το τελευταιο θα ηταν τραγικο και επιπλεον θα εκαν την υποθεση ανεξιχνιαστη. Αλλα για να ισχυει, θα πρεπει η βιτριολιστρια να μην ηξερε η ιδια το θυμα.Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:29γιατι οχι ;- ολα παιζουν - αφου δεν γνωριζουμε ολες οι υποθεσεις που κανουμε εχουν πιθανοτητες εστω κ ελαχιστες .blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:26σαν τι; ποσο πιο χειροτερο να ειναι απο αυτο που της συνεβη; τα φαινομενα απατουν, αλλα απο τα λιγα που ειδαμε και γνωριζουμε δεν μοιαζει με καμια σκληρη κακοποιο. Ας μην ριχνουμε χωρις να γνωριζουμε υποψιες στο θυμα.Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:16
πολυ ευκολο κ φυσικο γιατι σιγουρα θα θελει να βρεθει αυτη που την κατεστρεψε
εκτος αν εχει κανει κατι που καιει κ την ιδια ...
ακομα κ στοχος να ηταν αλλη κ εγινε μπερδεμα - οπως εγραψα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Ισόβια και κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας σε αυτήν που το έκανε. Εκτιση της ποινής σε αντρικές φυλακές με ξεκλείδωτο κελί.
- blackpaint
εσυ το σεξ μονο σαν τιμωρια μπορεις να το φανταστεις, ετσι;panos291 έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:32 Ισόβια και κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας σε αυτήν που το έκανε. Εκτιση της ποινής σε αντρικές φυλακές με ξεκλείδωτο κελί.
ολα παιζουνblackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:32το τελευταιο θα ηταν τραγικο και επιπλεον θα εκαν την υποθεση ανεξιχνιαστη. Αλλα για να ισχυει, θα πρεπει η βιτριολιστρια να μην ηξερε η ιδια το θυμα.Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:29γιατι οχι ;- ολα παιζουν - αφου δεν γνωριζουμε ολες οι υποθεσεις που κανουμε εχουν πιθανοτητες εστω κ ελαχιστες .blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:26
σαν τι; ποσο πιο χειροτερο να ειναι απο αυτο που της συνεβη; τα φαινομενα απατουν, αλλα απο τα λιγα που ειδαμε και γνωριζουμε δεν μοιαζει με καμια σκληρη κακοποιο. Ας μην ριχνουμε χωρις να γνωριζουμε υποψιες στο θυμα.
ακομα κ στοχος να ηταν αλλη κ εγινε μπερδεμα - οπως εγραψα
το σιγουρο ειναι πως επιθεση με βιτριολι δειχνει τρομακτικο μισος επιλογη σαν τιμωρια του χειροτερου που μπορει να παθει μια γυναικα - ισοβια καταδικη σε κολαση καθημερινη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για την συγκεκριμένη ναι.blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:33εσυ το σεξ μονο σαν τιμωρια μπορεις να το φανταστεις, ετσι;panos291 έγραψε: 22 Μάιος 2020, 16:32 Ισόβια και κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας σε αυτήν που το έκανε. Εκτιση της ποινής σε αντρικές φυλακές με ξεκλείδωτο κελί.
-
Εμπεδοκλής
Το λάδι καρύδας είναι και αυτό χωριού; Από τη Σενεγάλη είσαι;Antares έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:37Υπάρχουν διάφορα σαπούνια από έλαια τα οποία είναι πολύ καλά για σώμα και μαλλιά. Αυθεντικό πράσινο σαπούνι για παράδειγμα αλλά κυκλοφορούν και άλλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:13
Ζημιά κάνουμε στο περιβάλλον και με το σαμπουάν και τα αντισηπτικά που χρησιμοποιούμε. Αν είναι να βρωμίσουμε, άστο κούκλα μου...
Επίσης έλαια για περιποίηση. Χρησιμοποιώ ελαιόλαδο (χωριού) ή λάδι καρύδας σε φιαλίδια με σταγονόμετρο. Έτσι χρησιμοποιείς την ποσότητα που θέλεις, δεν λαδώνει.
Ξέρεις ότι το μαχαίρι στο αυτοκίνητο απαγορεύεται καθώς θεωρείται όπλο;Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2020, 08:33παρομοια ζημια θα μπορουσε να της κανει ακομη και με βραστο νερο. λες και αυτο να μην πρεπει να ειναι προσβασιμο στον καθενα;Myrsini έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:14 Ότι και να είναι αυτού του τύπου τα υγρά, οποιοδήποτε οξύ που μπορεί να προκάλεσει τέτοια ζημιά πιστεύω θα έπρεπε να μην είναι προσβάσιμο απο τον καθένα παρα μόνο σε σχετικούς επαγγελματίες, ας βρουν τον τροπο,αλλά αυτό είναι εγκληματικό.
