Spoiler
Άλλα Ρωμέϊκα της Τουρκίας, όπως βλέπετε είναι νεκρή η Ρωμέϊκη παράδοση:
καλά τα σοβαρά θα τα πούμε από κοντά, αλλά τι να σας κάνω που δεν τηρείτε τα μέτρα κοινωνικής απόστασης ρε αθεόφοβοιsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:06 υγ : ήθελα από καιρό τώρα να ζητήσω την γνώμη του τέμετερον κουμπάρουγια τα πογκρόμ των Ελλήνων του Πόντου αλλά πάντα είχαμε άλλα εκατοντάδες θέματα να συζητήσουμε και δεν το έκανα, θα το κάνω όμως άμεσα και θα επανέλθω καθώς το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον δεδομένου ότι είναι και ο ίδιος γουάναμπη κομθούνι, Πόντιος + ότι σας αγαπώ και εκτιμώ εξίσου.
Nenemin elerinden öperimVini Vici έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:40
Γιατί υπάρχουν τουρκόφωνοι σήμερα? Μόνο κάποιοι ηλικιωμένοι έχουν μείνει:
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα τα τηρούσαμε ρε (ο καθένας το δικό του κτλ κτλ), τώρα όχι και τόσο αν και έχουμε κόψει τις πολλές αγκαλιές και τα φιλιά.dna replication έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:31καλά τα σοβαρά θα τα πούμε από κοντά, αλλά τι να σας κάνω που δεν τηρείτε τα μέτρα κοινωνικής απόστασης ρε αθεόφοβοιsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:06 υγ : ήθελα από καιρό τώρα να ζητήσω την γνώμη του τέμετερον κουμπάρουγια τα πογκρόμ των Ελλήνων του Πόντου αλλά πάντα είχαμε άλλα εκατοντάδες θέματα να συζητήσουμε και δεν το έκανα, θα το κάνω όμως άμεσα και θα επανέλθω καθώς το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον δεδομένου ότι είναι και ο ίδιος γουάναμπη κομθούνι, Πόντιος + ότι σας αγαπώ και εκτιμώ εξίσου.
![]()
άσε τώρα εδώ να τρολάρουμε λιγάκι![]()

Αν θα εμπεριέχει οινοπνευματώδη η φάση να πείτε και μένα! (γμτ από μεθαυριο δουλευω ξανάsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:00Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα τα τηρούσαμε ρε (ο καθένας το δικό του κτλ κτλ), τώρα όχι και τόσο αν και έχουμε κόψει τις πολλές αγκαλιές και τα φιλιά.dna replication έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:31καλά τα σοβαρά θα τα πούμε από κοντά, αλλά τι να σας κάνω που δεν τηρείτε τα μέτρα κοινωνικής απόστασης ρε αθεόφοβοιsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:06 υγ : ήθελα από καιρό τώρα να ζητήσω την γνώμη του τέμετερον κουμπάρουγια τα πογκρόμ των Ελλήνων του Πόντου αλλά πάντα είχαμε άλλα εκατοντάδες θέματα να συζητήσουμε και δεν το έκανα, θα το κάνω όμως άμεσα και θα επανέλθω καθώς το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον δεδομένου ότι είναι και ο ίδιος γουάναμπη κομθούνι, Πόντιος + ότι σας αγαπώ και εκτιμώ εξίσου.
![]()
Είναι από τις ελαχιστότατες φορές που δεν τρολλάρω όμως ρε (να γραφτεί αυτό στα πρακτικά παρακαλώ) όπως επίσης δεν νομίζω ότι ο λόγος είναι τα μέτρα ασφαλείας (κοινωνική απόσταση) και είναι αυταπόδεικτο αυτό νομίζω κυρίως γιατί θα βρισκόμασταν εκεί και πριν την ίωση, οι λόγοι είναι η κακή συνεννόηση, οι υποχρεώσεις (που όλοι έχουμε), οι βάρβαρες ώρες και ο συνδυασμός των παραπάνω.
