Το άρθρο που είχα λινκάρει ήταν συλλογή από αναφορές για το τι είχαν πει σχετικοί επιστήμονες, δεν ήταν η ίδια η πηγή τρίβλακα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πλανητάρχης Ντόναλντ συνιστά υδροξυχλωροκίνη. Αυτός ξέρει (;).
Re: Ο πλανητάρχης Ντόναλντ συνιστά υδροξυχλωροκίνη. Αυτός ξέρει (;).
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
αν εγώ είμαι τρείς, οι δικές σου πόσες είναι
Εννοώ, αν τόσες μέρες μετά αντί να ψελλίσεις το παραμικρό για να υποστηρίξεις τις ψεκασμενιές που έλεγες σε εκείνο το νήμα με κυνηγάς σε άλλα νήματα να μου την πεις που είχε σομόν μαλλία η συντάκτρια, μάλλον σε έτσουξε καλά το γκουγκλ σερτς, σαν ένεση με χλωρίνη.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- omg kai 3 lol
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:01Δεν έγινε ετσι. Δεν ειναι καποιος που το διαβασε στις μανούλες του Facebook. Ειναι ενας εξυπνος άνθρωπος, οπως ήταν και καθε αλλος προεδρος των ΗΠΑ, ανεξαρτήτως συμπαθειων. Το συζητησε με το γιατρο του, κ συμφώνησαν οτι τα πιθανά οφέλη ειναι σημαντικότερα απο τους κινδύνους. Πηγή:Stalker έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:50
Η τύπισα στο βίντεο στα πρώτα ποστ και αυτή γιατρός είναι και λέει ότι αντενδεικνύεται για ευαίσθητες ομάδες όπως χοντρούς γέρους που είναι ο Τραμπ, με κίνδυνο θανάσιμων επιπλοκών.
Οπότε όταν βγαίνει ο POTUS και λέει το παίρνει επειδή άκουσε να λένε ότι είναι καλό δημιουργείται ένα θεματάκι από άποψη δημόσιας υγείας, μια και μπορεί να το ακούσει και να το πάρει οποιοσδήποτε.
Γι' αυτό μπήκε να κάνει νταματζ κοντρόλ από κερδοσκοπιστική σκοπιά ο χουργιάτς.
https://www.protothema.gr/world/article ... eka-meres/
Νορμαλ procedure ειναι. Πιθανον να κανει κ ο Μπαιντεν το ιδιο. Οχι γιατι ειναι αποτελεσματική η χλωροκινη, αλλα γιατί δεν υπάρχει κατι αλλο. Αν ζουσαμε στον μεσαιωνα κ είχαμε μαυρη πανωλη, πιθανόν κ οι δυο να εκαναν προληπτικά αφαίμαξη ξερω γω. Εγω προσωπικά θα εκανα το ιδιο με τον Τραμπ, αν ήμουν σε ομαδα υψηλού κινδύνου. Βιταμινες C,D, zinc και χλωροκινη.
ο Τραμπ εκτος απο υδροξυχλωροκίνη μπορει να καταπινει κι ενα βαζο με βιαγκρα μαζι με βασιλικο πολτο καθε μερα
δε λεγονται αυτα δημοσιως ομως λογω ποστου,
πρεπει να του πει καποιος οτι δεν ειναι απλα ενας φαφλατας πλουσιος διασημος, αλλα προεδρος χωρας
καλά σου κάνω γιατί έχεις αυτό το συνήθειο να μην πατάς κουότ
γιατί δεν πατάς κουότ
γιατί
πως θα ξέρω ότι απαντάς. με ταπαταλκ; με κληρονομικό χάρισμα;
πάτα ένα κουότ
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:01 [... Ειναι ενας εξυπνος άνθρωπος, οπως ήταν και καθε αλλος προεδρος των ΗΠΑ, ανεξαρτήτως συμπαθειων.
Εξυπνος ανθρωπος;
Καθε φορα που μιλαει ή τουηταρει, θαβει τον εαυτο του βαθυτερα.
Ο Βush junior μοιαζει καθηγητης πανεπιστημιου μπροστα του. Μαλιστα το ειπε και ο ιδιος "'Sorta makes me look pretty good, doesn't it?' "
Ο John Kelly, πρωην White House Chief of Staff τον αποκαλεσε ηλιθιο.
Ο πρωην υπουργος Εξωτερικων Rex Tillerson τον αποκαλεσε "fucking moron".
O National security adviser H.R. McMaster, εγραψε για τον Τραμπ οτι ειναι "idiot," a "dope" and a man with the brain of a "kindergartner."
Ο Michael Wolff στο βιβλιο του Fire and Fury γραφει οτι ο υπουργος Οικονομικων Steve Mnuchin τον ειπε ηλιθιο.
Ο πρωην Chief economic adviser Gary Cohn ειπε (οταν ακομη ηταν στον στενο του κυκλο) οτι ο Τραμπ ειναι "dumb as poop" and is "an idiot surrounded by clowns."
Ακομα και ο ιδιοκτητης του Fox News, Rupert Murdoch τον αποκαλεσε "a fucking idiot" μετα απο μια συνομιλια που ειχαν σχετικα με μεταναστευση.
Καλα, δεν ξερετε πως λειτουργει το συστημα των εκλογων στην Αμερικη;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- EKPLIKTIKOS
Τυπε μου εχω ακούσει για ιδιοφυίες να τους αποκαλουν ηλίθιους.
During March and April 1959, at Wheeler's request, Everett visited Copenhagen, on vacation with his wife and baby daughter, in order to meet with Niels Bohr, the "father of the Copenhagen interpretation of quantum mechanics". The visit was a complete disaster; Everett was unable to communicate the main idea that the universe is describable, in theory, by an objectively existing universal wave function (which does not "collapse"); this was simply heresy to Bohr and the others at Copenhagen. The conceptual gulf between their positions was too wide to allow any meeting of minds; Léon Rosenfeld, one of Bohr's devotees, talking about Everett's visit, described Everett as being "undescribably [sic] stupid and could not understand the simplest things in quantum mechanics".
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hugh_Everett_III
Δε μου λεει κατι. Αν καποιος πιστεύει ότι ενας πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να ειναι legit ηλίθιος, έχει πρόβλημα ο ιδιος. Ντανινγκ-Κρουγκερ εφεκτ
- Dwarven Blacksmith
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:12Τυπε μου εχω ακούσει για ιδιοφυίες να τους αποκαλουν ηλίθιους.
During March and April 1959, at Wheeler's request, Everett visited Copenhagen, on vacation with his wife and baby daughter, in order to meet with Niels Bohr, the "father of the Copenhagen interpretation of quantum mechanics". The visit was a complete disaster; Everett was unable to communicate the main idea that the universe is describable, in theory, by an objectively existing universal wave function (which does not "collapse"); this was simply heresy to Bohr and the others at Copenhagen. The conceptual gulf between their positions was too wide to allow any meeting of minds; Léon Rosenfeld, one of Bohr's devotees, talking about Everett's visit, described Everett as being "undescribably [sic] stupid and could not understand the simplest things in quantum mechanics".
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hugh_Everett_III
Δε μου λεει κατι. Αν καποιος πιστεύει ότι ενας πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να ειναι legit ηλίθιος, έχει πρόβλημα ο ιδιος. Ντανινγκ-Κρουγκερ εφεκτ
Είναι έξυπνος γιατί είναι πλούσιος, γιατί πηδάει μοντέλες, και από τότε που κέρδισε τις εκλογές, είναι έξυπνος γιατί είναι Πρόεδρος.
Προς θεού, μη γκρεμιστεί η ψευδαίσθηση μας περί αξιοκρατικού σύμπαντος. Όλα εδώ πληρώνονται.
- EKPLIKTIKOS
Wealth correlates with intelligence, τυπε. Looks correlate with intelligence. Potus correlates with intelligence.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:27
![]()
Είναι έξυπνος γιατί είναι πλούσιος, γιατί πηδάει μοντέλες, και από τότε που κέρδισε τις εκλογές, είναι έξυπνος γιατί είναι Πρόεδρος.
Φυσικά και ειναι έξυπνος. Και ο Χίτλερ ηταν εξυπνος. Βγαλτε τα γυαλια. Κ εγώ δε συμπαθώ τον Ομπάμα, αλλα μονο ενας ηλίθιος θα τον ελεγε βλάκα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith
Μιλάς για correlation και μετά αντί να πεις "άρα είναι πιο πιθανό να είναι έξυπνος από κάποιον που μένει σε χαρτοκιβώτιο", συμπεραίνεις ότι "φυσικά και είναι έξυπνος". Δε δουλεύει έτσι το correlation τύπε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:34Wealth correlates with intelligence, τυπε. Looks correlate with intelligence. Potus correlates with intelligence.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:27
![]()
Φυσικά και ειναι έξυπνος. Και ο Χίτλερ ηταν εξυπνος. Βγαλτε τα γυαλια. Κ εγώ δε συμπαθώ τον Ομπάμα, αλλα μονο ενας ηλίθιος θα τον ελεγε βλάκα
Ο Ομπάμα ήταν έξυπνος και πριν γίνει πλούσιος, και πριν γίνει πρόεδρος, και χωρίς να πηδάει μοντέλα, αυτό είναι που δε σε αφήνουν να δεις τα γυαλιά. Χαίρω πολύ, κι εγώ δεν πιστεύω ότι όλοι οι ιδεολογικοί μου αντίπαλοι είναι ηλίθιοι. Ο Χίτλερ ήταν μέτριας ευφυίας αλλά άλλοι υψηλόβαθμοι Ναζί ήταν πολύ πιο έξυπνοι.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε correlations για να δούμε αν είναι έξυπνος. Κρίνουμε αυτά που λέει , τα οποία είναι βλακώδη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:34Wealth correlates with intelligence, τυπε. Looks correlate with intelligence. Potus correlates with intelligence.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:27
![]()
- EKPLIKTIKOS
Ο Γιώργος και ο Μακης απο το Ελλαντα αποφασισαν οτι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ενας βλακας και μισος. Καρφι στο καφενειο τώρα για ποκα μαλμπορακι κ ουζο μεζε, τυπαρες μου 
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι οι μόνοι όμως.Το λένε όλοι όσοι έχασαν τις εκλογές από αυτόν,δηλαδή όχι μόνο η Χίλλαρυ αλλά και οι άλλοι 16 ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι του 2016.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:46 Ο Γιώργος και ο Μακης απο το Ελλαντα αποφασισαν οτι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ενας βλακας και μισος. Καρφι στο καφενειο τώρα για ποκα μαλμπορακι κ ουζο μεζε, τυπαρες μου![]()
- Dwarven Blacksmith
Και επίσης όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί στενά μαζί του. Είτε σύμφωνα με τους ίδιους στην περίπτωση που είναι πλέον ελεύθεροι να μιλήσουν, είτε σύμφωνα με πηγές για όσους παλεύουν ακόμα να εξηγήσουν πράγματα στο τεράστιο 5χρονο.πατησιωτης έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:53Δεν είναι οι μόνοι όμως.Το λένε όλοι όσοι έχασαν τις εκλογές από αυτόν,δηλαδή όχι μόνο η Χίλλαρυ αλλά και οι άλλοι 16 ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι του 2016.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:46 Ο Γιώργος και ο Μακης απο το Ελλαντα αποφασισαν οτι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ενας βλακας και μισος. Καρφι στο καφενειο τώρα για ποκα μαλμπορακι κ ουζο μεζε, τυπαρες μου![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-