Nero!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
.
Nero!

Nero!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- blackpaint
-
Nero
έπεσε μέσα όμως ε?
Κοίτα χαρά ο άλλος
- blackpaint
ουτε στο ελαχιστο δεν επεσε μεσα, δεν ξεχνω το θεμα για sjw που ανοιξες, χαιρομαι ομως για σενα, που ενω δεν το θες, ακομα εμπνεεις εικονες εξεγερσης.
παντως σε αντίθεση με τους χρυσαυγιτες ο τύπος εχει τα αρχίδια να πει "θέλανε να διώξουνε τους ναζί - εμάς - από ..." . Δεν κρύβεται πισω απο το δαχτυλο του.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
Τι να σε πω,εγώ πάλι προβληματίζομαι που ένας μετριοπαθής φιλελευθερίζων με συντηρητικές τάσεις στο μυαλό των πχορουμιτών καταγράφεται ως αναρχικόςblackpaint έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:14 ουτε στο ελαχιστο δεν επεσε μεσα, δεν ξεχνω το θεμα για sjw που ανοιξες, χαιρομαι ομως για σενα, που ενω δεν το θες, ακομα εμπνεεις εικονες εξεγερσης.
-
Nero
Ευρώπη φίλε. Ακόμα και οι ναζί τους συναντιόνται τις Κυριακές στον κήπο για μπάρμπεκιου και συμπάθειες
- blackpaint
ολα εχουν αλλαξει φιλε, και ειναι καιρος να διαλεξεις τους φιλους σουNero έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:23Τι να σε πω,εγώ πάλι προβληματίζομαι που ένας μετριοπαθής φιλελευθερίζων με συντηρητικές τάσεις στο μυαλό των πχορουμιτών καταγράφεται ως αναρχικόςblackpaint έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:14 ουτε στο ελαχιστο δεν επεσε μεσα, δεν ξεχνω το θεμα για sjw που ανοιξες, χαιρομαι ομως για σενα, που ενω δεν το θες, ακομα εμπνεεις εικονες εξεγερσης.![]()
(με έχουνε πει και χρυσαυγίτη παλιά αλλα τέλος πάντων)
-
Nero
Μπα,έχω πίστη στους θεσμούς. Κάποια στιγμή θα υπερισχύσουν και θα ας βάλουν στη θέση σας τους εξτρεμιστές(όλους)blackpaint έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:39ολα εχουν αλλαξει φιλε, και ειναι καιρος να διαλεξεις τους φιλους σουNero έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:23Τι να σε πω,εγώ πάλι προβληματίζομαι που ένας μετριοπαθής φιλελευθερίζων με συντηρητικές τάσεις στο μυαλό των πχορουμιτών καταγράφεται ως αναρχικόςblackpaint έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:14 ουτε στο ελαχιστο δεν επεσε μεσα, δεν ξεχνω το θεμα για sjw που ανοιξες, χαιρομαι ομως για σενα, που ενω δεν το θες, ακομα εμπνεεις εικονες εξεγερσης.![]()
- blackpaint
εγω απο την αλλη, οταν συλλαμβανουν τους blood and honor, με βομβες και επιθεσεις εναντιον ανθρωπων, και δεν τους διωκουν με τον τρομονομο, αλλα σαν απλη εγκληματικη οργανωση, εχω παψει να χω εμπιστοσυνη στους θεσμους,Nero έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:42Μπα,έχω πίστη στους θεσμούς. Κάποια στιγμή θα υπερισχύσουν και θα ας βάλουν στη θέση σας τους εξτρεμιστές(όλους)blackpaint έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:39ολα εχουν αλλαξει φιλε, και ειναι καιρος να διαλεξεις τους φιλους σουNero έγραψε: 24 Ιουν 2018, 02:23
Τι να σε πω,εγώ πάλι προβληματίζομαι που ένας μετριοπαθής φιλελευθερίζων με συντηρητικές τάσεις στο μυαλό των πχορουμιτών καταγράφεται ως αναρχικός![]()
![]()
Αυτοι παντως που σε στοχοποιησαν και σε ταυτισαν με μπαχαλο, δεν θακανουν τετοιες λεπτες διακρισεις. Δεν εισαι σαν αυτους, εισαι το ιδιο με μενα (ξερω, φρικη)
Αλλα οκ, ειπαμε, εισαι ανωτερος κεντρωος, ειναι τιμη για σενα να μην παιρνεις θεση.
Άμα μετά έπαιρνε μέρος και στην γκέι παρέλαση, χαρά στο τετράγωνο.
- blackpaint
ασε με ρε φιλε να κανω μπουλινγκ στην JewNoΜηχανικός έγραψε: 24 Ιουν 2018, 08:21Άμα μετά έπαιρνε μέρος και στην γκέι παρέλαση, χαρά στο τετράγωνο.![]()
Αγαπάει, προώθει τρομοκρατία και το δείχνει.
Ο Νέρο είναι σνομπ ελιτιστής, σκουπίζει και τα δάκτυλα με αρωματισμένο όταν πατάει έντερ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις