!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Eργαστήριο Chillout
Βάστα Κόβιντ να κάνω την προίκα μου
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
stergiosbik
Καλα ρε!Οι σημειωσεις που γραφεις ειναι στ αγγλικα;
Δεν σου βγαινει αυθορμητα να γραφεις ελληνικα;
Καταλαβαινω οτι ο χειρισμος σου στην Αγγλικη θα ειναι αψογος αλλα υποθετω οτι υποσυνειδητα θα πρεπει να σου βγαινει σαν πρωτη κινηση τα Ελληνικα.
ε, κι εγω γραφω συχνα σημειωσεις στα αγγλικα, χωρις να εχω ζησει ουτε μερα εξω, ειδικα τεχνικες σημειωσεις.stergiosbik έγραψε: 23 Μάιος 2020, 13:58Καλα ρε!Οι σημειωσεις που γραφεις ειναι στ αγγλικα;
Καταλαβαινω οτι ο χειρισμος σου στην Αγγλικη θα ειναι αψογος αλλα υποθετω οτι υποσυνειδητα θα πρεπει να σου βγαινει σαν πρωτη κινηση τα Ελληνικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
stergiosbik
Δεν ειπα οτι δεν γινεται.Ασέβαστος έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:48ε, κι εγω γραφω συχνα σημειωσεις στα αγγλικα, χωρις να εχω ζησει ουτε μερα εξω, ειδικα τεχνικες σημειωσεις.stergiosbik έγραψε: 23 Μάιος 2020, 13:58Καλα ρε!Οι σημειωσεις που γραφεις ειναι στ αγγλικα;
Απλα λεω οτι ειναι πιο πιθανο να γραψεις ελληνικα μολις πιασεις το στυλο.Εκτος αν καθημερινα γραφεις στα αγγλικα οποτε μπορει και να σου βγουν αυτα αυθορμητα.
- Chilloutbuddy
Αφού στο έχω πει, δεν ξέρω πως λέγονται όλα αυτά που κάνω στα ελληνικά. Εσάς ρωτάω και μου λέτε καμμιά λέξη, σεγα, ματσόλα, σουβλί, ροκανι, από σας εδώ τα έμαθα, εγώ μόνο στα αγγλικά τα ηξερα. Πες μου εσύ δηλαδη πως λέγεται το Chicago screw η το Sam Browne στα ελληνικα.stergiosbik έγραψε: 23 Μάιος 2020, 13:58 Καλα ρε!Οι σημειωσεις που γραφεις ειναι στ αγγλικα;
-
stergiosbik
Έχεις δίκιο.Chilloutbuddy έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:14Αφού στο έχω πει, δεν ξέρω πως λέγονται όλα αυτά που κάνω στα ελληνικά. Εσάς ρωτάω και μου λέτε καμμιά λέξη, σεγα, ματσόλα, σουβλί, ροκανι, από σας εδώ τα έμαθα, εγώ μόνο στα αγγλικά τα ηξερα. Πες μου εσύ δηλαδη πως λέγεται το Chicago screw η το Sam Browne στα ελληνικα.stergiosbik έγραψε: 23 Μάιος 2020, 13:58 Καλα ρε!Οι σημειωσεις που γραφεις ειναι στ αγγλικα;
- Chilloutbuddy
Tα καγκουρώ είναι προστατευόμενο είδος και εθνικό σύμβολο στην Αυστραλία

Αλλά είναι κυριολεκτικά εκατομμύρια και γενικά όπου πάνε τα γαμάνε όλα. Στουκάρουν σε αυτοκίνητα, ρίχνουν φράχτες, καταστρέφουν βοσκοτόπια, διώχνουν άλλα ζώα κλπ. Γι'αυτό κατ'εξαίρεση σε συγκεκριμένες περιοχές που κάνουν καταστροφές και σε ελεγχόμενες ποσότητες επιτρέπεται το κυνήγι, και έτσι καμμιά φορά βρίσκεις στην αγορά κρέας και δέρμα καγκουρώ. Επειδή είναι μικρές ποσότητες το δέρμα ειδικά είναι ακριβό, αλλά είναι απ'τα καλύτερα, τρομερά μαλακό και εύπλαστο, παλιώνει πολύ όμορφα, βάφεται ωραία, αλλά κυρίως είναι το ανθεκτικότερο δέρμα που υπάρχει. Λόγω ανθεκτικότητας μπορεί να κοπεί πολύ λεπτό χωρίς να χάσει πολλή απ'την αντοχή του, και έτσι είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις, αλλά δυσεύρετο και το πιθανότερο είναι να μην το έχετε δει ποτέ. Καμμιά φορά το βρίσκεις στην Ευρώπη σε ποδοσφαιρικά παπούτσια αντίντας και σε ακριβές στολές για μοτοσυκλέτες.
Έτσι όταν βρήκα ένα σε σχετικά νορμάλ τιμή το τσίμπησα

Αλλά είναι κυριολεκτικά εκατομμύρια και γενικά όπου πάνε τα γαμάνε όλα. Στουκάρουν σε αυτοκίνητα, ρίχνουν φράχτες, καταστρέφουν βοσκοτόπια, διώχνουν άλλα ζώα κλπ. Γι'αυτό κατ'εξαίρεση σε συγκεκριμένες περιοχές που κάνουν καταστροφές και σε ελεγχόμενες ποσότητες επιτρέπεται το κυνήγι, και έτσι καμμιά φορά βρίσκεις στην αγορά κρέας και δέρμα καγκουρώ. Επειδή είναι μικρές ποσότητες το δέρμα ειδικά είναι ακριβό, αλλά είναι απ'τα καλύτερα, τρομερά μαλακό και εύπλαστο, παλιώνει πολύ όμορφα, βάφεται ωραία, αλλά κυρίως είναι το ανθεκτικότερο δέρμα που υπάρχει. Λόγω ανθεκτικότητας μπορεί να κοπεί πολύ λεπτό χωρίς να χάσει πολλή απ'την αντοχή του, και έτσι είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις, αλλά δυσεύρετο και το πιθανότερο είναι να μην το έχετε δει ποτέ. Καμμιά φορά το βρίσκεις στην Ευρώπη σε ποδοσφαιρικά παπούτσια αντίντας και σε ακριβές στολές για μοτοσυκλέτες.
Έτσι όταν βρήκα ένα σε σχετικά νορμάλ τιμή το τσίμπησα

λαγουδάνθρωποι ειναι - πολυ κριπι ζωο
σε κανει να αναρωτιέσαι τι καναν οι αβοριγινες με τους λαγους πριν φτάσουν οι κονβικτς
σε κανει να αναρωτιέσαι τι καναν οι αβοριγινες με τους λαγους πριν φτάσουν οι κονβικτς
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Chilloutbuddy
Nαι είναι λίγο σπούκι, δεν τα γουστάρω καθόλου.
Τες πα, ώρα να σφάξω το τομάρι
Πρώτα χρειάζομαι να φτιάξω ένα καλούπι

στρογγύλεμα

έτοιμο

Τες πα, ώρα να σφάξω το τομάρι
Πρώτα χρειάζομαι να φτιάξω ένα καλούπι

στρογγύλεμα

έτοιμο

- Chilloutbuddy
Σχέδια

κόψιμο

"πάλιωμα"

και λίγο γυαλόχαρτο στις άκρες να καθαρίσουν

κόψιμο

"πάλιωμα"

και λίγο γυαλόχαρτο στις άκρες να καθαρίσουν

- Chilloutbuddy
- Chilloutbuddy
- Chilloutbuddy
Έτοιμο

- Chilloutbuddy
Σίγουρα θα αναρωτιέστε πόσο γκέϊ μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, να σημειώσω ότι είναι δώρο για τη γυναίκα μου 
είσαι ωραίος! μερακλίδικο δώρο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.