Lugozzi έγραψε: 24 Ιουν 2018, 18:31
θυμάσαι τον αγώνα?
πρεπει να ηταν ενα ματς της γερμανιας στο τελευταιο euro κερδισαν 3-0
ένα που μου έχει μείνει
euro 2000
αγγλία - γερμανία 1-0 (σίρερ)
μαλλον ειναι αφροδισιακη για τις γυναικες η μανσαφτ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Νταρνάκας έγραψε: 24 Ιουν 2018, 18:33
Σας παρακαλώ κυρία μου, μη μας αποσπάτε την προσοχή.
Πως το είδατε το Ιαπωνικό χώσιμο;
Ωραίο τελείωμα είπε ο speaker
μη μας πετας υπονοουμενα για σεχ πια ρε γυναίκα,φυγε απο δω επιτελους να σωθεις, εδω ειμαστε deep bet web, ξεδοντιάρηδες μπιχλες στοιχηματονερντς που πονταρουν και στα πλαγια αουτ,εχομε ξεχασει τι σημαινει μ@@νι!
Τρολάρισμα στα αθλητικά πάντα το ήθελα, μη με φιμώνεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Lugozzi έγραψε: 24 Ιουν 2018, 18:45
ωραία το παίξανε το τεχνητό
Μαστορες του συγχρονισμου, τζαπαν εισαι. Παει το ng τουλαχιστον πληρωσε το οβερ 1,5 ημιχ αλλα απο λαθος ομαδα.
Εριξα 40 ευρωπουλα στο ξερο διπλο, αλλο ενα ταληρο ( νωριτερα πριν το 1-) στο οβερ. 1,5 ομαδικο σενεγαλη και αλλο ενα δεκαρικο στο οβερ 3,5. Για να δουμε
Προτείνω στον συντονισμό να απαγορευτούν διά βίου να ποστάρουν στο νήμα αυτό αἱ γυναῖκες. Όλα κυλούσαν ομαλά στοιχηματικώς, μέχρι που μπήκαν δυο τσούπρες, μας γκαντέμιασαν και τον ήπιαμε στο Φουτζιγιάμα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Κερδαω πρωτο γκολ Σενεγαλη (αλα Αλεφαντος), κερδαω under 0,5 καρτες ημιχρονο, χανω παλι αυτες τις μ@λακιες που μου εχουν κολλησει με τα κορνερ ανα 5λεπτο και σκεφτομαι να ριξω για δευτερο over 1,5 καρτες και over 2,5 γκολ
Νταρνάκας έγραψε: 24 Ιουν 2018, 18:50
Προτείνω στον συντονισμό να απαγορευτούν διά βίου να ποστάρουν στο νήμα αυτό αἱ γυναῖκες. Όλα κυλούσαν ομαλά στοιχηματικώς, μέχρι που μπήκαν δυο τσούπρες, μας γκαντέμιασαν και τον ήπιαμε στο Φουτζιγιάμα.