Myrsini έγραψε: 20 Μάιος 2020, 22:35
Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 22:26
ΠΩΩΩΩΩ μσγμσ πώς το'κανες αυτό ρε;;;;;;;;;;; ΡΕΕΕΕ ΜΥΡΣΙΝΗΗΗΗΗΗ τσακίστηκες;;;;;
ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΑΡΙ, μπράβο!
Ααααααα..φχαϊστό πολύ!
Ναι ρε τσακίστηκα το είχα γράψει και σε ένα θέμα, πως νιώθετε τώρα νομίζω και μου είχε απαντήσει και ο κόμετ.Το περασμένο Σάββατο, τσακίστηκα φαρδιά πλατιά, πολύ γέλιο λέμε.Και επειδή είχα μόλις βγει και απο το ΣουπερΜ, που εκεί φοράω πάντα μάσκα,φόραγα και τη μάσκα μου τη νοσοκομιακή με τα γάντια και τα γυαλιά ηλίου,ήταν και ένας χριστιανός μετο αμάξι ακριβώς μπροστά μου πως δεν με πάτησε ο άνθρωπος, σταμάτησε,γω αφού σηκώθηκα το έπαιξα αδιάφορη και ότι δεν τρέχει κάστανο, μια ομορφιά είμανε
οχοχοχοχοχοχοχο οπτασία ρεεεε τουλάχιστον έπεσες με στυλ. Σου έχω ένα εξίσου καλό. Προχωράω χεράκι χεράκι με τον άντρα σε κεντρικότατο δρόμο τίγκα στην κίνηση, φορώντας φούστα τύπου κλαρωτή και ένα πέδηλο φλατ με διχάλα τύπου σαγιονάρα. Πατάω κάτι νερά, χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Και ετοιμάζομαι για γκράντε τούμπα. Ο άντρας, διότι και ντούκι με κρατάει σφιχτά από το χέρι, αλλά επειδή είναι πιο αργός κι από το θάνατο, δεν με πιάνει, φέρνω στροφή 360 μοιρών, τύπου ζειμπέκικο της Ευδοκίας και σκάω με τον κώλο σαν το καρπούζι και τα πόδια ορθάνοιχτα (εννοείται με το βρακί σε δημόσια θέα).
Πόναγε ο κώλος μου καμιά βδομάδα.
Και φυσικά, όποιος δεν με είδε, άκουσε τον άντρα από τα γέλια, ο οποίος είχε γονατίσει και χτυπιόταν από το χορευτικό που έκανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Cecily Anne την 20 Μάιος 2020, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”