!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Α ναι μπράβο και οδοντόκρεμα είχε φέρει!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απίστευτο!!!blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:48Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:33Μας είχε φέρει ο ανατόμος διαφημιστικό πόστερ εποχής κρέμας με radioactive substances, που τις πουλούσαν για λάμψη και ομορφιά, πριν γίνει ο κακός χαμός με τη ραδιενέργεια.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:31
Ξέρω 'γώ; Κάποτε χρησιμοποιούσαν αρσενικό σε μπογιές και καλλυντικά. Το έτρωγαν κιόλας.![]()
και αλλα τετοια προιοντα οπως ρουζ χειλιων, οδοντοπαστες η τονωτικα χαπια ουρανιου
https://io9.gizmodo.com/seriously-scary ... -498044380
- blackpaint
στην κινεζικη (ψευδο)ιατρικη χρησιμοποιουν μολυβδο και υδραργυρο. Οι δε ομοιοπαθητικοι...Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:47 Έχουν γίνει πολλά τέτοια ανά τους αιώνες.
Εδώ τον μόλυβδο τον χρησιμοποιούσαν μέχρι πριν από μερικά χρόνια.

https://www.amazon.com/Uranium-NITRICUM ... B077XQM6ZX
- hellegennes
Το καλύτερο είναι εκείνο με τα ραδιενεργά προφυλακτικά.
Κάνε τον πούτσο σου να λάμπει! Τώρα και με γεύση ραδίκι (ανάποδο).
Κάνε τον πούτσο σου να λάμπει! Τώρα και με γεύση ραδίκι (ανάποδο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- blackpaint
το 45 οι αμερικανοι στρατιωτικοι ισχυριζονταν πως η ατομικη βομβα ηταν απολυτως καθαρη και για καμια δεκαετια ακομα εκαναν ασκησεις οπου εσκαγαν μια βομβα στην ερημο και αμεσως μετα στελναν πεζικο χωρις μασκες η ειδικες στολες να καταλαβει την βομβαρδισμενη περιοχη. Υπαρχει και μια περιπτωση μιας ταινιας που γυριζοταν στην ερημο κοντα σε πεδιο δοκιμης, γυρισε ο ανεμος και επεσε το ραδιενεργο νεφος πανω σε συνεργειο και καστ. Σχεδον ολοι πεθαναν απο καρκινο λιγα χρονια μετα.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Conqu ... ontroversy
Λεγεται μαλιστα πως ο Τζον Γουειν που επαιζε στην ταινια πεθανε απο καρκινο επειδη εκτεθηκε στη ραδιενεργεια εκει. Η αμερικανικη κυβερνηση στο μεταξυ διαβεβαιωνε το κοινο πως οι πυρηνικες δοκιμες στην ερημο ηταν απολυτως ασφαλεις....
Μικρές ποσότητες ραδιενεργού υλικού χρησιμοποιούνται στα σπινθηρογραφήματα οστών ή άλλα.
Καμιά φορά λέω "αν υπάρχει θεός ή ανώτερα όντα θα μπορούν να απαντήσουν σε κάθε μας ερώτηση μέσω τηλεπάθειας". Οπότε ρωτάω "πως καταπολεμάται ο covid-19;". Μια αμίνη με ένα σύμπλοκο με θάλλιο και μαγνήσιο μου ήρθε στο μυαλό. Μα ραδιενεργό υλικό, αναρωτιέμαι; Υποθέτω αν δούλευα σαν επιστήμονας ίσως να μου ήταν χρήσιμες τέτοιες σκέψεις, θα είχα καλύτερη γνώση βέβαια.
Καμιά φορά λέω "αν υπάρχει θεός ή ανώτερα όντα θα μπορούν να απαντήσουν σε κάθε μας ερώτηση μέσω τηλεπάθειας". Οπότε ρωτάω "πως καταπολεμάται ο covid-19;". Μια αμίνη με ένα σύμπλοκο με θάλλιο και μαγνήσιο μου ήρθε στο μυαλό. Μα ραδιενεργό υλικό, αναρωτιέμαι; Υποθέτω αν δούλευα σαν επιστήμονας ίσως να μου ήταν χρήσιμες τέτοιες σκέψεις, θα είχα καλύτερη γνώση βέβαια.
Ισχύει. Θυμάμαι τη γιαγιά μου που έλεγε ότι η αδελφή της (εκπληκτικής ομορφιάς γυναίκα) χρησιμοποιούσε στα νιάτα της κρέμες με υδράργυρο για να τσιτώνει το δέρμα και από μια ηλικία και μετά, "έσπασε" τελείως. Οργανικά πάντως δεν πρέπει να την επηρέασε ιδιαίτερα, γιατί στα 80 της πηγαινοερχόταν Νέα Σμύρνη-Παλιό Φάληρο με τα πόδια. Και δεν ήταν στο σύνορο, μιλάμε για χιλιόμετρα.Myrsini έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:50Απίστευτο!!!blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:48Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:33
Μας είχε φέρει ο ανατόμος διαφημιστικό πόστερ εποχής κρέμας με radioactive substances, που τις πουλούσαν για λάμψη και ομορφιά, πριν γίνει ο κακός χαμός με τη ραδιενέργεια.![]()
και αλλα τετοια προιοντα οπως ρουζ χειλιων, οδοντοπαστες η τονωτικα χαπια ουρανιου
https://io9.gizmodo.com/seriously-scary ... -498044380Το 40 με 45 λέει!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γερό κόκαλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτός ο λαός, στο λαιμό μου κάθεται.blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:51στην κινεζικη (ψευδο)ιατρικη χρησιμοποιουν μολυβδο και υδραργυρο. Οι δε ομοιοπαθητικοι...Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:47 Έχουν γίνει πολλά τέτοια ανά τους αιώνες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- blackpaint
στο παλιο ειχα κανει ενα μεγαλο αφιερωμα στην ψευδοιατρικη. Ηταν το χομπι μου καποτε.Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:25Αυτός ο λαός, στο λαιμό μου κάθεται.blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:51στην κινεζικη (ψευδο)ιατρικη χρησιμοποιουν μολυβδο και υδραργυρο. Οι δε ομοιοπαθητικοι...Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:47 Έχουν γίνει πολλά τέτοια ανά τους αιώνες.
Holy crap, woman!Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:20 . Εμείς στη σχολή, λόγω μπιχλοφτώχειας, δεν είχαμε πουάρ και τα ρουφάγαμε με το στόμα στις πιπέτες,
- Cecily Anne
Καλά δεν παίζει να μην συμβαίνουν ακόμα αυτά, όταν εμείς είχαμε τέτοια ωραία προ κρίσης. Καλά δεν είχες απορήσει, γιατί φοράγαμε όλοι μπλε στολές σαν τις καθαρίστριες και ήταν όλες ξεβαμμένες, καφετί, πουά και διάφορα άλλα ωραία; Μια βόλτα απ΄τον κυρ Τάκη να έκανες, κάποιον θα πετύχαινες.foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:45Holy crap, woman!Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:20 . Εμείς στη σχολή, λόγω μπιχλοφτώχειας, δεν είχαμε πουάρ και τα ρουφάγαμε με το στόμα στις πιπέτες,
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εννοούσα το παρατσοντεψες.Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:50Καλά δεν παίζει να μην συμβαίνουν ακόμα αυτά, όταν εμείς είχαμε τέτοια ωραία προ κρίσης. Καλά δεν είχες απορήσει, γιατί φοράγαμε όλοι μπλε στολές σαν τις καθαρίστριες και ήταν όλες ξεβαμμένες, καφετί, πουά και διάφορα άλλα ωραία; Μια βόλτα απ΄τον κυρ Τάκη να έκανες, κάποιον θα πετύχαινες.foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:45Holy crap, woman!Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:20 . Εμείς στη σχολή, λόγω μπιχλοφτώχειας, δεν είχαμε πουάρ και τα ρουφάγαμε με το στόμα στις πιπέτες,
- Eθνικοκοινωνιστης
τα αποτελεσμα της υπεργαμικης γυναικοκεντρικης σαπιλας που σκοτωνει κοσμο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:45Holy crap, woman!Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:20 . Εμείς στη σχολή, λόγω μπιχλοφτώχειας, δεν είχαμε πουάρ και τα ρουφάγαμε με το στόμα στις πιπέτες,
Τι ακουνε οι καθηγητες χημειας...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-