!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν υπάρχει κάτοικος στη Τήνο που να μην έχει ξεσηκωθεί ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Δεν υπάρχει κάτοικος στη Τήνο που να μην έχει ξεσηκωθεί ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών
Δεν πειράζει, έχασε ο Δήμος Νάξου το 3% του ετήσιου τζίρου του αιολικού πάρκου. Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δηλαδή.Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:38Πάντως έχω πρόσφατη εμπειρία το κόψιμο του έργου του Λιμανιού, με παρόμοια πατάτα οικολόγων και τα λεφτά πήγαν κάπου στο βόρειο Αιγαίο.elchav έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:35 Είμαι πολύ σίγουρος πως θα καταλήξει όπως συνήθως συμβαίνει.
Με πρωκτικό ανασκαλοπισμό crybabies οικολόγων
Δεν πειράζει,καλή καρδιά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- dna replication
- Cecily Anne
Re: Δεν υπάρχει κάτοικος στη Τήνο που να μην έχει ξεσηκωθεί ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών
Ναι, βέβαια δε νομίζω ότι θα είχε γίνει παρόμοιος κακός χαμός, αν κάνανε και σε εμάς κάτι σαν κι αυτό. Δηλαδή στην κορφή του βουνού, μακριά από Νατούρα, οικισμούς κλπ κλπ. Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο πλάνο.
Δήμοι Πάρου, Νάξου, Τήνου, Άνδρου.elchav έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:40 Δεν πειράζει, έχασε ο Δήμος Νάξου το 3% του ετήσιου τζίρου του αιολικού πάρκου. Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δηλαδή.
Δεν πειράζει,καλή καρδιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 21 Μάιος 2020, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα επανέλθω αύριο με σκληρά facts για την κοινωνική και ενεργειακή δικαιοσύνη στη χώρα, ελπίζοντας πως η αχόρταγη Τσούλα του Πούτιν θα έχει σταματήσει το σπαμαρισμα των ΑΓ
, θάβοντας άβολες αλήθειες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όσοι υποβάλλουν φάκελο στη ΡΑΕ τα νοιάζονται τα πουλιά και συγκεκριμένα τις νυχτερίδες. Οι νυχτερίδες δεν μας νοιάζονται.elchav έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:29Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 00:36 Στις ανεμογεννήτριες υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα περιβαντολλογικό με τα πτηνά κλπ που λένε οι οικολόγοι, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το πρόβλημα των Τηνιακών ήταν τόσο οι καθεαυτό γεννήτριες όσο το ύψος που αποφασίστηκε. Επειδή δεν το έχω κοιτάξει καθόλου το θέμα, δε θέλω να εκφέρω γνώμη, λέω ό,τι έχει πάρει πρέφα το αυτί μου εδώ κι εκεί με επιφύλαξη.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- dna replication
αυτή είναι μια εικόνα που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε στα κυκλαδονήσια μια και το μεγαλύτερο δέντρο εκεί είναι το φασκόμηλο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ένα κοζλοντούι, ένα Τσερνόμπιλ έναν αντιδραστήρα για τον κύριο.
Είναι κάπως αστείο πάντως να αποκαλούμε "οικολόγους", ανθρώπους που είναι κατά της παραγωγής ενέργειας από τον αέρα και προτιμούν την καύση λιγνίτη.
- dna replication
Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:51 Ένα κοζλοντούι, ένα Τσερνόμπιλ έναν αντιδραστήρα για τον κύριο.

- Cecily Anne
Πάμε πάλι. Δεν μπορείς να βγάλεις από τη μέση την καύση λιγνίτη, όταν κάνεις χρήση αιολικού πάρκου.gassim έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:55 Είναι κάπως αστείο πάντως να αποκαλούμε "οικολόγους", ανθρώπους που είναι κατά της παραγωγής ενέργειας από τον αέρα και προτιμούν την καύση λιγνίτη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι σχέση έχει αυτό με τις ανεμογεννήτριες; Και πόσο μεγάλο κακό είναι οι ανεμογεννήτριες για αυτόν τον τόπο;dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:57Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:51 Ένα κοζλοντούι, ένα Τσερνόμπιλ έναν αντιδραστήρα για τον κύριο.![]()
Το Κοζλοντούι δεν έχει πάθει κάτι. Ίσα ίσα από τη στιγμή που διαπιστώθηκε η επικινδυνότητά του υπήρξε ικανό περιθώριο πολλών χρόνων να κλείσουν οι δύο πιο προβληματικοί αντιδραστήρες και να βελτιωθούν οι άλλοι δύο ώστε να μην είναι πια επικίνδυνοι.Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:51 Ένα κοζλοντούι, ένα Τσερνόμπιλ έναν αντιδραστήρα για τον κύριο.
Βασικά μόνο το Τσερνομπίλ ήταν σοβαρό ατύχημα κι αυτό απ' όσο ξέρω είχε βασικά λάθη στο σχεδιασμό του (τόσο σαν τρόπος λειτουργίας του αντιδραστήρα όσο και σαν διαδικασίες) που πολύ απλά δεν ξανάγιναν ποτέ από κανέναν.
Συγκριτικά όλοι οι άλλοι τρόποι παραγωγής ενέργειας προκαλούν πολύ μεγαλύτερες καταστροφές, εκτός από τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά που απλά είναι λίγο gay.
- Cecily Anne
Πάντως οι ενστάσεις, τουλ. στο νησί που έχω εικόνα, δεν αφορούν βουνό σαν κι αυτό, ανεξαρτήτως βλάστησης. Είναι δεδομένο ότι καμία ελληνική ιδιωτική εταιρία δε θα αναλάβει τέτοιο κόστος προφανώς, οπότε να είχαμε να λέγαμε. Δε νομίζω ότι θα είχαν λόγο να διαμαρτύρονται για παρόμοια έργα πάντως.foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2020, 01:50
αυτή είναι μια εικόνα που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε στα κυκλαδονήσια μια και το μεγαλύτερο δέντρο εκεί είναι το φασκόμηλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 98 Απαντήσεις