Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν καταλαβαίνω πάντως. Λένε κάποιοι κάποια πράγματα. Χορηγός κλπ. Και έτσι να είναι με γειά της με χαρά της. Άλλη έχει άνδρα με λεφτά. Μετά εμφανίζεται η λέξη πουτανίτσα την οποία δεν είπε κανείς. Όχι, ξέρουμε τι είναι πουτάνα, μην μας υποβάλλετε πράγματα. Η πουτάνα κάνει πουτανιές. Δεν είναι θύμα, δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο με το πρόσωπο κατεστραμμένο. Αλλά κάποιοι θέλουν να αποκαλούμε το θύμα πουτάνα και όχι τους θύτες που είναι οι πραγματικές πουτάνες. Για μένα αυτή την έννοια έχει η λέξη.
Δεν περνάνε αυτά. Δεν ξέρω αν η ελληνική κοινωνία έχει ένα αισθητήριο που είναι πανάρχαιο, ότι και αν έχει ειπωθεί για αυτή κατά καιρούς. Το αισθητήριο του να αναγνωρίζει τι εστί πουτάνα γιατί έχει υποστεί πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 25 Μάιος 2020, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
foscilis έγραψε: 25 Μάιος 2020, 10:40
Βασικά αν δεν έχεις παιδιά και δεν είσαι βόθρος (πχ να βολοδερνεις από γκαρσονι
Δεν ξέρω τι εννοείς, απ'οσες δουλειές έχω κάνει το σερβιτοριλικι μου έδινε από 50 έως 80 ευρώ την ημέρα.
ναι ήθελα να το πω κι εγω οτι οι σερβιτοροι βγάζουν καλά λεφτά, ειδικά σε κάτι εταιρείες catering και εκδηλώσεις.
Είναι όμως και κουραστική δουλειά.
Ειναι κουραστική, όχι όμως όσο κουραστική νομίζει κανείς δουλεύοντας με Άγγλους οι οποίοι είναι οι καλύτεροι πελάτες του ορατού σύμπαντος στα εστιατόρια.
Δούλευα ένα διάστημα σε μια εποχιακή ταβέρνα μοναχός έξω (είχε αρρωστήσει ο άλλος σερβιτόρος) με πελάτες αγγλομπαρμπαδες τακτικούς και έπαιρνα μόνος μου τα τυχερά τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν κάνα 60αρι ημερησίως (όπου "τυχερά" σημαίνει ουσιαστικά μαύρα). Βάλε κι ένα 35αρι βασικό, είχα ξεκωλιαστει στο χρήμα.
Anyway ξεφύγαμε από το θέμα.
Daje έγραψε: 25 Μάιος 2020, 17:02
Υποκρισια και λογοκρισια για το θεαθηναι, απλα και μονο για να τρεχουν τα ποστ,οι σελιδες και το flame.
Κανενας δεν προσεβαλε την κοπελα σε ολες αυτες τις σελιδες και οσες υποθεσεις εγιναν ηταν παντα με τον αστερισκο οτι ειναι απλες υποθεσεις και οτι η αστυνομια οφειλει να εξετασει ολα τα ενδεχομενα.