!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προς μηδενεξηντάκηδες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Προς μηδενεξηντάκηδες
Προσωπικα δεν εχω αντιληδθει σταθερα μελη εδω η στο παλιο που να τους θεωρω μηδενεξηντακηδες
Υπαρχουν πολλοι προπαγανδιστες αλλα το κανουν χωρις κερδος απο μονοι τους χωρις κερδος ανα post
Υπαρχουν πολλοι προπαγανδιστες αλλα το κανουν χωρις κερδος απο μονοι τους χωρις κερδος ανα post
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- wooded glade
Πως θα το αντιλαμβανόσουνα ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:27 Προσωπικα δεν εχω αντιληδθει σταθερα μελη εδω η στο παλιο που να τους θεωρω μηδενεξηντακηδες
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ο νηματοθέτης δεν υπολόγισε ένα πράμα. Δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί η ξεφτίλα.
Αυτά τα πράγματα χρειάζονται και λίγη αυτογνωσία.wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:29Πως θα το αντιλαμβανόσουνα ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:27 Προσωπικα δεν εχω αντιληδθει σταθερα μελη εδω η στο παλιο που να τους θεωρω μηδενεξηντακηδες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οπως οταν μιλαμς με καποιον σχηματιζεις αποψη γι αυτον ετσι και διαδυκτιακα σχηματιζω αποψη για τον εκαστοτε συνομιλητη
Ειναι φυσικα προσωπικο κριτηριο
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εσυ για παραδειγμα
Εισαι μηδενεξηντακιας;
Οχι φυσικα
Εισαι πολλα αλλα οχι μηδενεξηντακιας
Αρίστος for Tsirpas
- wooded glade
Χρειάζονται.Echelon έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:30 Ο νηματοθέτης δεν υπολόγισε ένα πράμα. Δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί η ξεφτίλα.
Αυτά τα πράγματα χρειάζονται και λίγη αυτογνωσία.wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:29Πως θα το αντιλαμβανόσουνα ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:27 Προσωπικα δεν εχω αντιληδθει σταθερα μελη εδω η στο παλιο που να τους θεωρω μηδενεξηντακηδες
Πολλά χρειάζονται.
Αλλά υπάρχει και υπέδαφος που κρύβει μυστήρια.
Τους άλλους με το facebook πως τους πιάσανε, το μεγάλο σκάνδαλο ;
- wooded glade
Εγώ είμαι -όπως ξέρουν όλοι- ένας σκεπτόμενος ουδέτερος παρατηρητής.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:34Εσυ για παραδειγμα
Εισαι μηδενεξηντακιας;
Οχι φυσικα
Εισαι πολλα αλλα οχι μηδενεξηντακιας
Ούτε εξηντάλεπτος θα μπορούσα να είμαι ούτε πενηνταπεντάλεπτος, από τη στιγμή που είμαι ουδέτερος παρατηρητής.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μπορει καποιος που γραφει εδω να ειναι μηδενεξηντακιας στο fb και το twitter
Κανεις δεν θα τον pληρωσει ομως για να ποσταρει στο phorum
Αρίστος for Tsirpas
- wooded glade
Αυτό είναι μία άποψη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:37 Μπορει καποιος που γραφει εδω να ειναι μηδενεξηντακιας στο fb και το twitter
Βέβαια δεν ξέρω κάποιο benchmark για τα φόρουμς και επίσης στο twitter δεν είναι όλοι ... Ντόναλντ Τραμπ να τους κάνει φόλοου όλος ο κόσμος.
Υπάρχει ένα μυστήριο που δεν έχει επιλυθεί ακόμα.
- wooded glade
Πρέπει να δούμε όμως και ποιά είναι τα υποψήφια θύματα του μηδενεξηντάκια.
Εμένα που ψηφίζω τη νουδού από την εποχή του εθνάρχη, τι να με κάνει ;
Ένα είδος θύματος είναι λοιπόν ο άσχετος που κατέβηκε από το χωριό. Αυτόν τον πιάνει βέβαια ο μηδενεξηντάκιας και του κάνει κατήχηση.
Ένα άλλο είδος είναι ο αδύναμος χαρακτήρας τον οποίο ο εκπαιδευμένος μηδενεξηντάκιας τον προσεγγίζει αλλοιώς. Πορσποιείται ότι υποστηρίζει την ίδια ομάδα με την ομάδα του θύματος, ότι του αρέσει το ίδιο genre μουσικής, οι ίδιοι τραγουδιστές, οι ίδιοι ηθοποιοί, τα ίδια subjects στο πανεπιστήμιο.
Έτσι ο αδύναμος χαρακτήρας σιγά-σιγά γίνεται εξαρτώμενος από τον μηδενεξηντάκια και υποκύπτει. Τι έχει πιό πολύ αξία για το θύμα πλέον ; Μία ψήφος που θα πάει ας πούμε σε μιά γενική συνέλευση για πέντε λεπτά και θα την ρίξει, ή η παρέα που θα πάνε αύριο μαζί να δουν τον θρύλο στο Καραϊσκάκη ; Ένα ψωρο-μικροφίλμ των μυστικών υπηρεσιών που θα παραδώσει ή το κρασί που θα πιούν το βράδυ με κοτόπουλο αλά ναπολί ;
Εμένα που ψηφίζω τη νουδού από την εποχή του εθνάρχη, τι να με κάνει ;
Ένα είδος θύματος είναι λοιπόν ο άσχετος που κατέβηκε από το χωριό. Αυτόν τον πιάνει βέβαια ο μηδενεξηντάκιας και του κάνει κατήχηση.
Ένα άλλο είδος είναι ο αδύναμος χαρακτήρας τον οποίο ο εκπαιδευμένος μηδενεξηντάκιας τον προσεγγίζει αλλοιώς. Πορσποιείται ότι υποστηρίζει την ίδια ομάδα με την ομάδα του θύματος, ότι του αρέσει το ίδιο genre μουσικής, οι ίδιοι τραγουδιστές, οι ίδιοι ηθοποιοί, τα ίδια subjects στο πανεπιστήμιο.
Έτσι ο αδύναμος χαρακτήρας σιγά-σιγά γίνεται εξαρτώμενος από τον μηδενεξηντάκια και υποκύπτει. Τι έχει πιό πολύ αξία για το θύμα πλέον ; Μία ψήφος που θα πάει ας πούμε σε μιά γενική συνέλευση για πέντε λεπτά και θα την ρίξει, ή η παρέα που θα πάνε αύριο μαζί να δουν τον θρύλο στο Καραϊσκάκη ; Ένα ψωρο-μικροφίλμ των μυστικών υπηρεσιών που θα παραδώσει ή το κρασί που θα πιούν το βράδυ με κοτόπουλο αλά ναπολί ;
Για άλλη μία φορά εύστοχος ο ΓΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:27 Προσωπικα δεν εχω αντιληδθει σταθερα μελη εδω η στο παλιο που να τους θεωρω μηδενεξηντακηδες
Οι επαγγελματίες προπαγανδιστές, σε αντίθεση προς τα κομματόσκυλα, κάνουν κακό στα κόμματά τους. Δημιουργούν την αίσθηση του τεχνητού, του αφύσικου, που παράγει μία συναισθηματική δυσαρέσκεια στον αναγνώστη.
Ο ερασιτέχνης προπαγανδιστής έχει πολλαπλώς μεγαλύτερο impact στα μέσα.
- wooded glade
Κάνουν ζημιά όταν το κόμμα τους είναι τόσο διαλυμένη διαδήλωση που έχουν καταλήξει να λένε βλακείες.stavmanr έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:49Για άλλη μία φορά εύστοχος ο ΓΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:27 Προσωπικα δεν εχω αντιληδθει σταθερα μελη εδω η στο παλιο που να τους θεωρω μηδενεξηντακηδες
Οι επαγγελματίες προπαγανδιστές, σε αντίθεση προς τα κομματόσκυλα, κάνουν κακό στα κόμματά τους. Δημιουργούν την αίσθηση του τεχνητού, του αφύσικου, που παράγει μία συναισθηματική δυσαρέσκεια στον αναγνώστη.
Όταν δεν είναι διαλυμένη διαδήλωση - Σύριζα 2014 ας πούμε, γιατί όχι - δεν κάνουν ζημιά υπ' αυτήν την έννοια.
Αλλά επίσης it takes two to tango, όπως λέει και η παροιμία.
Ο μηδενεξηντάκιας - ο κάθε μηδενεξηντάκιας - οπωσδήποτε παρακαλάει κιόλας "καλέ μην με κόβετε" και συνεχίζει.
Πέρα από οτιδήποτε περιέχει αποκλειστικά "Σύριζα" δεν μπορείς να μιλήσεις;wooded glade έγραψε: 25 Μάιος 2020, 08:02Κάνουν ζημιά όταν το κόμμα τους είναι τόσο διαλυμένη διαδήλωση που έχουν καταλήξει να λένε βλακείες.stavmanr έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:49Για άλλη μία φορά εύστοχος ο ΓΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2020, 07:27 Προσωπικα δεν εχω αντιληδθει σταθερα μελη εδω η στο παλιο που να τους θεωρω μηδενεξηντακηδες
Όταν δεν είναι διαλυμένη διαδήλωση - Σύριζα 2014 ας πούμε, γιατί όχι - δεν κάνουν ζημιά υπ' αυτήν την έννοια.
Αλλά επίσης it takes two to tango, όπως λέει και η παροιμία.
Ο μηδενεξηντάκιας - ο κάθε μηδενεξηντάκιας - οπωσδήποτε παρακαλάει κιόλας "καλέ μην με κόβετε" και συνεχίζει.
δεν υπαρχουν. 060κηδες ηταν κατι ζαιοι που ποσταραν αλλου, εδω δεν νιμιζω να εχουν υπαρξει ποτε. μαλακιες γραφονται επειδη υπαρχουν μελη που ειναι μαλακες, οχι επειδη πληρώνονται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- wooded glade
Ναι, δεν εξαρτάται όμως περισσότερο από την Κουμουνδούρου αυτό παρά από τους ίδιους ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Μάιος 2020, 08:09 δεν υπαρχουν. 060κηδες ηταν κατι ζαιοι που ποσταραν αλλου, εδω δεν νιμιζω να εχουν υπαρξει ποτε. μαλακιες γραφονται επειδη υπαρχουν μελη που ειναι μαλακες, οχι επειδη πληρώνονται.
Ένας από αυτούς είναι γνωστός μάλιστα.
Αυτός που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και του έκανε μνημόσυνο η Γεροβασίλη.
Εγώ με το φόρουμ αυτουνού είχαμε κόντρα μάλιστα μεγάλη.
Το 2002 -στα πρώτα μου φορουμικά βήματα- έγραψα για τη Βάσω και το κολιέ, στις πλημμύρες του Μοσχάτου.
Τους ήρθε των τύπων -απ' ότι φάνηκε- κεραυνός εν αιθρία. Δεν περίμεναν ποτέ ότι θα βρεθεί να γράψει ποτέ σε ιντερνετικό σάϊτ, στη νέα τότε τεχνολογία, κάποιος που δεν εμφορείται από πασοκιο-ααριστερές ιδέες. Όλοι οι νεοδημοκράται πίστευαν είναι 98 ετών και άνω και δεν μπορούν να γραφτούν μέλη σε φόρουμ.
Έτσι λοιπόν ίσαμε καμιά σαρανταριά μαζεύτηκαν και μου έλεγαν "ουουουουουουου".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
-