Αυτό που με προβλημάτισε ήταν η έκρηξη των επενδύσεων.
Ήταν τόσο ισχυρή που νομίζω ότι κουφάθηκα από το δεξί μου αφτί.
Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσα για τρομοκρατική ενέργεια.
stavmanr έγραψε: 25 Μάιος 2020, 10:54
stavmanr έγραψε: 25 Μάιος 2020, 10:54
Έχουμε υπουργό Ανάπτυξης τον Μπουμπουκο. Ποιος θα το περιμενε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη 100 πλέον εργαζόμενοι θα έχουν την ευχέρεια και τον άπλετο χρόνο ν' αναζητήσουν νέες και καλοπληρωμένες δουλειές
Για την δημοσιουπαλληλία ο Κυριάκος η καλύτερη δουλειά.
Άκοπο μισθό και όσοι δεν εργάζονταν.
Δεν είναι τυχαίο που η Νέα Δημοκρατία πρώτευσε στην ΑΔΕΔΥ αλλά και σε πληθώρα συνδικάτων του δημοσίου.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άμα δεν ερχόταν ο κοβιδ θα είχαμε επενδυτικό μπουμ και καλοπληρωμνένες δουλειές; Σοβαρευτείτε. Η οικονομία ήταν σε πτώση πριν τον κοβιδ (ο οποίος είναι μια βολική δικαιολογία). Όλη η ευρωπαϊκή οικονομία ήταν σε πτώση. Στη μητσοτακία θα έιχαμε την εξαιρεση; Ο Κούλης κορόιδευε τον κόσμο
Υδράργυρος έγραψε: 25 Μάιος 2020, 12:45
Άμα δεν ερχόταν ο κοβιδ θα είχαμε επενδυτικό μπουμ και καλοπληρωμνένες δουλειές; Σοβαρευτείτε. Η οικονομία ήταν σε πτώση πριν τον κοβιδ (ο οποίος είναι μια βολική δικαιολογία). Όλη η ευρωπαϊκή οικονομία ήταν σε πτώση. Στη μητσοτακία θα έιχαμε την εξαιρεση; Ο Κούλης κορόιδευε τον κόσμο
Δεν έκανε περήφανη διαπραγμάτευση ούτε έσκισε το μνημόνιο με ένα νόμο ε ζαιε?
Υδράργυρος έγραψε: 25 Μάιος 2020, 12:45
Δεν έκανε περήφανη διαπραγμάτευση ούτε έσκισε το μνημόνιο με ένα νόμο ε ζαιε?
Τα ίδια έλεγε. Η ισχυρή ανάπτυξη ήταν σαν το σκίσιμο των μνημονίων, το ίδιο ψέμμα