Η μουσική ενώνει τους λαούς.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:27 Καθίστε παίδες γιατί ακούω εδώ αυτό που έβαλε ο φίλος του Οικονομόπουλου. Βασικά δε ξέρω αν έχει σημασία ποιο τραγούδι του θα μπει αφού όλα ίδια είναι.
Αρνούμαι να μη σ' αγαπώ και μη γυρίζεις.
Κλαψομούνιασμα μέχρι το διάστημα. Τσιφτετέλληνες, ακόμα με τα τούρκικα κατάλοιπα ασχολούνται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαρουλης vs Οικονομοπουλος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Χαρουλης vs Οικονομοπουλος
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
O Οικονομόπουλος μου θυμίζει κλαρινοποδοσφαιριστή Γ Εθνικής με το κούρεμα του και αυτό το υφάκι που έχει τώρα τελευταία.
Ο Χαρούλης είναι τελείως βαρετός και ολίγον δήθεν, άκουσα το τραγούδι με τίτλο Ραμόν και μου έσπασε τα αρχίδια με τα οοο
και τα οοο όλη την ώρα.
Ο Χαρούλης είναι τελείως βαρετός και ολίγον δήθεν, άκουσα το τραγούδι με τίτλο Ραμόν και μου έσπασε τα αρχίδια με τα οοο
και τα οοο όλη την ώρα.
Re atoma εαν το δίλημμα είναι Χαρούλης ή Οικονομοπουλος τότε να το κλείσουμε το μαγαζάκι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι να πω ρε πούστη μου. Χαρούλης τιμά την κρητική παράδοση. Υφαντής ηπειρώτης τιμά την κληρονομιά και την προσαρτίζει στα τραγούδια του και καθόμαστε εδώ και μιλάμε για το τούρκικο κλαψομούνιασμα του Οικονομόπουλου. Βόμβες νετρονίου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το διλημμα του νηματος μονο με το "πιστολι η μαχαιρι" μπορει να συγκριθει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
για ασβεστολακκο ολοι τουςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:42 Τι να πω ρε πούστη μου. Χαρούλης τιμά την κρητική παράδοση. Υφαντής ηπειρώτης τιμά την κληρονομιά και την προσαρτίζει στα τραγούδια του και καθόμαστε εδώ και μιλάμε για το τούρκικο κλαψομούνιασμα του Οικονομόπουλου. Βόμβες νετρονίου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Παλαιοελλαδίτης
Ο Οικονομόπουλος έχει και ποικιλία.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Καλά. Ντρέπομαι για πάρτη σας και αποσύρομαι από το νήμα γιατί έχω και πίεση. Δεν μπορώ να διαβάζω πολλές μαλακίες μαζεμένες.
Παρτε λίγη πχιότητα που γουστάρετε.
Τον Υφαντή τον θυμάμαι, σε κάτι ηπειρώτικου στιλ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:52Τι λες και συ ρε κατακαημένε. Το τραγούδι είναι του Δημήτρη Υφαντή. Από τους καλύτερους σύγχρονους τραγουδοποιούς μας.
Δεν ξέρω αν κι αυτό το βρίσκουν δύσκολο Άγις και ΓΓ ωστόσο ας κάνουν μια προσπάθεια.
Ordem e Progresso.
- Παλαιοελλαδίτης
Έχει μπει ήδη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:53 Καλά. Ντρέπομαι για πάρτη σας και αποσύρομαι από το νήμα γιατί έχω και πίεση. Δεν μπορώ να διαβάζω πολλές μαλακίες μαζεμένες.
viewtopic.php?f=18&t=22011&start=45#p1298921
Δεν θελουμε να την προσαρτιζει/προσαρμοζει στα τραγουδια του.Εμεις οι Ηπειρωται θελουμε ατοφια πωγωνισια και τιποτα αλλο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:42 Υφαντής ηπειρώτης τιμά την κληρονομιά και την προσαρτίζει στα τραγούδια του
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Το κάνει με σεβασμό και ωραίο τρόπο. Τραγουδάει όμως κι ηπειρώτικα. Για να μην παρεξηγούμαστε δε συγκρίνω τον Υφαντή με τον Οικονομόπουλο. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα ψηλό όμορφο βουνό με ένα σακί με σκατά.under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:10Δεν θελουμε να την προσαρτιζει/προσαρμοζει στα τραγουδια του.Εμεις οι Ηπειρωται θελουμε ατοφια πωγωνισια και τιποτα αλλο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:42 Υφαντής ηπειρώτης τιμά την κληρονομιά και την προσαρτίζει στα τραγούδια του
Είπα δε θα ξαναγράψω γαμώ το φελέκι μου χτύπησε κόκκινο η πίεση μου.
Τον Υφαντη τον σεβομαι γιατι ξερω οτι τιμαει την Ηπειρωτικη μουσικη παραδοση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:13 Το κάνει με σεβασμό και ωραίο τρόπο. Τραγουδάει όμως κι ηπειρώτικα. Για να μην παρεξηγούμαστε δε συγκρίνω τον Υφαντή με τον Οικονομόπουλο. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα ψηλό όμορφο βουνό με ένα σακί με σκατά.
Είπα δε θα ξαναγράψω γαμώ το φελέκι μου χτύπησε κόκκινο η πίεση μου.
Οτι μου μυριζει ομως εντεχνιλα το απορριπτω.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
σφιξντ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Μάιος 2020, 13:53Οικονομοπουλος και Παντελιδης ειναι οτι καλυτερο εχει εμφανιστει στο Ελληνικο τραγουδι ποιμενικο τα τελευταια 20 χρονια ρε σκερβελε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Kalo kouragio.enterprise-psi έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:09sys3x έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:01Μετά από τόσα χρόνια rgb καλά κάνει, τέλος για μένα, έχει η μάδερμπορντ πάνω, φτάνει.enterprise-psi έγραψε: 19 Μάιος 2020, 16:57 Και όμως η γυναίκα σε έντεχνο ραδιόφωνο δουλεύει
Αλλά αναγνωρίζει ότι δεν παλεύεται η συγκεκριμένη σκηνή εδώ και χρόνια.
sys3x χωρίς rgb δεν γάμησε κανένας![]()
Εννοείται ότι δεν παλεύεται η σκηνή εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια αλλά έτερον εκάτερον, σε μερικούς αρέσει να γαμάνε, ακόμα, γούστα είναι αυτά.
![]()
Εννοείται τυπε , στην 5ημερη μέχρι και τσιφτετέλι χωρεψα μπας και γίνει τίποτα, αλλά μείναμε στα χουφτωματα . Oh well
95-99 τα τελευταία ελληνικά που άκουσα .
Σήμερα κλείνω 10 χρόνια γάμου![]()
![]()
Spoiler
να ζήσετε ρε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.