!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαρουλης vs Οικονομοπουλος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Cecily Anne
Re: Χαρουλης vs Οικονομοπουλος
Αν ειχα αρχιδια θα μου τα κάνανε σαν μπαλόνια. Δεν ξερω ποιος ειναι πολιο εκνευριστικος.
Ο Οικονομο εχει το εκνευριστικό κουρεμα «φοράω ακουστικά κ κρυβω το αυτι» ο χαρου ειναι σαν λετσοταγαρο.
Ο Οικονομο εχει το εκνευριστικό κουρεμα «φοράω ακουστικά κ κρυβω το αυτι» ο χαρου ειναι σαν λετσοταγαρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 19 Μάιος 2020, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έκανε κι άλλα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Μάιος 2020, 14:56Τον Κιαμο τον παρακμολουθω απο τα πρωτα του βηματα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ναι το κατεβασμα στην Αθηνα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
απλώς μιλάει κρητικά. Όλοι ακούγονται έτσι. ΙΜΟ φταίει που δεν έχουν λαιμό.
Α, κατέβηκε. Συμφωνούμε.
- Cecily Anne
Παντως δεν γερνάει ο πουστης! Ή εχει την ιδια άφησα 20 χρονια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ταλαιπωρία το ποστάρισμα από κινητό ε;Cecily Anne έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:00Παντως δεν γερνάει ο πουστης! Ή εχει την ιδια άφησα 20 χρονια.
- Cecily Anne
Ναι ρε γμτ και τρώει κατι φλασιες και με πετάει συνεχειαvatraxos έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:01Ταλαιπωρία το ποστάρισμα από κινητό ε;Cecily Anne έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:00Παντως δεν γερνάει ο πουστης! Ή εχει την ιδια άφησα 20 χρονια.![]()
Οταν ήμουν νέος άκουγα ελαφρολαικά, πήγαινα στα μπουζούκια και θα διάλεγα Οικονομόπουλο. Τώρα που είμαι οικογενειάρχης, έχουν αλλάξει τα ακούσματά μου, και ακούω πιο ποιοτική μουσική άρα διαλέγω Χαρούλη.
Οικονομόπουλος χωρίς δεύτερη σκέψη. Μου την έσπαγε παλιά που ήταν σαν ανιμέ που βγήκε παγανιά, αλλά έχει πει τραγουδάρες.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γκουγκλαρα τα ονόματα , για να δω ποιοι είναι 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Βλήμα έγραψε: 19 Μάιος 2020, 16:42 Οικονομόπουλος χωρίς δεύτερη σκέψη. Μου την έσπαγε παλιά που ήταν σαν ανιμέ που βγήκε παγανιά, αλλά έχει πει τραγουδάρες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Χαρουλης, αν και πλέον δεν παλεύεται. Έχει γίνει γραφικός. Δεν υπάρχει και παραγωγή τραγουδιών και λένε στις συναυλιες τα ίδια και τα ίδια. Πριν κάνα δυο χρονια είχα περάσει από μια δωρεάν συναυλία του επειδή ήθελαν τα "κορίτσια" (λέμε τώρα) να ακούσουν λιγο, και έψαχνα αλόγου τρίχα να κρεμαστω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.