για αβατάρ με Χίτλερ και λοιπή συμμορία, σβάστικες, 88άρια, κλπ θεάρεστα!![]()
Οπότε για τα υπόλοιπα χιτλερικά και σβάστικες κλπ, εάν δεν σου αρέσουν και δεν τα εκπροσωπείς, κάνε ό,τι κάνω κι εγώ, μην ασχολείσαι. Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑΣ να πιάσεις κουβέντα μαζί του. Προσωπική γνώμη εκφέρω και δεν στήριξα ή έχω στηρίξει ή θα στηρίξω ΠΟΤΕ τέτοια πράγματα, απεναντίας τα καταδικάζω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Δεν γνωρίζω (δεν βρήκα) και θα ήταν καλό κάποιος νομικός να μας ενημερώσει, αν διαβάζει.mec_ έγραψε: 10 Απρ 2018, 01:02Τι λέει ο ελληνικός νόμος για τα ναζιστικά and company? Η τήρηση του νόμου είναι η μοναδική υποχρέωση του διαχειριστή. Τους υπόλοιπους όρους τους κανονίζει όπως θέλει. Και δεν είναι υποχρεωμένος να το λειτουργήσει σαν δημόσιο φόρουμ, αν θέλει το λειτουργεί και ως club και απομακρύνει όποιον χαλάει την εικόνα ή το κλίμα κατά την διακριτική του ευχέρεια.
Πάντως στο παλιό, την εποχή που το σέρβερ ήταν στην Γερμανία, είχε πέσει χοντρό λεπίδι σε ναζί αβατάρ ή ονόματα που παρέπεμπαν σε ναζί, πχ κάποια 88 έγιναν 44!
.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Τα ναζιστικά σύμβολα είναι απαγορευμένα στη γερμανία, όχι στην ελλάδαNandros έγραψε: 10 Απρ 2018, 00:31Τα ναζιστικά σύμβολα, που είναι απαγορευμένα σε όλη την Ευρώπη, θα τα κάνεις αποδεκτά; Αν ναι ετοιμάσου για αβατάρ με Χίτλερ και λοιπή συμμορία, σβάστικες, 88άρια, κλπ θεάρεστα!Spiros252 έγραψε: 09 Απρ 2018, 19:25Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός εδώ από το προηγούμενο. Όλοι ξεκινάνε από το 0, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, εκτός αν έχουν σκοπό να παραβιάσουν τους κανόνες και τους όρους.Μπίστης έγραψε: 09 Απρ 2018, 19:15Γιατί δεν γυρίζει ο lamogio88 ;
Ισχύουν οι περιορισμοί του παλιού πχώρουμ ;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις