!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μ.Σολωμου, Ν.Οικονομόπουλος,Σ.Τζώρτζογλου. Ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ καλλιτέχνες υπερ Θείας Κοινωνίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μ.Σολωμου, Ν.Οικονομόπουλος,Σ.Τζώρτζογλου. Ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ καλλιτέχνες υπερ Θείας Κοινωνίας
ποτε δεν φταιει το δογμα - μονο εμεις οι αναξιοι να ειμαστε κ να λεγομαστε ....................
συμπληρωνουμε οποιο μαντρι γουσταρουμε κ '' ανηκουμε - πιστευουμε ''
συμπληρωνουμε οποιο μαντρι γουσταρουμε κ '' ανηκουμε - πιστευουμε ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Re: Μ.Σολωμου, Ν.Οικονομόπουλος,Σ.Τζώρτζογλου. Ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ καλλιτέχνες υπερ Θείας Κοινωνίας
Απ οτι φαινεται το επιχειρηματικο μοντελο στη μουσικη και στο θεαμα αλλαζει πλεον ριζικα και η αναζητηση ενος πιο αξιοπιστου εμπορικα ακροατηριου ειναι μεσα στην ατζεντα πολλων.
αμα με σκυλοπνιξουν στον τεντζερη απο μικρο που δεν μπορω να αντιδρασω, βαφτιζοντας με προβατο του μαντριου τους, αυτο δεν ειναι επιβολη;Κόκκορας έγραψε: 19 Μάιος 2020, 20:29 αμα σε λεγαν να πας να κοινωνησεις και εσυ οντας αθεος συμφωνω θα προσπαθουσαν να σου το επιβαλλουν(αν και αυτο σηκωνει κουβεντα,πως ακριβως θα μπορουσαν να το καταφερουν φερ ειπειν; δεν ειναι και ο χαρδαλιας να σου κλεινει τις εκκλησιες)
τωρα συμβαινει το αντιθετο απο καποιους
και με μπολικη λοιδωρια απο πανω..
ε μπαστα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τα παράπονά σου στους γονείς σου των οποίων ως ανήλικο αποτελούσες μέρος. Η Εκκλησία μας και ο κλήρος της είναι οι τελευταίοι που φταίνε για την μύησή σου στο υπερούσιο σώμα του Χριστού μας. Εγώ πάντως νιώθω πολύ τυχερός που οι μακαρίτες γονείς μου με βάπτισαν χαρίζοντάς μου την υπέροχη δωρεά της σφραγίδας του Πνεύματος, όσο τυχερός νιώθω που γεννήθηκα Έλληνας και όχι Τούρκος, άντρας και όχι γυναίκα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 07:50 αμα με σκυλοπνιξουν στον τεντζερη απο μικρο που δεν μπορω να αντιδρασω, βαφτιζοντας με προβατο του μαντριου τους, αυτο δεν ειναι επιβολη;
και οι γονεις μου να παραπονεθουν στους δικους τους γονεις, κ.ο.κ.; το παπαδαριο δε φερει ευθυνη που εκανε αυτη τη διαδικασια υποχρεωτικη;A0ANACIVC έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:16Τα παράπονά σου στους γονείς σου των οποίων ως ανήλικο αποτελούσες μέρος. Η Εκκλησία μας και ο κλήρος της είναι οι τελευταίοι που φταίνε για την μύησή σου στο υπερούσιο σώμα του Χριστού μας. Εγώ πάντως νιώθω πολύ τυχερός που οι μακαρίτες γονείς μου με βάπτισαν χαρίζοντάς μου την υπέροχη δωρεά της σφραγίδας του Πνεύματος, όσο τυχερός νιώθω που γεννήθηκα Έλληνας και όχι Τούρκος, άντρας και όχι γυναίκα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 07:50 αμα με σκυλοπνιξουν στον τεντζερη απο μικρο που δεν μπορω να αντιδρασω, βαφτιζοντας με προβατο του μαντριου τους, αυτο δεν ειναι επιβολη;
