!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Zack Snyder's Justice League

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Zack Snyder's Justice League

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Βλήμα έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:31
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Μάιος 2020, 14:25 Γιατί απογοητεύτηκες από το μαν οφ στιλ; Ταινιάρα ήταν. Όσο για τα χρήματα της μια χαρά τα έβγαλε και με το παραπάνω.
Διότι δεν ήταν επαρκώς έγχρωμο: Για να καταλάβ'ς, ο Φρανκ Μίλερ, ένας από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς (μέχρι πρότεινως πριν γίνει για δέσιμο) είχε πει το εξής σωστό: Η Metropolis είναι η Νέα Υόρκη την ημέρα, γεμάτη ζωή και φως. H Gotham είναι η Νέα Υόρκη τη νύχτα: γεμάτη κινδύνους και σκοτάδι.

Είχε καμιά σχέση με φως το μαν οβ στιλ;
Ήταν όσο έγχρωμο χρειαζόταν. Και ποιος είναι ο Φρανκ Μίλερ δηλαδή που θα μας πει πως είναι η Μετρόπολις; Ας τραβήξει τα αρχίδια του.
Ωστόσο τον διαχωρισμό των πόλεων τον κάνει θαυμάσια στο SvsB. Μία πόλη βυθισμένη στην ανομία και η άλλη βυθισμένη στην υποκρισία.

O zack δεν κάνει τίποτα άλλο απ' το να σου λέει ξανά και ξανά πως είναι ο κόσμος. Σκοτεινός, άρρωστος, βρόμικος. Μόνα φωτεινά παραδείγματα που κρατούν το δαυλό στο σκοτάδι οι ήρωες. Λεωνίδας, Σούπερμαν, Μπάτμαν, ο άλλος τύπος από τους γουότσμεν που δεν θυμάμαι πως τον λέγανε αλλά ήταν μετριοπαθής και ο πραγματικός ήρωας της ταινίας.

Θα ήταν ο ιδανικός σκηνοθέτης της Ιλιάδας και νομίζω ότι θα ήθελε κι αυτός πολύ να τη σκηνοθετήσει. Σωστά όμως αυτή τη φορά. Με τους Θεούς και με τα όλα της. 5 ώρες ταινία. Φέρτε καφέδες.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Μερικοί είστε αρκετά αυστηροί με τις απατήσεις σας. Εγώ ποτέ μου δεν το έκανα, γιατί σινεμά αν πάω (σπάνια), πάω είτε για τα εφέ, είτε γιατί κάποιος/α θα μου πρήξει μπάλες για να του κάνω παρέα. Οπότε το ζητούμενο είναι να σκοτώσω την ώρα μου με έναν λιγότερο ανιαρό τρόπο, όχι να φιλοσοφήσω πάνω στην προσωπικότητα του Σούπερμαν ή του Μπάτμαν.
Αν θέλω κάτι πιο βαθύ, θα πάω ένα θέατρο, ή θα διαβάσω ένα βιβλίο, ή ακόμα καλύτερα, θα πάω μία εκδρομή.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:47 Ήταν όσο έγχρωμο χρειαζόταν. Και ποιος είναι ο Φρανκ Μίλερ δηλαδή που θα μας πει πως είναι η Μετρόπολις; Ας τραβήξει τα αρχίδια του.
Ωστόσο τον διαχωρισμό των πόλεων τον κάνει θαυμάσια στο SvsB. Μία πόλη βυθισμένη στην ανομία και η άλλη βυθισμένη στην υποκρισία.
Δεν το ρωτάω για να σε υποτιμήσω, έτσι κι αλλιώς δεν είναι μαγκιά το να διαβάζεις κόμιξ, κάποιοι το θεωρούν κιόλας χάσιμο χρόνου και χρημάτων, αλλά είναι κάτι που πρέπει να ξέρω για να συνεχιστεί η συζήτηση: Έχεις διαβάσει ποτέ έστω και ένα κόμικ σούπερμαν; Ειλικρινά όμως.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Βλήμα έγραψε: 24 Μάιος 2020, 16:21
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:47 Ήταν όσο έγχρωμο χρειαζόταν. Και ποιος είναι ο Φρανκ Μίλερ δηλαδή που θα μας πει πως είναι η Μετρόπολις; Ας τραβήξει τα αρχίδια του.
Δεν το ρωτάω για να σε υποτιμήσω, έτσι κι αλλιώς δεν είναι μαγκιά το να διαβάζεις κόμιξ, κάποιοι το θεωρούν κιόλας χάσιμο χρόνου και χρημάτων, αλλά είναι κάτι που πρέπει να ξέρω για να συνεχιστεί η συζήτηση: Έχεις διαβάσει ποτέ έστω και ένα κόμικ σούπερμαν; Ειλικρινά όμως.
Φίλε κάνεις πλάκα; Έχω μεγαλώσει με κόμικ. Πρέπει να καταλάβεις ωστόσο ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό σε αυτό τον μάταιο μάταιο κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Μάιος 2020, 16:24 Φίλε κάνεις πλάκα; Έχω μεγαλώσει με κόμικ. Πρέπει να καταλάβεις ωστόσο ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό σε αυτό τον μάταιο μάταιο κόσμο.
Δηλαδή έχεις διαβάσει και σούπερμαν έτσι;
Βρε μπας και τ' όνομά σου αρχίζει από σίγμα, το μεσαίο από ε και το επίθετο από α;
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Χωρίς να διεκδικώ καμία αξίωση αυθεντίας, ρωτάω διότι όσοι οι της ηλικίας μας έχουν μεγαλώσει με αμερικάνικα κόμιξ στην Ελλάδα γνωριζόμασταν με το μικρό μας. Συγκεκριμένα ήταν τα στέκια γύρω στο 2000, συγκεκριμένα τα συνέδρια, καμιά εξηνταριά ήμασταν όλοι κι όλοι.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

talaipwros έγραψε: 23 Μάιος 2020, 21:26 το BvS στην μεγαλη εκδοση του, κοντα στο 3ωρο, ηταν πολυ ωραιο
Άβαταρ μέλους
SuperRogue

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Βλήμα έγραψε: 24 Μάιος 2020, 16:26
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Μάιος 2020, 16:24 Φίλε κάνεις πλάκα; Έχω μεγαλώσει με κόμικ. Πρέπει να καταλάβεις ωστόσο ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό σε αυτό τον μάταιο μάταιο κόσμο.
Δηλαδή έχεις διαβάσει και σούπερμαν έτσι;
Βρε μπας και τ' όνομά σου αρχίζει από σίγμα, το μεσαίο από ε και το επίθετο από α;
Τα έχω φάει με το κουτάλι. Θα σου βάλω αργότερα φωτό από περιοδικά της μαρβελ κυρίως πολύ σπάνια. Είναι από το 1970. Δεν είμαι όμως ο φίλος σου που ωστόσο ακούγεται φοβερός νέρτουλας με τρία ονόματα.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Άβαταρ μέλους
SuperRogue

Επιτέλους καλό color grading.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ξέρουμε αν θα εχει και reshootings?
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Παντού η ελλάδα. Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς τους έλληνες; Ένα μάτσο σκατά.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Άβαταρ μέλους
SuperRogue

talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2020, 12:01 Ξέρουμε αν θα εχει και reshootings?
Είπε πως αυστηρά όχι. Μόνο ότι έχει γυρίσει ο ίδιος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”