!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρησατε οτι σταματησαν τα δημιουργουνται topics για τον Κυριακο;
Re: Παρατηρησατε οτι σταματησαν τα δημιουργουνται topics για τον Κυριακο;
μην μας εγκαταλειπεις εργατοπατερα μας εμας τα απαιδευτα ΄λουμπεναρια - θα μας στερησεις την καθοδηγηση σου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αν κατάλαβα καλά την λένε στο βλήμα οι δουλευταράδες που ξύνουν τα παπάρια τους 24/7 στο φόρουμ? 
Στη συγκεκριμένη ανάρτηση είχα χαρακτηρίσει με ολοκληρωτισμό άτομα που το μόνο κοινό που είχαν ήταν να γεννηθούν την ίδια περίοδο. Το έκανα έντιτ, που δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι σα να μην το έχω κάνει, αλλά τουλάχιστον είναι δήλωση μετάνοιας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Η γενιά αυτή έχει βγάλει πολλούς άξιους αθρώπους, πολλούς από τους οποίους είχα την τιμή να γνωρίσω προσωπικά και με άλλους έχω την εξίσου μεγάλη τιμή να συνομιλώ μέσω πχόρουμ.
ασε δεν πειθεις - αντε να μελετησεις τα ιερα κειμενα να σου περασει η ωρα
που ειπες πως εργαστηκες σκληρα κ 15 χρονια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
1. Δεν ήθελα να πείσω εσένα, οπότε λίγο με νοιάζει αν σε πείθω.Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:15 ασε δεν πειθεις - αντε να μελετησεις τα ιερα κειμενα να σου περασει η ωρα
2. Δεν είπα. Ακόμα και να μην το είχα κάνει θα μπορούσα να σκαρφιστώ εύκολα κάποιες μαλακίες, πειστικά γραμμένες. Το ότι δεν λέω είναι για να καταλάβεις κι εσύ κι οι συν εσού πόσο στ' αρχίδια μου σας γράφω.
δεν μπορεις να γραψεις παπαριες για δουλειες σφυροδρεπανε μου - αν δεν υπαρχουν ενσημα ..Βλήμα έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:211. Δεν ήθελα να πείσω εσένα, οπότε λίγο με νοιάζει αν σε πείθω.Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:15 ασε δεν πειθεις - αντε να μελετησεις τα ιερα κειμενα να σου περασει η ωρα
2. Δεν είπα. Ακόμα και να μην το είχα κάνει θα μπορούσα να σκαρφιστώ εύκολα κάποιες μαλακίες, πειστικά γραμμένες. Το ότι δεν λέω είναι για να καταλάβεις κι εσύ κι οι συν εσού πόσο στ' αρχίδια μου σας γράφω.
δεν καταλαβα παντως τι σε εμποδιζει - ολοι ολες εχουμε αναφερθει στις εργασιες μας δεν ντρεπομαστε ουτε το θεωρουμε μαλακια ..
εχεις αρχιδια για να μας γραψεις η μονο για λεκτικους τραμπουκισμους κ σαχλαμαρες εισαι ικανος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- rums to let
Βλήμα
και επίσης ότι επιμένουν να σώσουν τον κόσμο αυτοί που δεν μπορούνε να σώσουνε ούτε τον εαυτό τους
μου θυμίζει έναν αρχικνίτη στο πανεπιστήμιο που πήγαινε τουαλέτα συνέχεια στο σπίτι του κολλητού μου επειδή έκανε επίσκεψη στον συγκάτοικο του, και άφηνε την τουαλέτα μονίμως βουλωμένη
μπορείς να βγάζεις πύρινους λόγους για αλληλεγγύη όταν καταχέζεις τις τουαλέτες του λαουτζίκου;
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αγαπητε φιλε το γεγονος ειναι πως εχει σταματησει το συστηματικο κραξιμοEchelon έγραψε: 23 Μάιος 2020, 08:21 Όταν κράζουν τον Μητσοτάκη είναι κομπλεξικοί. Όταν δεν τον κράζουν σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης γαμεί και δέρνει. Η σουπεράδικη λογική του γνωστού μποτ της νδουλας.
Μπορεις και εσυ να καταθεσεις την αποψη σου για το γιατι συμβαινει αυτο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σώζουμε τον κόσμος γιατί μέσα σε αυτόν υπάρχουμε. Σώζουμε τον κόσμο για να σώσουμε και τον εαυτό μας. Αν ήμουν εξωγήινος και είχα καλυμμένο τον κώλο μου στ' αρχίδια μου θα σας έγραφα.rums to let έγραψε: 24 Μάιος 2020, 00:11Βλήμα
και επίσης ότι επιμένουν να σώσουν τον κόσμο αυτοί που δεν μπορούνε να σώσουνε ούτε τον εαυτό τους
μου θυμίζει έναν αρχικνίτη στο πανεπιστήμιο που πήγαινε τουαλέτα συνέχεια στο σπίτι του κολλητού μου επειδή έκανε επίσκεψη στον συγκάτοικο του, και άφηνε την τουαλέτα μονίμως βουλωμένη
μπορείς να βγάζεις πύρινους λόγους για αλληλεγγύη όταν καταχέζεις τις τουαλέτες του λαουτζίκου;![]()
Όσο για την συλλογιστική "ήξερα έναν κνίτη που έχεζε, άρα τι μιλάνε οι ΚΚέδες" το εκλαμβάνω ως άλλο ένα πχορουμικό στολίδι.
- rums to let
Οχι και οι υπόλοιποι κνιτες που γνώρισα, τα ίδια σκατα ητανΒλήμα έγραψε: 24 Μάιος 2020, 00:16Σώζουμε τον κόσμος γιατί μέσα σε αυτόν υπάρχουμε. Σώζουμε τον κόσμο για να σώσουμε και τον εαυτό μας. Αν ήμουν εξωγήινος και είχα καλυμμένο τον κώλο μου στ' αρχίδια μου θα σας έγραφα.rums to let έγραψε: 24 Μάιος 2020, 00:11ΒλήμαΧουργιατς έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:54
έχει κανείς άλλος προσέξει πως αυτοί που μιλούν για προλεταριάτο δεν έχουν δουλέψει μία μέρα στη ζωή τους![]()
![]()
μπορείς να βγάζεις πύρινους λόγους για αλληλεγγύη όταν καταχέζεις τις τουαλέτες του λαουτζίκου;![]()
Όσο για την συλλογιστική "ήξερα έναν κνίτη που έχεζε, άρα τι μιλάνε οι ΚΚέδες" το εκλαμβάνω ως άλλο ένα πχορουμικό στολίδι.
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
- phorumitis
Η αύξηση της ανεργίας ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 19 πολύ πρίν τον Κορονοϊό.phorumitis έγραψε: 24 Μάιος 2020, 19:00 https://jodi.graphics/7251?fbclid=IwAR1 ... ZWf7NX_w2U
Μητσοτάκης = Ανεργία
- phorumitis
Και πάλι έργο Μητσοτάκη είναι αυτόZhukov έγραψε: 24 Μάιος 2020, 19:05Η αύξηση της ανεργίας ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 19 πολύ πρίν τον Κορονοϊό.phorumitis έγραψε: 24 Μάιος 2020, 19:00 https://jodi.graphics/7251?fbclid=IwAR1 ... ZWf7NX_w2U
Μητσοτάκης = Ανεργία
- Eθνικοκοινωνιστης
ελα ντε γιατι αραγε?
μηπως γιατι εξαφανιζονται?
μηπως γιατι εξαφανιζονται?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής