!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

vatraxos έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:33

Προς τι ο α' πληθυντικός;
Απευθυνεται στην οικογενεια.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:06 Ο ναζισμος οχι μονο ηταν ανηθικος, ηταν βιομηχανικα ανεπαρκης και οικονομικα ανικανος. Ακομα και να ειχαν κερδισει, το Ραιχ θα ειχε καταρρευσει οικονομικα μεχρι το 55.
να μιλάνε για οικονομική ανεπάρκεια οι οπαδοί της σοβιετίας και της βενεζουέλας είναι γελοίο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Highlander έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:05 Εμμμ έχουν αναλάβει πρωτοβουλία μεταξύ άλλων οι Καρατζαφέρης, Φαήλος, Λαγός, Μπαλτάκος, Συναδινος, Σώρρας, Τζήμερος, Καμμένος (Δημήτρης) και καμιά πενηνταριά ακόμα.
Αν ήμασταν στον Μεσαίωνα, όλοι αυτοί θα ήσαν χωρικοί οπλισμένοι με δικρανια και με σουρωτηρια στο κεφάλι για κράνος. Και 6000 τέτοιους να έχεις θα σκορπίσουν στην πρώτη επέλαση του Ιππικού.

Ο Ηλίας είναι ιππότης με φουλ πλέητ πανοπλία, σπαθί απτον καλυτερο σιδηρουργο και άλογο που δεν μασάει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

likosmokeses έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:04
Gewponos90 έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:59
likosmokeses έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:56

Τότε γιατί κάνει κόμμα;

Γιατί τα ζώα την είδαν ολοι αρχηγοί. Θα πάρει τον πούλο και αυτός και θα πάει σπίτι του. Εδώ δεν μπόρεσαν να σταθούν πολιτικοί με ολόκληρους μηχανισμούς από πίσω τους και θα κάνουν καριέρα οι Λαγός και Κασιδιάρης που μπήκαν με τα ουγκ ουγκ
Αρχηγός πίσω απο τα σίδερα; Δύσκολο εγχείρημα.

Απο την άλλη μου κάνει εντύπωση τόσο καιρό γιατί κάποιος άλλος δεν ανέλαβε πρωτοβουλία δημιουργίας σχηματισμού δεξιότερα της ΝΔ. Ο ακροδεξιός χώρος καλύπτεται απο τον Βελόπουλο; :lol:
Εγώ σου είπα γιατί έκανε κόμμα. Δεν το συνέδεσα με την δική.
Ο ακροδεξιός χώρος έχει ένα σωρό κομματιδια. Απλά όπως είπα και παραπάνω θέλουν να το παίξουν όλοι αρχηγοί. Το πρώτο ακροδεξιό κόμμα που βλέπεις εσύ είναι του Κασιδιάρη;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Highlander έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:01 Εικόνα
Εικόνα
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Gewponos90 έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:11
Gewponos90 έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:59

Γιατί τα ζώα την είδαν ολοι αρχηγοί. Θα πάρει τον πούλο και αυτός και θα πάει σπίτι του. Εδώ δεν μπόρεσαν να σταθούν πολιτικοί με ολόκληρους μηχανισμούς από πίσω τους και θα κάνουν καριέρα οι Λαγός και Κασιδιάρης που μπήκαν με τα ουγκ ουγκ

Απο την άλλη μου κάνει εντύπωση τόσο καιρό γιατί κάποιος άλλος δεν ανέλαβε πρωτοβουλία δημιουργίας σχηματισμού δεξιότερα της ΝΔ. Ο ακροδεξιός χώρος καλύπτεται απο τον Βελόπουλο; :lol:
Ο ακροδεξιός χώρος έχει ένα σωρό κομματιδια. Απλά όπως είπα και παραπάνω θέλουν να το παίξουν όλοι αρχηγοί. Το πρώτο ακροδεξιό κόμμα που βλέπεις εσύ είναι του Κασιδιάρη;
Όπως έδειξε και η περίπτωση της ΧΑ χρειάζεται κάτι παραπάνω απο χαμόγελα σε γραφείο. Αυτός που θα ψηφίσει ακροδεξιό κόμμα δεν περιμένει διορισμό στο δημόσιο.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

likosmokeses έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:14

Όπως έδειξε και η περίπτωση της ΧΑ χρειάζεται κάτι παραπάνω απο χαμόγελα σε γραφείο. Αυτός που θα ψηφίσει ακροδεξιό κόμμα δεν περιμένει διορισμό στο δημόσιο.
Λογικό. Πόσες θέσεις στο Δημόσιο έχουν μοναδικό προαπαιτούμενο απολυτήριο Δημοτικού;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

likosmokeses έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:14 Όπως έδειξε και η περίπτωση της ΧΑ χρειάζεται κάτι παραπάνω απο χαμόγελα σε γραφείο. Αυτός που θα ψηφίσει ακροδεξιό κόμμα δεν περιμένει διορισμό στο δημόσιο.
Βασικά θέλουν διορισμό στο δημόσιο με αναδιάρθρωση του ασεπ με μέτρηση μορίων εθνικοφροσύνης.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

under έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:10
under έγραψε: 21 Μάιος 2020, 17:58 Πολλοι προεξοφλουν οτι ο Κασιδιαρης εχει ρευμα.
Πιθανως να εχει αναμεσα σε οσα μελη ειχαν απομεινει στη ΧΑ.
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εχει ρευμα για να πιασει το 3%.
Ουτε πιστευω οτι δεδομενα θα λεηλατησει τον Βελοπουλο.
Εγώ το θεωρώ σίγουρο. Εξαρτάται φυσικά από το πότε θα γίνουν εκλογές γιατί είναι αφελές να γίνονται προβλέψεις με ορίζοντα πάνω από τριετία. Αν ήταν θέμα εξαμήνου, νομίζω ότι θα αποδυνάμωνε όλα τα κόμματα δεξιά της νδ.
Οτι θα παρει κομματι απο την πιτα,ναι,θα παρει.
Αλλα να πιασει το 3% το βλεπω πολυ δυσκολο.
Θα παρει πανω απο την μιση εκλογικη δυναμη της Χρυσης Αυγης. Μονο απο εκει εχει 1%, αν υποθεσουμε οτι η Χ.Α. ειναι γυρω στο 1,5-2% τωρα.
Επισης, θα κανει ζημια στον Βελοπουλο, πιθανον απο εκει να παρει ακομη 1%.
Βαλε και κατι Σωρρες μεσα, δεν ειναι απιθανο να πιασει 2% και θα πρεπει να δουμε πότε θα γινουν εκλογες.
Winter is coming
likosmokeses

vatraxos έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:15

Λογικό. Πόσες θέσεις στο Δημόσιο έχουν μοναδικό προαπαιτούμενο απολυτήριο Δημοτικού;
Η πλειοψηφία της δεκαετιας του 80.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Lord Brum έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:10
blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:06 Ο ναζισμος οχι μονο ηταν ανηθικος, ηταν βιομηχανικα ανεπαρκης και οικονομικα ανικανος. Ακομα και να ειχαν κερδισει, το Ραιχ θα ειχε καταρρευσει οικονομικα μεχρι το 55.
να μιλάνε για οικονομική ανεπάρκεια οι οπαδοί της σοβιετίας και της βενεζουέλας είναι γελοίο
στο συγκεκριμένο θέμα, καθόλου. Στο 1 εναντίον 1, πριν τα lend-lease εκ Δυσμών, στους κρίσιμους μήνες του 1941-42 που το βιομηχανικοστρατιωτικό σύνολο της Ευρώπης τέθηκε αντιμέτωπο με αυτό της ΕΣΣΔ, ο σοσιαλισμός έδειξε απίστευτη ανθεκτικότητα για σύστημα που "δε δουλεύει". Ο ναζισμός πάλι, άστα να πάνε.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δεν ξέρω τι περίμεναν οι ψηφοφοροι,αλλά τα στελέχη αυτό περίμεναν σύμφωνα με ότι έδειξε η περίπτωση της ΧΑ. Για αυτό περιμεναν να μείνουν εκτός Βουλής για να την κοπανισουν. Όσο ήταν μεσα, διαφωνίες δεν είχε εκφράσει κανεις
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Namrail έγραψε: 21 Μάιος 2020, 16:05 Επίσης δεν ξέρω ποιος του είπε να εστιάσει στην επιστημονικότητα του πολιτικού προγράμματος και στην ιδέα περί κινήματος των αρίστων, αλλά η προσέγγιση είναι λάθος. Όχι σαν ιδέα αλλά επειδή ο εκφραστής της είναι ένα αμόρφωτο ακροδεξιό γίδι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να μπει επικεφαλής κανενός άριστου.

Αν ήθελαν να υπενθυμίσουν την σοβαροτητα του νέου εγχειρήματος έπρεπε να εστιάσουν αλλού.
Μόνο που ο Κας δεν έχει καμμία σχέση με την περιγραφή που δίνεις.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

likosmokeses έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:18
vatraxos έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:15

Η πλειοψηφία της δεκαετιας του 80.
έχουν = ενεστώτας
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
likosmokeses

Gewponos90 έγραψε: 21 Μάιος 2020, 19:20 Δεν ξέρω τι περίμεναν οι ψηφοφοροι,αλλά τα στελέχη αυτό περίμεναν σύμφωνα με ότι έδειξε η περίπτωση της ΧΑ. Για αυτό περιμεναν να μείνουν εκτός Βουλής για να την κοπανισουν. Όσο ήταν μεσα, διαφωνίες δεν είχε εκφράσει κανεις
Πιθανό.
Εν πάση περιπτώσει όσα κόμματα δημιουργήθηκαν δεξιότερα της ΝΔ δεν θα μπορούσαν να έχουν επιτυχία χωρίς δράση στην κοινωνία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”