αμ δεν ηταν
αμα δεν ειχε περασει η σπειρα της πασοκοαριστερας του μαλακαντρεα του σιμιτις του γαπ και του αλεκσις
αμ δεν ηταν
Στη Βύσσα; Oύτε ψύλλος στον κόρφο του.
Έχω πάει - γνωρίζω.Νταρνάκας έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:10Στη Βύσσα; Oύτε ψύλλος στον κόρφο του.![]()
Η Βύσσα είναι κάτι μεταξύ Ζωνιανών και Πύργου, υπ' αρ. 2 στόχος του βομβαρδιστικού του Ηράκλειτου.
ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αντίστοιχο θέμα πήγε να γίνει και πριν δύο βδομάδες σε μια νησίδα του Έβρου μια και δική μας προχωράνε την οχύρωση των συνόρων .Κόκκορας έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:56 hades για πες δεν διαβασα μηνυματα σου,εσυ θα ξερεις ποιοι εχουν καταρτιση απο οσους γραφουν και ποιοι μπουρδολογουν τα παρκαολουθεις τα στρατιωτικα
υπαρχει οντως καταληψη ελληνικης περιοχης;
Σκληρός καριόλης, αλλά εγκρίνω.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:52 Κάπου εδώ να ξαναπούμε ότι όλοι εμείς (ξέρουμε ποιοι είμαστε) δεν κάνουμε κριτική εκ του ασφαλούς ούτε πάσχουμε από κομματοσκυλίαση ούτε επιθυμούμε την κομματική εξόντωση ταυτόχρονα αλλά το μέγιστο δυνατό όφελος για την χιλιογαμημένη Πατρίδα μας, τώρα αν αυτό περνάει ΚΑΙ από την πολιτική - κομματική πέστε το όπως γουστάρετε εξόντωση κάποιων ανδρείκελων έχει καλώς και με μεγάλη ευχαρίστηση να προχωρήσομε ΚΑΙ προς αυτήν την κατεύθυνση.
Και στο κάτω κάτω , για λίγα στρεματα θα κάνομε θέμα με τη φίλη και σύμμαχο Τουρκία;under έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:18 Αν δεν ηταν τα ξενα μεσα να διακινησουν fake news οντως δεν θα χρειαζονταν επισημες και ανεπισημες διαψευσεις.
οι Ελ ψήφισαν λελε πολιτική και προ λίγων μηνών οι τιμητές της ελαστικότητας του Κούλη ούρλιαζαν για ακροδεξιούς στην απόκρουση της λαθροεισβολής, τώρα αν θέλουμε να πάμε σε άλλα μοντέλα, δλδ Ισραήλ, εγώ δεν έχω πρόβλημα και θα στηρίξω έμπρακταΑρχέλαος έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:07Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:27Μπιλ, θα πρεπει να κατανοήσεις οτι ΑΝ δεν ηταν τα ξένα μεσα, δε θα είδε ανακοινωθεί τιποτα σε κανενα κανάλι. ΚαιΜαυροβασίλης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:24
ας είμαστε λίγο σοβαροί που ελέγχει το σύνολο της ενημέρωσης ο Δον Κούλη
πέρα από την αξιωματική γελοιότητα του Δένδια, αυτό μου φαίνεται αρκετά αντικειμενικό:
https://defencereview.gr/evros-i-pragma ... toyrkikon/
Αν εσυ θεωρεις «έλεγχο» το defence (που οντως έγραψε απο τα πρώτα και μπράβο), εγω θεωρω έλεγχο τα 20 εκατομμύρια. Δεν εχει γράψει κανεις εδω μεσα οτι ελέγχθηκε η Σουπερ Κατερίνα του Διαδικτύου. Επισης συγκριτικά με τι σου φαινεται αντικειμενικό ; Με βάση ποια πληροφόρηση ; Η κυβέρνηση ΑΡΓΗΣΕ να δώσει την οποια διάψευση, πλάς ειχε προηγηθεί η πατάτα του Δένδια.![]()
δεν χρειάζεται να γίνουμε Ισραήλ και προσωπικά δεν θέλω . Τα βασικά όμως πρέπει να γίνονται. Αυτός ο μιθιδρατισμός που κυριαρχεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή απέναντι στην Τουρκία πρέπει να σταματήσει. Και δεν το λέω για το συγκεκριμένο που σίγουρα έχει φουσκωθεί αλλά μιλάω γενικά. Ανεχόμαστε πάρα πολλάΜαυροβασίλης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:35οι Ελ ψήφισαν λελε πολιτική και προ λίγων μηνών οι τιμητές της ελαστικότητας του Κούλη ούρλιαζαν για ακροδεξιούς στην απόκρουση της λαθροεισβολής, τώρα αν θέλουμε να πάμε σε άλλα μοντέλα, δλδ Ισραήλ, εγώ δεν έχω πρόβλημα και θα στηρίξω έμπρακταΑρχέλαος έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:07Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:27
Μπιλ, θα πρεπει να κατανοήσεις οτι ΑΝ δεν ηταν τα ξένα μεσα, δε θα είδε ανακοινωθεί τιποτα σε κανενα κανάλι. Και
Αν εσυ θεωρεις «έλεγχο» το defence (που οντως έγραψε απο τα πρώτα και μπράβο), εγω θεωρω έλεγχο τα 20 εκατομμύρια. Δεν εχει γράψει κανεις εδω μεσα οτι ελέγχθηκε η Σουπερ Κατερίνα του Διαδικτύου. Επισης συγκριτικά με τι σου φαινεται αντικειμενικό ; Με βάση ποια πληροφόρηση ; Η κυβέρνηση ΑΡΓΗΣΕ να δώσει την οποια διάψευση, πλάς ειχε προηγηθεί η πατάτα του Δένδια.![]()
Οι χειρισμοί κατά την απόκρουση έτυχαν μαζικής αποδοχής σε όσους "ψήφισαν λελε πολιτική" άρα προφανώς και είναι πιο σύνθετο το μοντέλο Κούλη από ένα "λελε" και τέλος.Μαυροβασίλης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:35οι Ελ ψήφισαν λελε πολιτική και προ λίγων μηνών οι τιμητές της ελαστικότητας του Κούλη ούρλιαζαν για ακροδεξιούς στην απόκρουση της λαθροεισβολής, τώρα αν θέλουμε να πάμε σε άλλα μοντέλα, δλδ Ισραήλ, εγώ δεν έχω πρόβλημα και θα στηρίξω έμπρακταΑρχέλαος έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:07Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:27
Μπιλ, θα πρεπει να κατανοήσεις οτι ΑΝ δεν ηταν τα ξένα μεσα, δε θα είδε ανακοινωθεί τιποτα σε κανενα κανάλι. Και
Γενικα αυτά τα θέματα θέλουν ψυχραιμη αντιμετώπιση, ακόμα κι αν το κρίνουμε από αστική σκοπιά. Όλοι αυτοί που ειρωνευονται την κυβέρνηση πως χεστηκε, αν επηρεαστεί και στην επόμενη αναλογη γίνει κάμια συμπλοκή, θα τρέχουν στα σουπερμάρκετ για κωλοχαρτα. Και Οί αριστεροι θα αρχίσουν το άλλο τροπάρι με τους λαούς που γίνονται τροφή στα κανόνια. Να δούμε τι έγινε πραγματικά , και πως θα εξελιχθεί.nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2020, 14:45Δεν είναι εθνικιστικό να βάλεις στη θέση του τον εθνικιστή γείτονά σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 13:56Εγώ προσωπικά από αναρχικός ξεκίνησα άρα για κάτι εθνικιστικα βγάζω σπυρια, αλλά και οπουρτουνιστικα να το πάρεις, πως πρέπει να την βγούμε από εκεί στην ΝΔ, δεν υπάρχει κανένα πατριωτικό αριστερό κόμμα στην βουλή για να πάρει από εκεί ψήφους. Το μόνο που κάνους οι κραυγες περι ξεπούληματος των οσίων της πατρίδος και κάτι συνοριακες διάφορες του κωλου σε ξεροποταμα και βάλτους , είναι να σπρώχνουν την ακροδεξιά ατζέντα.nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2020, 11:45
Από τη μια μας κάνετε τους αγωνιστές της αριστεράς και από την άλλη μας λες για ψυχραιμιες και διπλωματιες της διεθνούς καπιταλιστικης κοινοτητας. Βλεπε τι καναν πραγματικοί αγωνιστές πχ κουβα που βαλαν πυραυλους διπλα στις ΗΠΑ. Βέβαια αυτοι ήταν αληθινοί και οχι δεκανίκια του κουλη οπως εσείς που μαζι δεν κάνετε και χωρια δεν μπορείτε
Όσο για πατριωτικά χώρο άστο καλύτερα, έχεις δει ποιοί είναι οι εκπρόσωποί τους μέχρι στιγμής, μπουμπούκοι, βελόπουλοι, ραφίκ κ.τ.λ. σωθήκαμε