αγουλη φοβασαι μην σε περιλαβω; χαλαρωσε, κι απαντα, θα ειμαι τρυφερος μαζι σου σημερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Και το όνομα της έχει διαρρεύσει, μαζί με το προφίλ στο φεις.blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 16:53 Στο μεταξυ εχουν διαρρευσει φωτογραφιες του θυματος, αλλα οχι το ονομα της. Δεν εχω καμια διαθεση να μαθω την ταυτοτητα της, μην παρεξηγηθω, το γραφω γιατι μου φαινεται πολυ ανθρωποφαγικη αυτη η διαρροη.
- Cecily Anne
Μα καποιος έβαλε σελίδα φβ.blackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 16:53 Στο μεταξυ εχουν διαρρευσει φωτογραφιες του θυματος, αλλα οχι το ονομα της. Δεν εχω καμια διαθεση να μαθω την ταυτοτητα της, μην παρεξηγηθω, το γραφω γιατι μου φαινεται πολυ ανθρωποφαγικη αυτη η διαρροη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
τυμβωρυχια γαμω το κερατο μου
Η νομολογία, λέει τώρα ο Δημητρακόπουλος, χαρακτηριζει τις επιθέσεις με βιτριόλι ως υπαίτιες για βαριά σκοπουμενες σωματικές βλαβες.
Τιμωρούνται το πολύ ως δέκα χρόνια και απ' ότι λέει ακόμα και αν συλληφθεί δεν μπορεί να κρατηθεί προσωρινά μέχρι τη δικη! Εκτός και αν υπάρχουν ειδικές συνθήκες θα αφεθεί ελεύθερη!!!
Το πολύ να κάνει 4 χρόνια φυλακή.
Τιμωρούνται το πολύ ως δέκα χρόνια και απ' ότι λέει ακόμα και αν συλληφθεί δεν μπορεί να κρατηθεί προσωρινά μέχρι τη δικη! Εκτός και αν υπάρχουν ειδικές συνθήκες θα αφεθεί ελεύθερη!!!
-πόσο κοστίζει να καταστρέψεις τη ζωή ενός ανθρώπου, ολοκληρωτικά;Namrail έγραψε: 21 Μάιος 2020, 17:07 Η νομολογία, λέει τώρα ο Δημητρακόπουλος, χαρακτηριζει τις επιθέσεις με βιτριόλι ως υπαίτιες για βαριά σκοπουμενες σωματικές βλαβες.
-4 χρόνια, μαξ.
-με προφυλάκιση ή χωρίς;
-εννοείται χωρίς
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Να αφήνεις σε γυναίκα ελεύθερη πρόσβαση σε τέτοιες επικίνδυνες ουσίες είναι σαν να δίνεις σε παιδί ξυραφάκια να παίξει.
Ο Θεός όταν λέει ότι είμαστε κύριοί τους και αυτές απλές βοηθοί μας, κάτι ξέρει. Η Εύα εξαπατήθηκε από τον Διάβολο (καὶ εἶπεν ἡ γυνή· ὁ ὄφις ἠπάτησέ με, καὶ ἔφαγον) όχι ο Αδάμ.
Ο Θεός όταν λέει ότι είμαστε κύριοί τους και αυτές απλές βοηθοί μας, κάτι ξέρει. Η Εύα εξαπατήθηκε από τον Διάβολο (καὶ εἶπεν ἡ γυνή· ὁ ὄφις ἠπάτησέ με, καὶ ἔφαγον) όχι ο Αδάμ.
- omg kai 3 lol
elchav έγραψε: 21 Μάιος 2020, 17:08-πόσο κοστίζει να καταστρέψεις τη ζωή ενός ανθρώπου, ολοκληρωτικά;Namrail έγραψε: 21 Μάιος 2020, 17:07 Η νομολογία, λέει τώρα ο Δημητρακόπουλος, χαρακτηριζει τις επιθέσεις με βιτριόλι ως υπαίτιες για βαριά σκοπουμενες σωματικές βλαβες.
-4 χρόνια, μαξ.
-με προφυλάκιση ή χωρίς;
-εννοείται χωρίς
θα μπορουσε να σου πει τωρα καποιος μισογυνης οτι οι γυναικες μετα τα 40 αρχιζουν τις πλαστικες και χωρις να τις ριξουν βιτριολι..
με συγχωρεις κουκλα μουblackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 16:55αγουλη φοβασαι μην σε περιλαβω; χαλαρωσε, κι απαντα, θα ειμαι τρυφερος μαζι σου σημερα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Αγις έγραψε: 21 Μάιος 2020, 17:16με συγχωρεις κουκλα μουblackpaint έγραψε: 21 Μάιος 2020, 16:55αγουλη φοβασαι μην σε περιλαβω; χαλαρωσε, κι απαντα, θα ειμαι τρυφερος μαζι σου σημερα.- εχω σοβαρη συζητηση
σιγα τη σοβαροτητα ρε μπαγλαμα, λεγε, τι δουλεια ειχες στο κωλομπαρο;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
To ιδιο εγινε και με την Τοπαλουδη. Στην αρχη κανενα site δεν επαιρνε την ευθηνη να διξει το προσωπο της και να πει το ονομα της αλλα στην εποχη του φεισμπουκ ουδεν κρυπτον απο τον ηλιον
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
ήλιε,δεν σου έστριψε κανένας το χέρι να το βάλεις
έχω την απορία
υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε τέτοια οξέα ;
πουλιούνται ελεύθερα ;
γιατί ;
είναι τόσο επικίνδυνα όσο και η δυναμίτιδα
πουλιούνται ελεύθερα ;
γιατί ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γι'αυτό εγώ πιστεύω στο οφθαλμός αντί οφθαλμού
έκανες τέτοιο πράγμα; το ίδιο θα υποστείς κι εσύ
να δούμε μετά ποιος θα τολμήσει
έκανες τέτοιο πράγμα; το ίδιο θα υποστείς κι εσύ
να δούμε μετά ποιος θα τολμήσει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
υγρα μπαταριας ειναι. καθενας μπορει να αδειασει μια μπαταρια.Athos έγραψε: 21 Μάιος 2020, 20:03 έχω την απορία
πουλιούνται ελεύθερα ;
γιατί ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις