!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:44
Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:42
Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:39 Δε με νοιάζει, ο Χατζιδάκις ας πούμε, είχε απαγορέψει να πουλάς μορταδέλλες με τη μουσική του. Χρησιμοποιείς τη μουσική ως διακόσμηση, ως υπόκρουση, αν θες να είσαι βλαχοποιοτικός στα μάτια της κυρά Γιώργαινας, και να κάνεις ευχάριστο το μαγαζί, πλήρωσε και τον μαλάκα που του βάζεις τη μουσική ως υπόκρουση να αναλύσεις τη διαφορά μεταξύ κασεριού και γραβιέρας.
Εχει ωραιότατη πλειλιστ στο σποτιφαι, διπλα στις μορταδέλλες ο κύριος πάντως.
Τέλεια και καλά κάνει, αλλά όχι στα τσαμπέ.
Α δεν ξέρω ποσα βγάζει από το σπότιφάι, αλλά σίγουρα πιο μοταρδέλλα και ζαμπόνι, πεθαίνεις. Άρα δεν ήταν το θέμα του Χατζηδάκη η μορταδέλλα. Ήταν ότι δεν πληρώθηκε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:45
Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:29 Σαφέστατα, φίλε. Μπαίνει ο πελάτης, κι εσένα σου γυάλισε να έχεις και μουσική μέσα, είναι όπλο της επιχείρησής σου, δεν είσαι με τους φίλους στο σαλόνι να πίνεις ούζα. Να πληρώσεις. Ο τσάμπας πέθανε. Το βρήκαμε τώρα, όλοι γαμάτε τους καλλιτέχνες.
δεν ειναι οπλο. μπορει και να διωχνει τους πελατες (μπορει και να παιζει χαρουλης, η πλιατσικας, η κραουνακης), γουστα του μαγαζατορα ειναι.

επισης η μουσικη μπορει να χρησιμοποιηθει ως οπλο για να ριχνεις ΜΟΥΝΑΡΕΣ, τι να καμουμε, αμα μας βοηθαει ο καλλιτχενης να γαμησομε, να τον φωναζουμε να ριχνει κι αυτος εναν;
Δε με νοιάζει, αν η επιλογή σου διώχνει πελάτες, μήπως θες να σε αποζημιώσει και ο Κραουνάκης;
:lol:
Ανήκει στο κόνσεπτ σου, και πρέπει να πληρώσεις. Τελείωσε. Απλά. :wave:
Η μουνάρα δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση, αφήστε τις πονηριές, σας έχουμε μάθει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:47
Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:44
Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:42

Εχει ωραιότατη πλειλιστ στο σποτιφαι, διπλα στις μορταδέλλες ο κύριος πάντως.
Τέλεια και καλά κάνει, αλλά όχι στα τσαμπέ.
Α δεν ξέρω ποσα βγάζει από το σπότιφάι, αλλά σίγουρα πιο μοταρδέλλα και ζαμπόνι, πεθαίνεις. Άρα δεν ήταν το θέμα του Χατζηδάκη η μορταδέλλα. Ήταν ότι δεν πληρώθηκε.
Από όσο θυμάμαι, ο Χατζιδάκις είχε αρχίσει να το γράφει και στους δίσκους του, περί σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, ασανσέρ κτιρίων. Τις μορταδέλες εγώ τις πρόσθεσα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:47
esu έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:45
Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:39Δε με νοιάζει, ο Χατζιδάκις ας πούμε, είχε απαγορέψει να πουλάς μορταδέλλες με τη μουσική του.
Ελπίζουμε δηλαδή σε έναν καιρό που ο δημιουργός ενός έργου θα επιλέγει το ακροατήριό του, και όχι το ανάποδο! Να γυρίσει ο Οικονομοπουλος να πει τα cd μου να μην τα αγοράζουν μαύροι, ή οι ταινίες του τάδε να προβάλονται μόνο σε ευρωπαϊκά κράτη κοκ
Αφήστε τις πονηριές, εσείς θέλετε να επενδύσετε με μουσική υπόκρουση στα μαγαζιά σας χωρίς να πληρώσετε τα Δικαιώματα. Δηλαδή κατσικοκλέφτες. Πονηροί, μόλις σας πιάσουν με την κότα στα χέρια, το ρίχνετε στο κοινωνικό μήνυμα.
:003: :lol:
δεν πλερωνουμε
παιζουμε μονα οσα δεν εχουν πνευματικα δικαιωματα οι κληρονομοι η οι εταιρειες
Ανεστο Δελια πχ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

stavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:41
esu έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:36
Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:29 Σαφέστατα, φίλε. Μπαίνει ο πελάτης, κι εσένα σου γυάλισε να έχεις και μουσική μέσα, είναι όπλο της επιχείρησής σου, δεν είσαι με τους φίλους στο σαλόνι να πίνεις ούζα. Να πληρώσεις. Ο τσάμπας πέθανε. Το βρήκαμε τώρα, όλοι γαμάτε τους καλλιτέχνες.
Μια χαρά πληρώνει μέσω των διαφημίσεων που ακούει. Ο καλλιτέχνης αν δεν ήθελε να ακούγεται η μουσική του ας μην την ηχογραφούσε, να έπαιζε μόνο με την δύναμη της φωνούλας του σε live. Όμως όταν χρησιμοποιείς μια τεχνολογία (εγγραφή και αναπαραγωγή ήχου) και πολλαπλασιάζεις τα κέρδη σου μην έχεις την απαίτηση να μην εκμεταλλευτούν και οι υπόλοιποι την τεχνολογία.
Μα δεν είπε ποτέ να μην την εκμεταλλευτούν. Το αντίθετο. Είπε ότι δεν μπορούν να είναι αποκλειστικοί εκμεταλλευτές της αναπαραγωγής του κομματιού. Έτσι, θα ήταν σα να είναι οι ιδιοκτήτες του δικαιώματος καθ' αυτοί.

Όταν ένας χρήστης παίρνει τη δημιουργία που ανήκει σε κάποιον άλλο (ιδιοκτησία) και τη χρησιμοποιεί για προσωπικό έμμεσο ή άμεσο όφελος πέφτει σε αδίκημα, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση.

Πχ. αν σου ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να μετακινείσαι προσωπικά (ιδιωτική χρήση) κι εσύ το υπενοικιάζεις δεξιά κι αριστερά ή του βάζεις επάνω διαφημίσεις του καταστήματός σου ή το χρησιμοποιείς σαν ταξί, πέφτεις σε αδίκημα κατάχρησης.
Νομίζω το παράδειγμα είναι λάθος. Αν είσαι η μερσεντες έφτιαξες ένα αμάξι. Κάποιος το αγόρασε. Το αν βγάζει λεφτά ένας ταξιτζής από αυτό το αμάξι ή ένας φορτηγατζής ή μια εταιρεία πωλητών, δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Την μουσική την έχουμε αγοράσει όλοι μας για να "παίζεται τσάμπα" στα ραδιόφωνα από τις διαφημίσεις που ακούμε. Ο καλλιτέχνης γίνεται γνωστός και μπορεί να κάνει πχ πιο μεγάλες συναυλίες ή να πηγαίνει κόσμος στο μαγαζί που εμφανίζεται ή αυξάνοντας τις πωλήσεις του, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν κάτι ελκυστικό να παίξουν έτσι ώστε να έχουν μεγάλο ακροατήριο (εμας που ακουμε "τσαμπα"), οι διάφορες εταιρειες με προϊόντα πλασάρονται σε μεγάλο ακροατήριο εν δυνάμη πελάτες τους, και τέλος το κοινό απολαμβάνει αυτό που θέλει (μουσική) με λίγο από τα μειονεκτήματα (διαφημίσεις) που εκτιμάει παρόλα αυτά ότι αξίζει το deal. Αν ήταν αλλιώς θα πλήρωνε συνδρομή για να ακούει χωρίς διαφημίσεις, και πάλι όλοι κερδισμένοι θα ήταν.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:30 Μαλάκα, Έλληνες μαγαζάτορες, Γιαννόπουλα και LIDL θέτε να βάλετε μυαλό.

:smt005: :smt005:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Και η κουτοπονηρια του κραουνακη φαίνεται από το ότι αν ζήταγε από κάθε ραδιοσταθμό πενυματικά δικαιώματα, δεν θα έπαιζε τα τραγούδια του κανείς και δεν θα τον ήξερε άνθρωπος. Εκεί να δεις ζημιά. Αλλά ξέρει που τα κάνει, στο δημόσιο! Τα κορόιδα δηλαδή εμάς που θα τα πληρώσουμε από την φορολογία.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:50 Από όσο θυμάμαι, ο Χατζιδάκις είχε αρχίσει να το γράφει και στους δίσκους του, περί σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, ασανσέρ κτιρίων. Τις μορταδέλες εγώ τις πρόσθεσα.
προς τα τελευταία του είχε ψιλοαρπάξει ο κακομοίρης,
είχε αποκηρύξει όλα τα παλιά του τραγούδια που τον έκαναν δημοφιλή,
θύμωνε με τον κόσμο στις συναυλίες,
θεός σχωρέστον άφησε δυνατό μαγαζί στον υιό
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν έχω ν προσθέσω κάτι, ούτε να κάνω περαιτέρω διάλογο μέχρι να τριχοτομήσω την τρίχα. Πρέπει να πληρώνονται εφ΄όσον ακούγονται σε χώρο επιχείρησης, και δεν τα ακούς με τα ακουστικά σου μόνος στο μαγαζί. Καθαρές και παστρικές δουλειές. Αν θέλουν κάποιοι ακόμα να κλέβουν κότες σαν μπακαλόγατοι του 1970, ας το κάνουν, ο Έλληνας έμπορος δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Ευτυχώς κάποια γενιά παιδιών που θέλουν να γίνουνε επαγγελματίες, το βλέπουν αλλιώς.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

mao mao έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:26
hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:18
mao mao έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:07

Εγώ πιστεύω οτι βάζουν μουσική επειδή έχουν παρατηρήσει οτι αυξάνονται οι πωλήσεις. Ειδικά αν μιλάμε για μαγαζιά με ρούχα. Ξέρω οτι θα διαφωνήσεις.
Ναι, έχουν κάνει πείραμα με μουσική και χωρίς μουσική και έχουν καταγράψει τις παρατηρήσεις τους και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μουσική αυξάνει τις πωλήσεις παπουτσιών. Γιατί να διαφωνήσω μ' αυτό το πράγμα. Μου φαίνεται τρομερά πιθανό να συμβαίνει. Όπως φυσικά είναι αυτονόητο ότι θα καταλήξουν σ' αυτό το συμπέρασμα, μιας και αν μπεις για να πάρεις παπούτσια και παίζει Νίνο, που δεν σου αρέσει, φεύγεις γρήγορα από το κατάστημα χωρίς να αγοράσεις τίποτα. Αντιθέτως, αν παίζει Αρβανιτάκη, μπορεί να πάρεις και 2 και 3 ζευγάρια.

Υπάρχει κάποιος λόγος να διαφωνήσω με αυτά τα προφανή πράγματα;
Πιστεύεις οι μεγάλες αλυσίδες ρούχων που παίζουν μουσική, το κάνουν για την κάβλα τους; Δεν πιστεύεις οτι έχουν μελετήσει το θέμα; Και η επιλογή των τραγουδιών προσεκτικά επιλεγμένη είναι.
Οι μεγάλες αλυσίδες συνήθως ΔΕΝ παίζουν εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο. Υπάρχει λόγος που υφίσταται ο όρος «μουσική σούπερ μάρκετ».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 15:00 Δεν έχω ν προσθέσω κάτι, ούτε να κάνω περαιτέρω διάλογο μέχρι να τριχοτομήσω την τρίχα. Πρέπει να πληρώνονται εφ΄όσον ακούγονται σε χώρο επιχείρησης, και δεν τα ακούς με τα ακουστικά σου μόνος στο μαγαζί. Καθαρές και παστρικές δουλειές. Αν θέλουν κάποιοι ακόμα να κλέβουν κότες σαν μπακαλόγατοι του 1970, ας το κάνουν, ο Έλληνας έμπορος δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Ευτυχώς κάποια γενιά παιδιών που θέλουν να γίνουνε επαγγελματίες, το βλέπουν αλλιώς.
Λοιπόν, επειδή λες χοντρές μαλακίες και έχεις την υποχρέωση να τις υποστηρίξεις, εκτός κι αν αποδέχεσαι ότι λες μαλακίες και να τελειώνουμε, η μουσική είναι ήδη αγορασμένη. Το τι χρήση θα της κάνω και αν θεωρείς ότι αποκομίζω λεφτά δεν είναι δικός σου λογαριασμός. Αλλιώς να πληρώνεις κι εσύ δικαιώματα χρήσης για κάθε τι που αγοράζεις και είναι εργαλείο της δουλειάς σου.

Αγοράζεις ρούχα για την δουλειά σου; Να πληρώνεις στον κατασκευαστή δικαιώματα επειδή κερδίζεις χρήματα χρησιμοποιώντας τα. Αλλιώς είσαι κατσικοκλέφτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 15:00 Δεν έχω ν προσθέσω κάτι, ούτε να κάνω περαιτέρω διάλογο μέχρι να τριχοτομήσω την τρίχα. Πρέπει να πληρώνονται εφ΄όσον ακούγονται σε χώρο επιχείρησης, και δεν τα ακούς με τα ακουστικά σου μόνος στο μαγαζί. Καθαρές και παστρικές δουλειές. Αν θέλουν κάποιοι ακόμα να κλέβουν κότες σαν μπακαλόγατοι του 1970, ας το κάνουν, ο Έλληνας έμπορος δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Ευτυχώς κάποια γενιά παιδιών που θέλουν να γίνουνε επαγγελματίες, το βλέπουν αλλιώς.
τερμα τα ηχεια στο καφενειο με Τουντα κ Σκαρβελη - παρτε τα παπαρια μας κληρονομοι των αλλων που εχουν πνευματικα δικαιωματα + εταιρειες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:49
Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:45
δεν ειναι οπλο. μπορει και να διωχνει τους πελατες (μπορει και να παιζει χαρουλης, η πλιατσικας, η κραουνακης), γουστα του μαγαζατορα ειναι.

επισης η μουσικη μπορει να χρησιμοποιηθει ως οπλο για να ριχνεις ΜΟΥΝΑΡΕΣ, τι να καμουμε, αμα μας βοηθαει ο καλλιτχενης να γαμησομε, να τον φωναζουμε να ριχνει κι αυτος εναν;
Δε με νοιάζει, αν η επιλογή σου διώχνει πελάτες, μήπως θες να σε αποζημιώσει και ο Κραουνάκης;
:lol:
να μια καλη ιδεα. :003:

ας πουμε, μπαινεις στην ψησταρια να παρεις το πιτογυρο, και παιζει φουρειρα, ασυναισθητα στο μυαλο σου χοροπηδουν οι βυζαρες, χουφτωνεις το πιτογυρο με ορεξη να καμεις την πρωτη γερη δαγκια, και το γυριζει σε κραου, παθαινεις ενα κοκομπλοκο, φευγουν απο το μυλαο οι βυζαρες της φου και κανεις εικονα τα κρεατα του κραου, ξινιζει το πιτογυρο, σου πεφτει στο πατωμα, μια αηδια πια, και φευγεις απο την ψησταρια βλαστημωντας.

ε, μια αποζημιωση, δεν ειναι πρεπον;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

esu έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:52
stavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:41
esu έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:36

Μια χαρά πληρώνει μέσω των διαφημίσεων που ακούει. Ο καλλιτέχνης αν δεν ήθελε να ακούγεται η μουσική του ας μην την ηχογραφούσε, να έπαιζε μόνο με την δύναμη της φωνούλας του σε live. Όμως όταν χρησιμοποιείς μια τεχνολογία (εγγραφή και αναπαραγωγή ήχου) και πολλαπλασιάζεις τα κέρδη σου μην έχεις την απαίτηση να μην εκμεταλλευτούν και οι υπόλοιποι την τεχνολογία.
Μα δεν είπε ποτέ να μην την εκμεταλλευτούν. Το αντίθετο. Είπε ότι δεν μπορούν να είναι αποκλειστικοί εκμεταλλευτές της αναπαραγωγής του κομματιού. Έτσι, θα ήταν σα να είναι οι ιδιοκτήτες του δικαιώματος καθ' αυτοί.

Όταν ένας χρήστης παίρνει τη δημιουργία που ανήκει σε κάποιον άλλο (ιδιοκτησία) και τη χρησιμοποιεί για προσωπικό έμμεσο ή άμεσο όφελος πέφτει σε αδίκημα, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση.

Πχ. αν σου ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να μετακινείσαι προσωπικά (ιδιωτική χρήση) κι εσύ το υπενοικιάζεις δεξιά κι αριστερά ή του βάζεις επάνω διαφημίσεις του καταστήματός σου ή το χρησιμοποιείς σαν ταξί, πέφτεις σε αδίκημα κατάχρησης.
Νομίζω το παράδειγμα είναι λάθος. Αν είσαι η μερσεντες έφτιαξες ένα αμάξι. Κάποιος το αγόρασε. Το αν βγάζει λεφτά ένας ταξιτζής από αυτό το αμάξι ή ένας φορτηγατζής ή μια εταιρεία πωλητών, δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Την μουσική την έχουμε αγοράσει όλοι μας για να "παίζεται τσάμπα" στα ραδιόφωνα από τις διαφημίσεις που ακούμε. Ο καλλιτέχνης γίνεται γνωστός και μπορεί να κάνει πχ πιο μεγάλες συναυλίες ή να πηγαίνει κόσμος στο μαγαζί που εμφανίζεται ή αυξάνοντας τις πωλήσεις του, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν κάτι ελκυστικό να παίξουν έτσι ώστε να έχουν μεγάλο ακροατήριο (εμας που ακουμε "τσαμπα"), οι διάφορες εταιρειες με προϊόντα πλασάρονται σε μεγάλο ακροατήριο εν δυνάμη πελάτες τους, και τέλος το κοινό απολαμβάνει αυτό που θέλει (μουσική) με λίγο από τα μειονεκτήματα (διαφημίσεις) που εκτιμάει παρόλα αυτά ότι αξίζει το deal. Αν ήταν αλλιώς θα πλήρωνε συνδρομή για να ακούει χωρίς διαφημίσεις, και πάλι όλοι κερδισμένοι θα ήταν.
Το λάθος σου βρίσκεται στο εξής σημείο:
όταν αγοράζεις έναν μουσικό δίσκο δεν αγοράζεις τα δικαιώματα ιδιοκτησίας του. "Νοικιάζεις" τα δικαιώματα για ιδιωτική χρήση.
Κάθε άλλη χρήση θεωρείται κατάχρηση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

esu έγραψε: 22 Μάιος 2020, 14:57 Και η κουτοπονηρια του κραουνακη φαίνεται από το ότι αν ζήταγε από κάθε ραδιοσταθμό πενυματικά δικαιώματα, δεν θα έπαιζε τα τραγούδια του κανείς και δεν θα τον ήξερε άνθρωπος. Εκεί να δεις ζημιά. Αλλά ξέρει που τα κάνει, στο δημόσιο! Τα κορόιδα δηλαδή εμάς που θα τα πληρώσουμε από την φορολογία.
Αν το έκανε, θα αισθανόσουν καλύτερα; Πάλι θα πλήρωνες κι εσύ.
Εκείνος, ως επαγγελματίας, θα κάνει αυτό που τον συμφέρει καλύτερα. Όπως κι εσύ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”