Γιατί να μην παίξει ανταπόδοση; Το θύμα θα θυμάται την καθίκω κάθε φορά που θα κοιτάζεται στον καθρέφτη, δεν έχει δικαίωμα να ανταποδώσει;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:07 Σαφώς και πρέπει να τιμωρείται αυστηρότατα γιατί αν δεν συμβεί μπορεί να παίξει στο χαλαρό μια ανταπόδοση οδόντος ή οφθαλμού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σουCecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:25 Εγω μιλαω και γραφω ελληνικά και έγραψα κατι πολυ συγκεκριμένο και δεν ειμαι υποχρεωμένη να ασχολουμαι με το τι κατάλαβες ή τι υποθέτεις οτι είπα.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εσύ συνεχίζεις να γράφεις για το Λονδίνο βρε χαζό;Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:26Αυτο που κανεις ειναι οτι αναπαραγεις τις γνωστες αντιμουσουλμανικες πιπες απο τα γνωστα αντιμουσουλμανικα sites. Στο Λονδινο παρατηρηθηκε αυξηση επιθεσεων με βιτριολι και τα γνωστα αντιμουσουλμανικα sites το παρουσιασαν σαν συνεπεια της "κακης μουσουλμανικης επιρροης". Το γεγονος οτι πολλες απο αυτες τις επιθεσεις τις κανανε λευκοι ακροδεξιοι σε βαρος των μειονοτητων ηταν ψιλα γραμματα για τα γνωστα αντιμουσουλμανικα sites. Προπαγανδα στα καλυτερα τηςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:20Όχι βρε χαζό, θα σου πούμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις μετράνε οι αριθμοί των θυμάτων. Το ποιες χώρες είναι "καλές" ή "κακές" στο χ ή ψ θέμα, προκύπτει καθαρά από τους αριθμούς και όχι από τις ρατσιστικές ή αντιρατσιστικές εκτιμήσεις.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:15
Θα μας πειτε τωρα εσεις, που λετε οτι αυτο ειναι φαινομενο που συνανταμε μονο σε κακες μουσουλμανικες χωρες οτι ο τυπος ειναι μεμονωμενη περιπτωση
Μετράς, συγκρίνεις και βγάζεις συμπεράσματα. Τι πιο αντικειμενικό και δίκαιο;
Μπράβο.
Ελπίζω και σε συνέχεια για το Όσλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάω στοίχημα ότι αν κάποιος βάλει το στρακαστρούκα σε μια γλάστρα και το ποτίζει ανελλιπώς, θα έχει καλό αποτέλεσμα.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:31Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σουCecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:25 Εγω μιλαω και γραφω ελληνικά και έγραψα κατι πολυ συγκεκριμένο και δεν ειμαι υποχρεωμένη να ασχολουμαι με το τι κατάλαβες ή τι υποθέτεις οτι είπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Μάιος 2020, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε τι ποσοστό συμβαίνει στις μουσουλμανικές χώρες και σε τι ποσοστό συμβαίνει στον υπόλοιπο φυσιολογικό κόσμο;Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:21Ελα ομως που κανειςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:16Αν έγραφα ότι ήταν σκληρές θα λέγατε ότι κάνω ρατσιστική προπαγάνδα βρε κουτά.blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:13
βαλε καμια προειδοποιηση για σκληρες εικονες μωρη ψυχανωμαλη.![]()
"Κακος μουσουλμανος" λουζει γυναικες με βιτριολι. Ουπς. Το ονομα arthur collins δεν μου φαινεται μουσουλμανικο....Μπααααα. Δεν το πιστευω ενας λευκος αντρας να τα κανει αυτα. Η Γαλη μου εχει πει οτι μονο κακοι μουσουλμανοι λουζουν γυναικες με βιτριολι γιατι ειναι το χομπι τους
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Οχι, αυτο κατάλαβες εσυ με τις μαντικές σου ικανότητες . Εγω σε ποστ που έγραφε οτι ειναι μέθοδος που ασκούν γυναίκες προς αλλο άνθρωπο, έγραψα οτι δεν ισχύει , το είδαμε να συμβαίνει αρχικα απο αντρα σε γυναίκα σε ανατολικές χωρες. Διαφωνείς πανω σε αυτο που έγραψα και που; Αλλά πανω σε αυτο που έγραψα Οχι πανω στο τι φανταζεσαι οτι έγραψα.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:31Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σουCecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:25 Εγω μιλαω και γραφω ελληνικά και έγραψα κατι πολυ συγκεκριμένο και δεν ειμαι υποχρεωμένη να ασχολουμαι με το τι κατάλαβες ή τι υποθέτεις οτι είπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 20 Μάιος 2020, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αστροπελέκι μας, ψάξε "acid attack", έτσι γενικώς, και δες τι εθνικότητας είναι τα θύματα.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:31Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σουCecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:25 Εγω μιλαω και γραφω ελληνικά και έγραψα κατι πολυ συγκεκριμένο και δεν ειμαι υποχρεωμένη να ασχολουμαι με το τι κατάλαβες ή τι υποθέτεις οτι είπα.
Μετά πάτα links στην τύχη να διαβάσεις τις ιστορίες τους και να δεις πού έγινε η επίθεση και από ποιους.
-
Στρακαστρουκας
Ουτε ο "μουσουλμανικος", ουτε ο "φυσιολογικος" κοσμος ειναι μονολιθικοςJuno έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:36 Σε τι ποσοστό συμβαίνει στις μουσουλμανικές χώρες και σε τι ποσοστό συμβαίνει στον υπόλοιπο φυσιολογικό κόσμο;
-
Στρακαστρουκας
Η Μπελλου οταν εριχνε βιτριολι στην αντιζηλη της δηλαδη γιατι το εκανε?Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:37Οχι, αυτο κατάλαβες εσυ με τις μαντικές σου ικανότητες . Εγω σε ποστ που έγραφε οτι ειναι μέθοδος που ασκούν γυναίκες προς αλλο άνθρωπο, έγραψα οτι δεν ισχύει , το είδαμε να συμβαίνει αρχικα απο αντρα σε γυναίκα σε ανατολικές χωρες. Διαφωνείς πανω σε αυτο που έγραψα και που; Αλλά πανω σε αυτο που έγραψα Οχι πανω στο τι φανταζεσαι οτι έγραψα.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:31Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σουCecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:25 Εγω μιλαω και γραφω ελληνικά και έγραψα κατι πολυ συγκεκριμένο και δεν ειμαι υποχρεωμένη να ασχολουμαι με το τι κατάλαβες ή τι υποθέτεις οτι είπα.
ποια ;Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:52Η Μπελλου οταν εριχνε βιτριολι στην αντιζηλη της δηλαδη γιατι το εκανε?Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:37Οχι, αυτο κατάλαβες εσυ με τις μαντικές σου ικανότητες . Εγω σε ποστ που έγραφε οτι ειναι μέθοδος που ασκούν γυναίκες προς αλλο άνθρωπο, έγραψα οτι δεν ισχύει , το είδαμε να συμβαίνει αρχικα απο αντρα σε γυναίκα σε ανατολικές χωρες. Διαφωνείς πανω σε αυτο που έγραψα και που; Αλλά πανω σε αυτο που έγραψα Οχι πανω στο τι φανταζεσαι οτι έγραψα.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:31
Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπράβο στην γυναίκα που εξακολουθεί και χαμογελά με αυτοπεποίθηση.
Παραμένει γοητευτική.
- Cecily Anne
Δεν ξερω ποια ειναι η Μπελλου και δεν ξερω γιατι με ρωτας; Τι σχεση εχει με αυτο που λεω η μια περίπτωση Μπελλου; Στην Κούνεβα γιατι το κάνανε εφόσον παμε περίπτωση περίπτωση; Άκου καταλαβαινω οτι θες να περάσεις τη γραμμή σου, καντο, αλλά Οχι πανω μου. Ξεκουβαλα κοινώς.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:52Η Μπελλου οταν εριχνε βιτριολι στην αντιζηλη της δηλαδη γιατι το εκανε?Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:37Οχι, αυτο κατάλαβες εσυ με τις μαντικές σου ικανότητες . Εγω σε ποστ που έγραφε οτι ειναι μέθοδος που ασκούν γυναίκες προς αλλο άνθρωπο, έγραψα οτι δεν ισχύει , το είδαμε να συμβαίνει αρχικα απο αντρα σε γυναίκα σε ανατολικές χωρες. Διαφωνείς πανω σε αυτο που έγραψα και που; Αλλά πανω σε αυτο που έγραψα Οχι πανω στο τι φανταζεσαι οτι έγραψα.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:31
Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Δεν έγραψα αυτο, μονος σου εκανες κουοτ του τι έγραψα παραπάνω.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:31Εγραψες κατι συγκεκριμενο. Σε topic που μιλαει για την επιθεση Ελληνιδας σε Ελληνιδα με βιτριολι ειπες οτι "αυτο ειναι ανατολιτικο εθιμο" χωρις να εχεις στοιχεια για αυτο. Και τωρα που σου δειχνω μια περιπτωση λευκου ακροδεξιου που εριξε βιτριολι σε δυο μουσουλμανους κανεις κωλοτουμπα και δεν θες να το συζητησεις. Ο τυπος φαινεται ειχε τις ιδιες αντιληψεις με τις δικες σουCecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2020, 19:25 Εγω μιλαω και γραφω ελληνικά και έγραψα κατι πολυ συγκεκριμένο και δεν ειμαι υποχρεωμένη να ασχολουμαι με το τι κατάλαβες ή τι υποθέτεις οτι είπα.
Συζήτηση κανεις με κάποιον που κατανοεί τι του λες, με κάποιον που κατανοεί αυτα που θελει να περάσει σαν γραμμή, δεν κανεις καμια συζήτηση, διότι χάνεις την ωρα σου. Πες αυτα που θες , οπως έγραψα παρα πανω και μη μας ζαλίζεις τον Γκιώνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 20 Μάιος 2020, 20:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
6 λίτρα HClO4 ενδοφλέβια.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 18:40 Σε κάθε περίπτωση παίδες, επειδή τελικώς δεν έχει και τόσο σημασία το φύλο αλλά η πρόθεση, ποια ποινή θεωρείτε ως αρμόζουσα σε αυτές τις περιπτώσεις;
Ανεξαρτήτως του αν ο δράστης είναι άντρας ή γυναίκα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Η καταστροφή αυτή είναι προϊόν δίποδων και όχι της επιστήμης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-