θα το παρατηρησεις στο βλεμμα και στην σταση σωματων πολλων γυναικων σε διαφορες φωτοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:34λες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:03η εκτεταμενη τατουζοποιηση καταδεικνυει απωθημενα και υποβοσκοντα ψωνισμο που φουντωνει ολο και περισσοτεροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 00:25 ποια η γνώμη σας; εγώ προσωπικά το έχω σκεφτεί πολλές φορές
ειδικά όταν υπηρετούσα στη Κύπρο ήμουν στο τσακ να χτυπήσω, να έχω κάτι να μου θυμίζει τις μέρες μου στο νησί (πολλά παιδιά το έκαναν αυτό)
πάντα όμως κάνω τη σκέψη ότι θα έχω πάνω μου κάτι που δεν πρόκειται να το αποχωριστώ ποτέ, κάτι που και να το βαρεθώ ή να το μετανιώσω θα είναι εκεί
και αυτή η σκέψη με κάνε διστακτικό
μέχρι σήμερα δεν το έχω τολμήσει
εσείς;
υγ όποιος επιθυμεί θα μπορούσε να μιλήσει για τα ταττού που τυχών έχει κάνει ή/και να ποστάρει φωτογραφίες
και μένα δεν μου αρέσουν οι υπερβολές πάντως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tattoo
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Tattoo
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- rums to let
Νon4me έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:32καλα αστο μη καψεις καμια φλατζα .![]()
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
rums to let έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:37
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε εθνι, δηλαδή δεν υπάρχουν άντρες που να κάνουν το ίδιο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:36θα το παρατηρησεις στο βλεμμα και στην σταση σωματων πολλων γυναικων σε διαφορες φωτοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:34λες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:03
η εκτεταμενη τατουζοποιηση καταδεικνυει απωθημενα και υποβοσκοντα ψωνισμο που φουντωνει ολο και περισσοτερο
και μένα δεν μου αρέσουν οι υπερβολές πάντως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Φυσικα και υπαρχουν . πλακα κανεις ? ενα ματσο χαχολοι που εχουν μανικια γιατι τους περισσεψαν καποια χρηματα και ειπαν να γινουν κουλ .
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όσον αφορά τα τατού, περισσότερο οι άντρες είναι αυτοί που το παρακάνουν με μανίκια και τα ρέστα παρά οι γυναίκεςΝon4me έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:45Φυσικα και υπαρχουν . πλακα κανεις ? ενα ματσο χαχολοι που εχουν μανικια γιατι τους περισσεψαν καποια χρηματα και ειπαν να γινουν κουλ .
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα οι chads για την περιπτωση των ανδρωνΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:46όσον αφορά τα τατού, περισσότερο οι άντρες είναι αυτοί που το παρακάνουν με μανίκια και τα ρέστα παρά οι γυναίκεςΝon4me έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:45Φυσικα και υπαρχουν . πλακα κανεις ? ενα ματσο χαχολοι που εχουν μανικια γιατι τους περισσεψαν καποια χρηματα και ειπαν να γινουν κουλ .
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το μανικι ειναι οντως κατι κλασσικο αντρικο γιατι ειναι και πιο μεγαλο . η γυναικα θα κανει καποια δηθενια μικροτερη απ την αλλη . στο βυζακι στην κοιλιτσα καπου αλλου . Το μανικι ομως ( που το κανουν και γυναικες πλεον σε μικροτερο ποσοστο ομως ) το βλεπεις περισσοτερο στον average καγκουρα που ειχε καποια χρηματα η και ενα γνωστο τατουατζη η και τα 2 μαζι και χτυπησε οτι αρλουμπα ηρθε στο μυαλο του που βγαινει σε μεγεθος μανικι και ειναι κουλ .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:46όσον αφορά τα τατού, περισσότερο οι άντρες είναι αυτοί που το παρακάνουν με μανίκια και τα ρέστα παρά οι γυναίκεςΝon4me έγραψε: 23 Μάιος 2020, 01:45Φυσικα και υπαρχουν . πλακα κανεις ? ενα ματσο χαχολοι που εχουν μανικια γιατι τους περισσεψαν καποια χρηματα και ειπαν να γινουν κουλ .
Δεν θα έκανα τέτοια γραφή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 00:50η naida είναι αυτή;;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
παντα ηθελα να κανω, ποτε ομως δεν αποφασισα τι ακριβως θελω να κανω. καπου στα 16 με ειχε πιασει το αρχαιοελληνικο μου, και ελεγα να κανω ενα μαιανδρο στο μπρατσο. αν το ειχα κανει σημερα θα με περνουσαν ολοι για αβγο.
παλι εφτασα κοντα οταν εκανα παιδι. ειχα κατα νου εκεινη την εικονα που ο χριστος ακουμπαει την πλατη και καθοδηγει ενα παιδι που κρατα τιμονι καραβιου. αλλα θα εβαζα τη φατσα μου για χριστο και του παιδιου στο τιμονι. τελικα ουτε αυτο το πηρα αποφαση, ευτυχως.
παλι εφτασα κοντα οταν εκανα παιδι. ειχα κατα νου εκεινη την εικονα που ο χριστος ακουμπαει την πλατη και καθοδηγει ενα παιδι που κρατα τιμονι καραβιου. αλλα θα εβαζα τη φατσα μου για χριστο και του παιδιου στο τιμονι. τελικα ουτε αυτο το πηρα αποφαση, ευτυχως.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν έχω κάνει και δεν πρόκειται να κάνω, τα βρίσκω απωθητικά και αντιαισθητικά, μία μόδα που κάποτε θα περάσει και θα αφήσει πίσω της ρεμάλια και κρεμασμένες σάρκες. Ειδικά κάτι άτομα με μανίκια που έχουν βάλει πρόσωπα της θρησκείας ή της οικογένειας τους απλά δεν παλεύονται. Επίσης δεν έχω δει πολλές γυναίκες με φανερά τατουάζ που να μου αρέσουν.
Δε βαριέσαι, δεν είμαι και το κατάλληλο άτομο να απαντήσει για αυτό το ζήτημα.
Δε βαριέσαι, δεν είμαι και το κατάλληλο άτομο να απαντήσει για αυτό το ζήτημα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Παλιά σκεφτόμουν να κάνω ενα σε κάποια σημεία που εχω με σημάδια από κάποιες τομές. Μετά μου πέρασε. Τώρα πάλι θέλω αλλά σε αλλο σημείο. Αλλά μ' αρέσουν να τα βλέπω σε άλλους
όχι όλα όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
μ' αρέσουν τα μικρά διακριτικά μονόχρωμα tattoos. 1x2, 1x3cm. τόσο μικρά....
Σε κάποιους τύπους, ταιριάζουν, λόγω στυλ και χαρακτήρος και συμπληρώνει ωραία την όλη εικόνα τους.
Στους περισσότερους όμως δεν ταιριάζουν, κυρίως επειδή είναι μέτριοι τύποι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στυλ, που απλά έχουν τατουάζ πάνω τους λόγω μόδας.
Η τέχνη αυτή έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με πολύ όμορφα αισθητικά αποτελέσματα. Αλλά ο μόνιμος στιγματισμός κάποιου με σχέδια και ζωγραφιές, τα οποία υπόκεινται σε φθορά και απαιτούν συντήρηση για να δείχνουν καλαίσθητα για πολλά χρόνια, είναι βαρύ φορτίο και πολλοί έχουν ήδη ή και θα μετανιώσουν κάποτε για τις επιλογές τους.
Στους περισσότερους όμως δεν ταιριάζουν, κυρίως επειδή είναι μέτριοι τύποι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στυλ, που απλά έχουν τατουάζ πάνω τους λόγω μόδας.
Η τέχνη αυτή έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με πολύ όμορφα αισθητικά αποτελέσματα. Αλλά ο μόνιμος στιγματισμός κάποιου με σχέδια και ζωγραφιές, τα οποία υπόκεινται σε φθορά και απαιτούν συντήρηση για να δείχνουν καλαίσθητα για πολλά χρόνια, είναι βαρύ φορτίο και πολλοί έχουν ήδη ή και θα μετανιώσουν κάποτε για τις επιλογές τους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-