!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

κάθε συνεπής Ουμανιστής, εχθρός των εχθρών της ανθρωπότητας, όσο κι αν δε συμπαθεί το Μπέο, σε αυτή τη δήλωση σηκώθηκε πάνω και χοροπήδαγε από ικανοποίηση:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

''Μπέος – Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στους Σταγιάτες και το θέμα της ιδιωτικοποίηση του νερού τους, αλλά και στην χλωρίωση του νερού της πηγής τους, Κρύα Βρύση. Εκεί ο Αχιλλέας Μπέος, γνωρίζοντας μάλιστα, πως η συνέντευξή του, μαγνητοσκοπείται και μεταδίδεται ζωντανά είπε μεταξύ άλλων: “Έρχονται αυτοί οι μπαχαλάκηδες, κάτι τύποι περίεργοι -παναγία βοήθα- που δίνουν συνεντεύξεις και λένε να κάνουμε διαβούλευση με την επιστημονική τους ομάδα. Ποιες γνώσεις έχουν; Αυτοί είναι που δημιουργούν προβλήματα στην εξέλιξη του τόπου μας γιατί οι προηγμένες χώρες κάνουν χρόνια καύση απορριμμάτων. Ας έρθουν οι επιστήμονες τους. Εγώ αυτούς τους 40 χαβαλέδες, τους κοπρίτες, δεν τους νομιμοποιώ.

Είναι 40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πού@@ με ξένο κώ@@
… Έχουν κι έναν μαλ@@ εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης και τους υποστηρίζει. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει. τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, αλλά είναι αρνητική νότα…”. Ο δήμαρχος καθύβρισε όσους αντιδρούν στην αλλαγή της υδροδότησης στους Σταγιάτες, αποκαλώντας τους «κοπριές» και απείλησε με μηνύσεις.

https://www.alphafreepress.gr/2020/05/1 ... a-gallika/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://magnesianews.gr/slider/xekinima ... onton.html Οι δηλώσεις «οχετός» του Α. Μπέου (18/5) έχουν ήδη κάνει το γύρο της χώρας και έχουν δυσφημίσει την πόλη μας στο πανελλήνιο. Άλλωστε το υβρεολόγιο και οι απειλές αποτελούν τακτική της δημοτικής αρχής εδώ και χρόνια,αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση Ξεκίνημα»
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Αγις έγραψε: 21 Μάιος 2020, 15:51 ... Εγώ αυτούς τους 40 χαβαλέδες, τους κοπρίτες, δεν τους νομιμοποιώ...