ποτε δεν φταιει το "οπλο" αλλα αυτος που το χρησιμοποιει.
Και με ενα μπουκάλι μπορεί κάποος να σκοτώσει δεν λέει κάτι αυτό.Δεν είπε κανείς να απαγορευτούν τα μπουκάλια.Όμως άλλο το μπουκάλι και άλλο το βιτριόλι.Γιατί πρέπει να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο καθένας; Κανένας λόγος.
- Highlander
Ίσως να παραμένει επικίνδυνη. Ελπίζω να τη βρουν.
- Highlander
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα θυμάται την επίθεση με βιτριόλι: "Κάηκαν τα πνευμόνια μου"
Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο ΜEGA μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της Τρίτης, θυμάται την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ίδια από αγνώστους το 2008.
Στις 22 Δεκέμβρη του 2008 δύο άγνωστοι την περιέλουσαν με καυστικό υγρό και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, με αποτέλεσμα να χάσει την όραση από το ένα της μάτι αλλά και να υποστεί βλάβες στο πρόσωπο και σε εσωτερικά της όργανα.
"Θυμήθηκα πόσο γρήγορα χάνεται η φωνή, πόσο γρήγορα χανόταν η όραση, και πόσο γρήγορα έλιωσε το μπουφάν, τα ρούχα πάνω μου και κάηκε το δέρμα μου. Δεν πήρε ούτε πέντε λεπτά. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Όταν με είδαν οι νοσηλευτές από το ΕΚΑΒ, όταν ήρθαν, άρχισαν να τρέμουν και δεν ήξεραν πώς να με πιάσουν. Πώς να μου βάλουν τα φάρμακα ενδοφλέβια για να με βοηθήσουν".
Σηκώθηκε αυτός που ήταν μπροστά μου, και ήρθε κοντά στο πρόσωπό μου και ξαφνιάστηκα. Και εκείνη τη στιγμή έριξε το βιτριόλι. Δεν χρειάστηκε να επέμβει ο δεύτερος. Ήταν κάπου εκεί και παρακολουθούσε. Μετά εξαφανίστηκαν, αμέσως. Το βιτριόλι μπήκε στο στόμα μου, ήταν ανοιχτό επειδή ξαφνιάστηκα. Πιστεύω και με την Ιωάννα το ίδιο έχει γίνει, γιατί θα ξαφνιάστηκε η κοπέλα, όπως και εγώ.
Μόνο από τις αναθυμιάσεις στα πνευμόνια και τον οισοφάγο, κάηκαν οι φωνητικές μου χορδές, τα πνευμόνια, ο οισοφάγος. Περίπου το μισό βάρος από το κεφάλι μου είχε καεί. Έντεκα χρόνια μετά στην εμφάνισή μου έχει γίνει ένα πολύ πετυχημένο έργο. Και μέσα μου, έγινε καταπληκτικό έργο. Απλά, το να ζεις με αυτό είναι μεγάλος αγώνας.
Είναι εγκληματική δράση. Αυτό είναι σίγουρο. Και είναι ένα χημικό όπλο. Δεν μπορούμε να το εξετάζουμε με άλλους τρόπους. Για αυτό το χημικό όπλο, όμως, που το δημιουργούν μόνοι τους άνθρωποι στα σπίτια τους, υπάρχει νόμος από το 2009 από την ΕΕ, και δεν τηρείται ακόμα στην Ελλάδα. Πρέπει αφού είναι νομοθέτημα της ΕΕ να το έχουμε υιοθετήσει", ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Κούνεβα για την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε το 2008.
https://www.news247.gr/koinonia/konstan ... 46574.html
Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο ΜEGA μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της Τρίτης, θυμάται την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ίδια από αγνώστους το 2008.
Στις 22 Δεκέμβρη του 2008 δύο άγνωστοι την περιέλουσαν με καυστικό υγρό και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, με αποτέλεσμα να χάσει την όραση από το ένα της μάτι αλλά και να υποστεί βλάβες στο πρόσωπο και σε εσωτερικά της όργανα.
"Θυμήθηκα πόσο γρήγορα χάνεται η φωνή, πόσο γρήγορα χανόταν η όραση, και πόσο γρήγορα έλιωσε το μπουφάν, τα ρούχα πάνω μου και κάηκε το δέρμα μου. Δεν πήρε ούτε πέντε λεπτά. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Όταν με είδαν οι νοσηλευτές από το ΕΚΑΒ, όταν ήρθαν, άρχισαν να τρέμουν και δεν ήξεραν πώς να με πιάσουν. Πώς να μου βάλουν τα φάρμακα ενδοφλέβια για να με βοηθήσουν".