Έχουνε και πολύ καιρό να φανούνε και τα χρυσούλια μου οι φεμιναζί γαμώτο, λίγο ακόμη και θα με πιάσουν τα στερητικά μου γαμώ την ίωση μου μέσα.
Αν;Sid Vicious έγραψε: 24 Μάιος 2020, 11:29Αν θα εμπεριέχει οινοπνευματώδη η φάση να πείτε και μένα! (γμτ από μεθαυριο δουλευω ξανάsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 18:00Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα τα τηρούσαμε ρε (ο καθένας το δικό του κτλ κτλ), τώρα όχι και τόσο αν και έχουμε κόψει τις πολλές αγκαλιές και τα φιλιά.dna replication έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:31
καλά τα σοβαρά θα τα πούμε από κοντά, αλλά τι να σας κάνω που δεν τηρείτε τα μέτρα κοινωνικής απόστασης ρε αθεόφοβοι![]()
Είναι από τις ελαχιστότατες φορές που δεν τρολλάρω όμως ρε (να γραφτεί αυτό στα πρακτικά παρακαλώ) όπως επίσης δεν νομίζω ότι ο λόγος είναι τα μέτρα ασφαλείας (κοινωνική απόσταση) και είναι αυταπόδεικτο αυτό νομίζω κυρίως γιατί θα βρισκόμασταν εκεί και πριν την ίωση, οι λόγοι είναι η κακή συνεννόηση, οι υποχρεώσεις (που όλοι έχουμε), οι βάρβαρες ώρες και ο συνδυασμός των παραπάνω.
Έχουνε και πολύ καιρό να φανούνε και τα χρυσούλια μου οι φεμιναζί γαμώτο, λίγο ακόμη και θα με πιάσουν τα στερητικά μου γαμώ την ίωση μου μέσα.)
ΛαζοφατσαΚόκκορας έγραψε: 23 Μάιος 2020, 20:58 τωρα βλεπω αυτον
και θυμηθηκα το νημα![]()
πρωτης γενιας ποντιος ο περικλης χριστοφοριδης,γεννηθεις εν τραπεζουντα![]()
αγαπημενος ηθοποιος
Ρε πλακα κανωΚόκκορας έγραψε: 24 Μάιος 2020, 15:08 ε; ε ρε κολημα![]()
καλο τρολ εισαι και εσυ
τι διαφορα εχει απο τον παπαγιαννοπουλου και τον ορεστη μακρη;
Δε με νοιάζει τι είνα,ι ας το βρουν οι ίδιοι.nyxtovios έγραψε: 22 Μάιος 2020, 22:32Ομόγλωσσοι μπορεί να είναι. Φυλετικά συγγενείς με σλάβους αρχίδια είναι πιο πολύ σε Φιλιπινέζους-Ινδονήσιους φέρνουνΣέλευκας έγραψε: 22 Μάιος 2020, 22:29μακεδονικό λαό εννοείς τους ομόγλωσσους με τη Σιβηρία και τη βαλτική;Καdy έγραψε: 22 Μάιος 2020, 22:01 δεν εχουμε κατι με τους ποντιους,κι αυτοι ανθρωποι ειναι
απλως θα πρεπει να ομολογησουν πως η παρουσια τους στη μακεδονια ειναι παρανομη,να ζητησουν συγγνωμη για τα εγκληματα των προγονων τους κσι οι ευκαταστατοι απο αυτους να πληρωσουν ρεπαρεισιον στον μακεδονικο λαο
αυτα
Κόψε φάτσες
Βέβαια όλοι άνθρωποι είμαστε, επειδή έχουν μογγολικές φάτσες δεν αρνούμαστε το δικαίωμά τους να αυτοπροσδιορίζονται μακεδόνες, κινέζοι ή ινουίτ