Είπε ο Μπέος. Ο Μπέος. :wall:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2020, 14:12 Ρε memberlist.php?mode=viewprofile&u=63 αυτος εχει παρει φορα... https://parallaximag.gr/epikairotita/ne ... losi-mpeou Καινούργιες απαξιωτικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου. “Ο Αλκίνοος μπορεί και πρέπει να έχει άποψη για την ποιότητα νερού που θα πίνουν οι Βολιώτες. Και ποιοι πρέπει να το πληρώνουν και ποιοι να το σπαταλάνε για τα, παντοειδή, γούστα τους. Μάλιστα. Προφανώς, όμως, όποιος έχει άποψη για τις.. απόψεις του καλλιτέχνη και για την ποιότητά του και κυρίως το θάρρος να την εκφράζει καταδικάζεται με συνοπτικές διαδικασίες!!! Εισαγγελείς και δικαστές ένα τσούρμο ξεχασμένων και αποτυχημένων δήθεν καλλιτεχνών, που έχουν να κάνουν… μεροκάματο από τα χρόνια που τα λαμόγια της πολιτικής διασπάθιζαν τα εκατομμύρια του κοσμάκη κάνοντας δήθεν πολιτισμό! Σκάνδαλα ίδια και μεγαλύτερα από τα εξοπλιστικά. Μέχρι και η «φιλιππινέζα» του… Νταλάρα σταμάτησε το μάζεμα, :smt017 λόγω εποχής, των χαλιών από το σπίτι του αφέντη για να εκφράσει την απογοήτευση που έχει. Και δεν μπορεί να πουλάει τα cd του στην παραλία. Τα ίδια έκαναν και το 2014. Ήθελαν να επιβάλλουν στο λαό του Βόλου τις προτιμήσεις τους. Τότε είχαν μπροστάρη τον Κιμούλη, που μάλιστα για να τιμωρήσει τους Βολιώτες, για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, είχε απειλήσει ότι δεν θα ξαναέρθει στο Βόλο. Λεπτομέρεια: Λίγους μήνες παρακαλούσε για το Δημοτικό Θέατρο. Αυτοί είναι. Φασουλήδες και λοιποί. Ας τους χαίρονται οι «δημοκράτες» και «προοδευτικοί» και οι ευαίσθητες, κάθε είδους, ψυχούλες… Σ’ αυτή την πόλη η Δημοκρατία είναι ζωντανή. Αυθεντίες και ελέω Θεού ή κληρονομικώ δικαίω άρχοντες δεν υπάρχουν. Οι πολίτες ψηφίζουν και αποφασίζουν ποιες πολιτικές θέλουν και ποιος θα τις εφαρμόσει. Αν όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι θέλουν σώνει και καλά δημοσιότητα, ας κάνουν ένα καλλιτεχνικό τσίρκο και ας περιοδεύσουν. Μακριά από τον Βόλο. Η επιτυχία δεδομένη. Έχουν και τα Μέσα Ενημέρωσης (του γνωστού μαικήνα του πολιτισμού, Μαρινάκη, :8) τους Καρεκλίδηδες και τους Κουκλουμπέρηδες, μύστες της τέχνης, να τους διαφημίσουν. Τρομάρα τους…”

https://www.thenewspaper.gr/2020/05/21/ ... yn-foynta/ ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε:

«Οι άνθρωποι άνοιξαν μία πληγή που δε σταματάει. Δεν έχουν ανιληφθεί οτι εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Οι Σταγιάτες δεν είναι ιδοκτησία τους. Είναι πολίτες όπως και οι υπόλοιποι. Αν νομίζουν οτι με τη σιωπή μου θα διεκδικήσω από αυτούς μία ψήφο, τους λέω οτι δεν τη θέλω. Ξεκινάει ένας αγώνας δικαίωσης για να αφήσουν αυτοί οι κοπρίτες :oops: τις ανταρσίες γιατί ο Βόλος είναι ένας. Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Έχουν κάνει κατάληψη του κοινοτικού κτιρίου και ενός μουσείου. Το έχουν κάνει γυμναστήριο, παράγουν φούντα :oops: , δεν ξέρω αν είναι ποταμίσια :smt005: ή όχι. Είναι μία χούφτα από χαβαλέδες. Ένα μηδέν είναι. Κάποιοι τους ανεχόντουσαν γιατί διεκδικούσαν ψήφους.»
Πολύ καλά τα λέει ο κύριος Δήμαρχος.
Η χώρα χρειάζεται τέτοιους οραματιστές μπροστάρηδες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Jolly Roger έγραψε: 21 Μάιος 2020, 15:46 κάθε συνεπής Ουμανιστής, εχθρός των εχθρών της ανθρωπότητας, όσο κι αν δε συμπαθεί το Μπέο, σε αυτή τη δήλωση σηκώθηκε πάνω και χοροπήδαγε από ικανοποίηση:

Δεν είναι και καθόλου τυχαίο ότι αυτή η υπόθεση στην οποία επιχειρούν να συκοφαντήσουν τον Δήμαρχο του Βόλου προωθείται από μέσα που ανήκουν στον Μαρινακη. Αν ήμασταν σοβαρή κοινωνία και κράτος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είχε γίνει ένας οραματιστής σαν τον Μπεο αντί για αυτήν την Δημητρακοπούλου που έγινε τελευταία
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Σαν αλλος Πουτιν ο Μπεος.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

stella έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:40
Αγις έγραψε: 21 Μάιος 2020, 15:51 ... Εγώ αυτούς τους 40 χαβαλέδες, τους κοπρίτες, δεν τους νομιμοποιώ...

