!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Μέχρι και ο σέρβερ βαρέθηκε να μας βλέπει να συζητάμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εσύ τελικά μας θέλεις; Γιατί στο άλλο μας έκραζες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τα παράπονα που εξέφρασα στο άλλο, τα έχω εκφράσει πρώτα εδώ (δυο φορές μάλιστα). Μη λες "μας" γιατί υπάρχουν εδώ και υπέρλαμπρες εξαιρέσεις. Ειδικά τους διαχειριστές, τους διαχώρισα από τις ενστάσεις μου.
Ποστάρω πιο πολύ εδώ, λόγω μαζικής επισκεψιμότητας. Μου αρέσει οπουδήποτε έχει πολύ κόσμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το lockdown ήταν στην πραγματικότητα ένα τεστ ετοιμότητας και πίστης για τα μέλη. Κάποιοι πιάστηκαν αδιάβαστοι και ελλιποβαρείς.
Η Ημέρα της Κρίσεως πλησιάζει!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αν δεν μίλησες υποτιμητικά, μάλλον μπερδεύτηκα από άλλους που έβριζαν, με συγχωρείς.AlienWay έγραψε: 30 Μάιος 2020, 10:38
Τα παράπονα που εξέφρασα στο άλλο, τα έχω εκφράσει πρώτα εδώ (δυο φορές μάλιστα). Μη λες "μας" γιατί υπάρχουν εδώ και υπέρλαμπρες εξαιρέσεις. Ειδικά τους διαχειριστές, τους διαχώρισα από τις ενστάσεις μου.
Ποστάρω πιο πολύ εδώ, λόγω μαζικής επισκεψιμότητας. Μου αρέσει οπουδήποτε έχει πολύ κόσμο.
Αν συνεχίσεις να γράφεις και εκεί, πες αν θέλεις ως πρώην συντονιστής του forums.gr στον γκιουλέκα τον Εσθήρ ότι δεν είχα φάει κανένα μπαν. Μπήκα όταν έκλεισε το παλιό και όταν ξανάνοιξε απλώς αραίωσα πολύ τις επισκέψεις μου εκεί. Θυμάσαι να μου έριξες μπαν εκεί;
Έτσι να πέσει λίγο από το συννεφάκι της που φορτώνει όλα τα δεινά σε όποιον δεν χωνεύει. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της, αλλά έχει πολλή πλάκα όταν φουρκίζεται και γελάμε.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
με κοψοχολιασαν εζησα ημερες 18
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μετανοείτε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Μάιος 2020, 10:45 Το lockdown ήταν στην πραγματικότητα ένα τεστ ετοιμότητας και πίστης για τα μέλη. Κάποιοι πιάστηκαν αδιάβαστοι και ελλιποβαρείς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ως μετάνοια μπορεί να λογισθεί η οικονομική ενίσχυση του φόρουμ σε λογαριασμό που θα υποδειχθεί στους μετανοούντες.Gherschaagk έγραψε: 30 Μάιος 2020, 11:01Μετανοείτε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Μάιος 2020, 10:45 Το lockdown ήταν στην πραγματικότητα ένα τεστ ετοιμότητας και πίστης για τα μέλη. Κάποιοι πιάστηκαν αδιάβαστοι και ελλιποβαρείς.
(Ελάχιστη κατάθεση 150€).
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- wooded glade
Ρε σεις κρατήστε επαφή με 2 3 πχωρουμιτες που εμπιστεύεστε και κάποιο συντονιστή ούτως ώστε να έχετε ενημέρωση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ειχα κάνη ένα νιμα για πάμε στηχημα. Σβιστηκε; δε. Μπορο να. Το. Βρο.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
- wooded glade
Κάποια μέρα θα γίνει μπουρδουμπουλίαση κανονική.Ερμής έγραψε: 30 Μάιος 2020, 11:23 Ρε σεις κρατήστε επαφή με 2 3 πχωρουμιτες που εμπιστεύεστε και κάποιο συντονιστή ούτως ώστε να έχετε ενημέρωση.
Πρέπει να υπάρχει κάποιο στάνταρ μέρος get together για τα μέλη για να κανονίσουν την πορεία τους μετά από την μπουρδουμπουλίαση και να μπει και στα stickies.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ίσως να χάθηκαν κάποια. Νομίζω και άλλος το ανέφερε.Σταθαρας έγραψε: 30 Μάιος 2020, 11:27 Ειχα κάνη ένα νιμα για πάμε στηχημα. Σβιστηκε; δε. Μπορο να. Το. Βρο.
Νήμα δικό σου πάντως δεν βρισκω.
Εσύ δεν χωνεύεις τις άλλες γυναίκες έτσι; Καλά που τσεκάραμε το ανελεύθερο και τα μάθαμε.Gherschaagk έγραψε: 30 Μάιος 2020, 11:01Μετανοείτε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Μάιος 2020, 10:45 Το lockdown ήταν στην πραγματικότητα ένα τεστ ετοιμότητας και πίστης για τα μέλη. Κάποιοι πιάστηκαν αδιάβαστοι και ελλιποβαρείς.
Ο αριθμός όσων χρησιμοποιούν το Facebook(ή και το Instagram) στην Ελλάδα(και παγκοσμίως) είναι μεγαλύτερος απο όσους χρησιμοποιούν Twitter.enterprise-psi έγραψε: 30 Μάιος 2020, 09:36 Facebook είναι για μπουμερς
https://twitter.com/Phorum_com_gr/statu ... 03076?s=19
https://napoleoncat.com/stats/ .Συνεπώς περισσότερες πιθανότητες έχει να το δει κάποιος στο φβ παρα στο τουιτερ.Ενημερωτικά πάντως το φβ το χρησιμοποιούν άτομα κάθε ηλικίας στην Ελλάδα και τον κόσμο.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3737 Προβολές
-