Ασε λίγο και για τους άλλους ρεΑρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:19ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:16 Αρίστος, πατησιωτης μην πιείτε όλη την υδροξυχλωροκίνη, αφήστε λίγο και για μας ρε![]()
Η FDA δεν το θεωρει επικινδυνο.
Παλι καλα που ειμαι εγω και μαθαινετε και κατι.![]()
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δεν έχει εγκρίνει την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία για την Covid-19, αλλά έχει δώσει την έγκρισή της να χρησιμοποιείται το φάρμακο κατά της ελονοσίας.
https://www.capital.gr/diethni/3445009/ ... uta-ugeias
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πλανητάρχης Ντόναλντ συνιστά υδροξυχλωροκίνη. Αυτός ξέρει (;).
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ο πλανητάρχης Ντόναλντ συνιστά υδροξυχλωροκίνη. Αυτός ξέρει (;).
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Stalker έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:27Ότι το λες αυτό σαν δημοσιογράφος της Ελεύθερης Ώρας και δεν πέφτει φωτιά να σε κάψει λέει πολλά για το αν υπάρχει θεός ή όχι.Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:08 Το BBC το θεωρω το πιο συχαμενο παγκοσμιοποιητικο καναλι του πλανητη και οχι δεν προκειται ποτε να το παρακολουθησω.
Αυτο το λεω σαν δημοσιογραφος που αρθρογραφει σε πανω απο 7 μηντια αυτη την περιοδο και σαν συγγραφεας βιβλιου κατα της Παγκοσμιοποιησης.
Αμα θες ανοιξε νημα να δουμε αν το BBC ειναι η επιτομη της νεοταξιτικης προπαγανδας η οχι.
.
Πριν ήταν 40 τα μήντια, τι έγινε άρχισες να τεμπελιάζεις;Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:30Stalker έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:27Ότι το λες αυτό σαν δημοσιογράφος της Ελεύθερης Ώρας και δεν πέφτει φωτιά να σε κάψει λέει πολλά για το αν υπάρχει θεός ή όχι.Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:08 Το BBC το θεωρω το πιο συχαμενο παγκοσμιοποιητικο καναλι του πλανητη και οχι δεν προκειται ποτε να το παρακολουθησω.
Αυτο το λεω σαν δημοσιογραφος που αρθρογραφει σε πανω απο 7 μηντια αυτη την περιοδο και σαν συγγραφεας βιβλιου κατα της Παγκοσμιοποιησης.
Αμα θες ανοιξε νημα να δουμε αν το BBC ειναι η επιτομη της νεοταξιτικης προπαγανδας η οχι.
.
Πρέπει να είσαι τρομερά πολυάσχολος με όλο αυτό το γράψιμο, αναρωτιέμαι πότε προλαβαίνεις και κάνεις ερευνΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ποιος ειπε οτι τεμπελιαζω; Το αρθρακι μου σημερα το εχω γραψει και τα τηλεφωνα για τη δουλεια μου τα κανω ενω σας παιζω χαλαρα σαν να κανω προπονηση playstation.
.
.
Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι βάζεις παραπάνω προσπάθεια στα άρθρα σου από ότι στα ποστ εδώ, μην ανησυχείς.Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:35 Ποιος ειπε οτι τεμπελιαζω; Το αρθρακι μου σημερα το εχω γραψει και τα τηλεφωνα για τη δουλεια μου τα κανω ενω σας παιζω χαλαρα σαν να κανω προπονηση playstation.
.
Μια και σου περισσεύει τόσος χρόνος γιατί δεν μαθαίνεις και αγγλικά;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
είναι αλήθεια πως ο τραμπ έχει οικονομικά συμφέροντα από την hcq

Δεν είναι δα και απίθανο να παραπλανά τον κόσμο για μη κερδοσκοπικούς λόγους ο Πρόεδρος Brainfart. Π.χ. τα ανεκδιήγητα που είπε για ενέσεις με χλώριο δεν νομίζω να τα απέδωσε κανείς στο να θέλει να σπρώξει μπιτόνια χλωρίνης που είχε να κάθονται.Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:44\
Έχεις κάποια εξήγηση γιατί σπρώχνει τελικά το φάρμακο στον κόσμο αν δεν έχει ουσιαστικό οικονομικό συμφέρον?
Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:02 Εσενα διαψευδει που εβγαλες επικινδυνο το φαρμακο για να μειωσεις τον Τραμπ.
Χρειαζεται να κανουμε το παραμικρο για να μειωσουμε τον Τραμπ;
Για να κανουμε ενεσεις με χλωρινη, την εκανες γαργαρα ομως..
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Κάπου εκεί καταλήγω κι εγώ αλλά θα ήθελα και τη γνώμη του meme lord απο πάνω, που απ'ότι καταλαβαίνω κάπως ξύπνησε όσον αφορά την περίπτωση Τραμπ λόγω του κορονοιού αλλα είναι ακόμα σε άρνηση. Θέλω να δω σε τι επίπεδο βρισκόμαστεStalker έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:47Δεν είναι δα και απίθανο να παραπλανά τον κόσμο για μη κερδοσκοπικούς λόγους ο Πρόεδρος Brainfart. Π.χ. τα ανεκδιήγητα που είπε για ενέσεις με χλώριο δεν νομίζω να τα απέδωσε κανείς στο να θέλει να σπρώξει μπιτόνια χλωρίνης που είχε να κάθονται.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Για να δημιουργησει την εντυπωση οτι ολα πανε καλα λογω χρηματιστηριου/εκλογων ο ηλιθος δολοφονος χιλιαδων Αμερικανων.Σενέκας έγραψε: 20 Μάιος 2020, 11:44
Έχεις κάποια εξήγηση γιατί σπρώχνει τελικά το φάρμακο στον κόσμο αν δεν έχει ουσιαστικό οικονομικό συμφέρον?
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
τυπάκο μου,
είχες πεί θα φύγεις, είχες πει
και όμως είσαι ακόμα εδώ
ποιός είναι το meme αναμεταξύ μας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 514 Προβολές