Ε πως να τους πει; "Σοβαρούς"; Είναι σοβαρός ο κάθε "Καρανίκας" που μιλά για "αποανάπτυξη":
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2020, 21:11
Jolly Roger έγραψε: 21 Μάιος 2020, 15:46 κάθε συνεπής Ουμανιστής, εχθρός των εχθρών της ανθρωπότητας, όσο κι αν δε συμπαθεί το Μπέο, σε αυτή τη δήλωση σηκώθηκε πάνω και χοροπήδαγε από ικανοποίηση:

Δεν είναι και καθόλου τυχαίο ότι αυτή η υπόθεση στην οποία επιχειρούν να συκοφαντήσουν τον Δήμαρχο του Βόλου προωθείται από μέσα που ανήκουν στον Μαρινακη. Αν ήμασταν σοβαρή κοινωνία και κράτος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είχε γίνει ένας οραματιστής σαν τον Μπεο αντί για αυτήν την Δημητρακοπούλου που έγινε τελευταία
αν δεις, το γράφω στην πρώτη σελίδα. Ο σουρεαλισμός της όλης υπόθεσης δεν είναι ούτε ο Μπέος ούτε ο Αλκίνοος, αλλά το ότι ανακινείται το θέμα από τα Μέσα ενός τύπου που αν ήταν αυτός δήμαρχος θα κατέβαζε μέχρι και τανκς στο χωριό προκειμένου να μη χάσει την κονόμα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2020, 21:11 πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είχε γίνει ένας οραματιστής σαν τον Μπεο αντί για αυτήν την Δημητρακοπούλου που έγινε τελευταία
:+1: :goodpost: :bravo:( και η λεπτομέρεια με την Δημητρακοπούλου!! άψογο) Γιατί δεν το σκέφτηκα να το γράψω εγώ ;;;; :oops:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2020, 21:33
Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2020, 21:11 πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είχε γίνει ένας οραματιστής σαν τον Μπεο αντί για αυτήν την Δημητρακοπούλου που έγινε τελευταία
:+1: :goodpost: :bravo:( και η λεπτομέρεια με την Δημητρακοπούλου!! άψογο) Γιατί δεν το σκέφτηκα να το γράψω εγώ ;;;; :oops:
γιατι δε σου κοβει γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εμένα μ'αρέσει εκεί γύρω στο 15.30 που λέει "αναλαμβάνω πλέον την κατάσταση στα χέρια μου, να το τελειώσω και αυτό"

Και κάπου εδώ να θυμηθούμε τους δύο μοναδικούς παράγοντες που δε τους έφαγε ποτέ κανεις ατζέντης.

Εικόνα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2020, 21:16

Ε πως να τους πει; "Σοβαρούς"; Είναι σοβαρός ο κάθε "Καρανίκας" που μιλά για "αποανάπτυξη":
Αχ ναι, δεν το διευκρίνισα. Φρίκιασα με το ρήμα "νομιμοποιώ". Το οποίο το είπε ο Μπέος. Ο Μπέος. :wall:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

stella έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:49
Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2020, 21:16

Αχ ναι, δεν το διευκρίνισα. Φρίκιασα με το ρήμα "νομιμοποιώ". Το οποίο το είπε ο Μπέος. Ο Μπέος. :wall:
αλλαξανε οι εποχες - καταλαβαν κ οι πιο αφελεις τι λαμογια ειναι αριστεροι κ τους φτυνουν - αποδεξου το μην κοπανας την ξεροκεφαλα σου στον τοιχο θα την πατησεις σαν το Μπομπαν θα γινεις κ σωματικα σχεδον φυτο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”