Όχι φυσικά.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:24και οι γονεις μου να παραπονεθουν στους δικους τους γονεις, κ.ο.κ.; το παπαδαριο δε φερει ευθυνη που εκανε αυτη τη διαδικασια υποχρεωτικη;A0ANACIVC έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:16Τα παράπονά σου στους γονείς σου των οποίων ως ανήλικο αποτελούσες μέρος. Η Εκκλησία μας και ο κλήρος της είναι οι τελευταίοι που φταίνε για την μύησή σου στο υπερούσιο σώμα του Χριστού μας. Εγώ πάντως νιώθω πολύ τυχερός που οι μακαρίτες γονείς μου με βάπτισαν χαρίζοντάς μου την υπέροχη δωρεά της σφραγίδας του Πνεύματος, όσο τυχερός νιώθω που γεννήθηκα Έλληνας και όχι Τούρκος, άντρας και όχι γυναίκα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 07:50 αμα με σκυλοπνιξουν στον τεντζερη απο μικρο που δεν μπορω να αντιδρασω, βαφτιζοντας με προβατο του μαντριου τους, αυτο δεν ειναι επιβολη;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Μη γίνεσαι βλασφημος. Η Βάπτιση είναι το υπέρτατο Μυστήριο.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:24και οι γονεις μου να παραπονεθουν στους δικους τους γονεις, κ.ο.κ.; το παπαδαριο δε φερει ευθυνη που εκανε αυτη τη διαδικασια υποχρεωτικη;A0ANACIVC έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:16Τα παράπονά σου στους γονείς σου των οποίων ως ανήλικο αποτελούσες μέρος. Η Εκκλησία μας και ο κλήρος της είναι οι τελευταίοι που φταίνε για την μύησή σου στο υπερούσιο σώμα του Χριστού μας. Εγώ πάντως νιώθω πολύ τυχερός που οι μακαρίτες γονείς μου με βάπτισαν χαρίζοντάς μου την υπέροχη δωρεά της σφραγίδας του Πνεύματος, όσο τυχερός νιώθω που γεννήθηκα Έλληνας και όχι Τούρκος, άντρας και όχι γυναίκα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 07:50 αμα με σκυλοπνιξουν στον τεντζερη απο μικρο που δεν μπορω να αντιδρασω, βαφτιζοντας με προβατο του μαντριου τους, αυτο δεν ειναι επιβολη;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Επίσης μόνο η ελληνορθόδοξη βάπτιση είναι πραγματική αφού σαν Θέτις βουτάει όλο το μωρό τρεις φορές μέσα στη κολυμβήθρα προστατεύοντας το όλο από τα κακά πνεύματα. Οι υποκριτικοί καθολικοί αντίχριστοι κάνουν μόνο ένα συμβολικό σταυρό στο μέτωπο. Το μωρό δηλαδή είναι προστατευμένο από το διάβολο μόνο αν αυτός του επιτεθεί στο μέτωπο. Σαν αντίστροφος Αχιλλέας που έχει τρωτό όλο το κορμί του εκτός από τη φτέρνα.
δε γινομαι βλασφημος. ειμαι. εξ ορισμου.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:31
Μη γίνεσαι βλασφημος. Η Βάπτιση είναι το υπέρτατο Μυστήριο.
η βαπτιση ειναι το υπερτατο καραγκιοζιλικι, και θα επρεπε να ειναι παρανομη. σε πολλες περιπτωσεις ειναι κακοποιηση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Επί του θέματος αρχίζω να υποψιάζομαι μετά από ομολογουμένως πολλά σχετικά νήματα, πως η πλειοψηφία των ελλήνων μαθαίνει τους μεγάλους καλλιτέχνες μας από τις πρωινές εκπομπές. Υποκουλτούρα.
Μόνο.που ο ορθόδοξος δεν έχει αχίλλειο πτέρνα, είναι ολόκληρος εν δυνάμει Θεός και άτρωτος στους δαίμονες (εκτός αν εθελοντικά τους ακολουθήσει και βρει καταφύγιο στις τάξεις τους, βλ. αυτεξούσιον).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:36 Επίσης μόνο η ελληνορθόδοξη βάπτιση είναι πραγματική αφού σαν Θέτις βουτάει όλο το μωρό τρεις φορές μέσα στη κολυμβήθρα προστατεύοντας το όλο από τα κακά πνεύματα. Οι υποκριτικοί καθολικοί αντίχριστοι κάνουν μόνο ένα συμβολικό σταυρό στο μέτωπο. Το μωρό δηλαδή είναι προστατευμένο από το διάβολο μόνο αν αυτός του επιτεθεί στο μέτωπο. Σαν αντίστροφος Αχιλλέας που έχει τρωτό όλο το κορμί του εκτός από τη φτέρνα.
- Otto Weininger
Δεν σε κατηγορώ, καθότι παντελώς άσχετος.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:39δε γινομαι βλασφημος. ειμαι. εξ ορισμου.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:31
η βαπτιση ειναι το υπερτατο καραγκιοζιλικι, και θα επρεπε να ειναι παρανομη. σε πολλες περιπτωσεις ειναι κακοποιηση.
ουτε εγω σε κατηγορω. ετσι σε μαθανε, ετσι νομιζεις.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 09:01Δεν σε κατηγορώ, καθότι παντελώς άσχετος.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:39δε γινομαι βλασφημος. ειμαι. εξ ορισμου.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:31
- Otto Weininger
Δεν με μαθανε. Εγώ ασχολήθηκα και ψάχνομαι μόνος μου.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 09:05ουτε εγω σε κατηγορω. ετσι σε μαθανε, ετσι νομιζεις.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 09:01Δεν σε κατηγορώ, καθότι παντελώς άσχετος.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:39
δε γινομαι βλασφημος. ειμαι. εξ ορισμου.
Εσύ απλά περιχαρακωθηκες στο "ότι δεν βλέπω ή δεν λύνεται με εξίσωση, δεν υπάρχει", κάτι βολικό αφού σε απαλλάσσει από το να σκέφτεσαι ή να αναρωτιέσαι.
Και δεν θα ήταν καθόλου κατακριτέο αυτό, αν δεν συνοδευόταν από την πλήρως αδικαιολόγητη έπαρση που έχεις όταν μιλάς για πράγματα που ούτε καταλαβαίνεις ουτε ασχολήθηκες ποτέ.
Και στο έχω ξαναπεί, πως όταν μιλάς με μένα να κάνεις κανονική κουβέντα. Δεν ειμαι ο χριστιανοταλιμπαν που θα ήθελες.
σε μαθανε.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 09:28Δεν με μαθανε. Εγώ ασχολήθηκα και ψάχνομαι μόνος μου.
Εσύ απλά περιχαρακωθηκες στο "ότι δεν βλέπω ή δεν λύνεται με εξίσωση, δεν υπάρχει", κάτι βολικό αφού σε απαλλάσσει από το να σκέφτεσαι ή να αναρωτιέσαι.
Και δεν θα ήταν καθόλου κατακριτέο αυτό, αν δεν συνοδευόταν από την πλήρως αδικαιολόγητη έπαρση που έχεις όταν μιλάς για πράγματα που ούτε καταλαβαίνεις ουτε ασχολήθηκες ποτέ.
Και στο έχω ξαναπεί, πως όταν μιλάς με μένα να κάνεις κανονική κουβέντα. Δεν ειμαι ο χριστιανοταλιμπαν που θα ήθελες.
γεννηθηκες σε τουτο τον τοπο, και αρα ετυχε να διδαχτεις οτι διδασκει ο τοπος. αλλου, θα ασχολιοσουν και θα μαθαινες, αλλα.
δεν κατεχεις την αληθεια. κατεχεις αυτο που διδασκεται ως αληθεια σε τουτο το χωριο.
θα επρεπε να ειναι ευκολο να αναγνωρισεις το ψεμμα σε οσα μαθαινεις, αλλα δεν θες να παραδεχτεις οτι αδικα καταναλωσες το χρονο σου σε ολη αυτη τη σπουδη. ψαχνεις απεγνωσμενα να βρεις πραγματα που να εχουν λογικη σειρα και να ταιριαζουν, και νομιζεις οτι καπου εχεις βρει ενα-δυο, αγνοώντας ολα τα υπολοιπα εξωφθαλμα χονδροειδη ψεμματα τριγυρω.
αληθευει οτι θες να μην εισαι ταλιμπανος. πρεπει να χωνεψεις ομως οτι αυτο σημαινει οτι δεν εισαι χριστιανος, γιατι ο χριστιανισμος ειναι "ταλιμπανισμος". ολοι οσοι δηλωνουν μετριοπαθεις πιστοι, πιστοι με δικους τους ορους και προυποθεσεις, ειναι αυτο που η θρησκεια ονομαζει "αιρετικοι"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 0 Απαντήσεις