Σηκώθηκε αυτός που ήταν μπροστά μου, και ήρθε κοντά στο πρόσωπό μου και ξαφνιάστηκα. Και εκείνη τη στιγμή έριξε το βιτριόλι. Δεν χρειάστηκε να επέμβει ο δεύτερος. Ήταν κάπου εκεί και παρακολουθούσε. Μετά εξαφανίστηκαν, αμέσως. Το βιτριόλι μπήκε στο στόμα μου, ήταν ανοιχτό επειδή ξαφνιάστηκα. Πιστεύω και με την Ιωάννα το ίδιο έχει γίνει, γιατί θα ξαφνιάστηκε η κοπέλα, όπως και εγώ.
Μόνο από τις αναθυμιάσεις στα πνευμόνια και τον οισοφάγο, κάηκαν οι φωνητικές μου χορδές, τα πνευμόνια, ο οισοφάγος. Περίπου το μισό βάρος από το κεφάλι μου είχε καεί. Έντεκα χρόνια μετά στην εμφάνισή μου έχει γίνει ένα πολύ πετυχημένο έργο. Και μέσα μου, έγινε καταπληκτικό έργο. Απλά, το να ζεις με αυτό είναι μεγάλος αγώνας.
Είναι εγκληματική δράση. Αυτό είναι σίγουρο. Και είναι ένα χημικό όπλο. Δεν μπορούμε να το εξετάζουμε με άλλους τρόπους. Για αυτό το χημικό όπλο, όμως, που το δημιουργούν μόνοι τους άνθρωποι στα σπίτια τους, υπάρχει νόμος από το 2009 από την ΕΕ, και δεν τηρείται ακόμα στην Ελλάδα. Πρέπει αφού είναι νομοθέτημα της ΕΕ να το έχουμε υιοθετήσει", ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Κούνεβα για την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε το 2008.
https://www.news247.gr/koinonia/konstan ... 46574.html
Αποτροπαιο και βασανιστικο . καθε που εχει ρεπορταζ στην τηλεοραση γι αυτο αλλαζω καναλι .
για τιμωρια εχω τοποθετηθει ηδη .
πλακα πλακα ευτυχως που το εριξε γυναικα. εαν το ειχε κανει αντρας θα μας ειχανε γαμησει τα πεταλα απο το πρωι ως το βραδυ και θα μας πρηζαν τα συκωτια οσο δεν παει
στέρηση αισθήσεων = σου κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά και απαγορεύεται να σε ακουμπήσουν. Όχι αναισθητικό.Νon4me έγραψε: 22 Μάιος 2020, 21:20 Αποτροπαιο και βασανιστικο . καθε που εχει ρεπορταζ στην τηλεοραση γι αυτο αλλαζω καναλι .
δε το γνωριζαfoscilis έγραψε: 22 Μάιος 2020, 21:50στέρηση αισθήσεων = σου κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά και απαγορεύεται να σε ακουμπήσουν. Όχι αναισθητικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 22 Μάιος 2020, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 12:19 θα αποτολμησω να κανω κι εγω τον ντετεκτιβ του πληκτρολογιου: νεοτερες πληροφοριες αναφερουν πως ηταν δυο γυναικες με μαυρα ρουχα στο σημειο του εγκληματος. Ποιος φοραει μαυρα πρωι πρωι με τετοια ζεστη; Πως γινεται και οι δυο να φορεσαν μαυρα, οταν μαλιστα ειναι ενα ευδιακριτο χαρακτηριστικο που τις περιγραφει; Μηπως λοιπον οι δυο γυναικες πενθουσαν καποιον/α και αυτο σχετιζεται με καποιον τροπο με το εγκλημα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- blackpaint
"πρωι¨για σενα ειναι στις 4 το απογευμα ομωςFeindflug έγραψε: 22 Μάιος 2020, 21:52blackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2020, 12:19 θα αποτολμησω να κανω κι εγω τον ντετεκτιβ του πληκτρολογιου: νεοτερες πληροφοριες αναφερουν πως ηταν δυο γυναικες με μαυρα ρουχα στο σημειο του εγκληματος. Ποιος φοραει μαυρα πρωι πρωι με τετοια ζεστη; Πως γινεται και οι δυο να φορεσαν μαυρα, οταν μαλιστα ειναι ενα ευδιακριτο χαρακτηριστικο που τις περιγραφει; Μηπως λοιπον οι δυο γυναικες πενθουσαν καποιον/α και αυτο σχετιζεται με καποιον τροπο με το εγκλημα;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις