!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εθνικομπολσεβικική πτέρυγα στο ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Εθνικομπολσεβικική πτέρυγα στο ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:10
Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:07

Τώρα να σου πω ότι, ακόμα κι αυτή η μιάμιση σειρά που απομόνωσες από το περίπλοκο έργο του Μαρξ, δεν είναι κατά των ανθρώπων που έρχονται αλλά κατά αυτών που τους αναγκάζουν να έρθουν; Δηλαδή θα έχει κανένα νόημα;
Ακριβως επειδη υπαρχει συμφερον καποιων να ειναι ανοιχτα τα συνορα σε βαρος των ντοπιων ο Μαρξ ειναι εναντια.

Το λεει κι εδω

Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.
Ρε, στο έθεσα και πιο πριν, το έργο του Μαρξ είναι υπερβολικά πολύπλοκο για να προσπαθούμε να το αναλύσουμε δυο- δυο σειρές. Το κεφάλαιο είναι που δημιουργεί τους μετανάστες, όπως και τώρα, γιατί το συμφέρει. Δεν είναι οι μετανάστες που φταίνε, είναι το κεφάλαιο.

Είναι πολύ εύκολο να απομωνώνεις δύο σειρές και να βγάζεις άκυρα συμπεράσματα. Θα μπορούσα να το κάνω σε οποιοδήποτε σύγγραμα. Τον αγώνα του Χίτλερ δεν τον έχω διαβάσει, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα έβρισκα δύο σειρές να απομονώσω για να ισχυριστώ ότι ήταν υπέρ των ανοιχτών συνόρων. Είτε κάτσε, διάβασε και έλα δριμύτερος να μου την πεις, είτε σταμάτα να μου την λες. Πέφτεις δηλαδή σε γελοιότητες που, νομίζω ότι αν τις αντιλαμβανόσουν, θα ντρεπόσουν πολύ.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:33

Ρε, στο έθεσα και πιο πριν, το έργο του Μαρξ είναι υπερβολικά πολύπλοκο για να προσπαθούμε να το αναλύσουμε δυο- δυο σειρές. Το κεφάλαιο είναι που δημιουργεί τους μετανάστες, όπως και τώρα, γιατί το συμφέρει. Δεν είναι οι μετανάστες που φταίνε, είναι το κεφάλαιο.

Είναι πολύ εύκολο να απομωνώνεις δύο σειρές και να βγάζεις άκυρα συμπεράσματα. Θα μπορούσα να το κάνω σε οποιοδήποτε σύγγραμα. Τον αγώνα του Χίτλερ δεν τον έχω διαβάσει, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα έβρισκα δύο σειρές να απομονώσω για να ισχυριστώ ότι ήταν υπέρ των ανοιχτών συνόρων. Είτε κάτσε, διάβασε και έλα δριμύτερος να μου την πεις, είτε σταμάτα να μου την λες. Πέφτεις δηλαδή σε γελοιότητες που, νομίζω ότι αν τις αντιλαμβανόσουν, θα ντρεπόσουν πολύ.
Καθολου ακυρα συμπερασματα και αποδειξη οτι οι θιασωτες του Μαρξ εφαρμοσαν ακριβως αυτο στις χωρες που επικρατησαν.Αν εσυ ντρεπεσαι γιαυτο αλλαξε ιδεολογια.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:41

Καθολου ακυρα συμπερασματα και αποδειξη οτι οι θιασωτες του Μαρξ εφαρμοσαν ακριβως αυτο στις χωρες που επικρατησαν.Αν εσυ ντρεπεσαι γιαυτο αλλαξε ιδεολογια.
Ναι, τέλεια, δίκιο έχεις, αλλά λες μαλακίες.
Αν μου δώσεις ένα κίνητρο μπορώ να σου βρω από οποιοδήποτε βιβλίο δύο σειρές που να υποστηρίζουν ότι θες. Μπορώ να σου βρω δύο σειρές υπέρ των Εβραίων σε βιβλίο του Πλεύρη.
Οι "θιασώτες του Μαρξ" δεν είχαν κλειστά σύνορα για όποιους έρχονταν, είχαν κλειστά σύνορα για όποιους ήθελαν να φύγουν. Η Σοβιετική Ένωση είχε προσφέρει εδάφη για να κάνουν οι Εβραίοι το κράτος τους, κι εσύ μου λες ότι "οι θιασώτες του Μαρξ" ήταν ξενοφοβικοί;
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:46

Οι "θιασώτες του Μαρξ" δεν είχαν κλειστά σύνορα για όποιους έρχονταν, είχαν κλειστά σύνορα για όποιους ήθελαν να φύγουν.
Φυσικα και ειχαν.Βεβαια σχεδον κανεις μη κομμουνιστης δεν ηθελε να παει στο ανατολικο μπλοκ αλλα παρα πολλοι ηθελαν να φυγουν.Ακομα και σημερα στη ΒΚ τα συνορα ειναι κλειστα.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:33 Το κεφάλαιο είναι που δημιουργεί τους μετανάστες, όπως και τώρα, γιατί το συμφέρει. Δεν είναι οι μετανάστες που φταίνε, είναι το κεφάλαιο.
Άρα το κεφάλαιο οφελείται από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Σωστά;
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:13
Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:33 Το κεφάλαιο είναι που δημιουργεί τους μετανάστες, όπως και τώρα, γιατί το συμφέρει. Δεν είναι οι μετανάστες που φταίνε, είναι το κεφάλαιο.
Προφανώς

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:10
Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:07

Τώρα να σου πω ότι, ακόμα κι αυτή η μιάμιση σειρά που απομόνωσες από το περίπλοκο έργο του Μαρξ, δεν είναι κατά των ανθρώπων που έρχονται αλλά κατά αυτών που τους αναγκάζουν να έρθουν; Δηλαδή θα έχει κανένα νόημα;
Ακριβως επειδη υπαρχει συμφερον καποιων να ειναι ανοιχτα τα συνορα σε βαρος των ντοπιων ο Μαρξ ειναι εναντια.

Το λεει κι εδω

Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

Για την ακρίβεια το έργο του Μαρξ είναι τεράστιο, πολυεπιπεδο και σε πολλές περιπτώσεις περιέχει αντιφασεις.
Βέβαια έτσι κι αλλιώς είναι τελείως ηλίθιο να έχεις κάποιον ως ευαγγέλιο πόσο μάλλον όταν αυτός έζησε ενάμιση αιώνα πριν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:13
Ναι και γιαυτο το ΚΚΕ σαν αντικαπιταλιστικο κομμα το διευκολυνει :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:31
Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:13 Άρα το κεφάλαιο οφελείται από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Σωστά;
Ναι και γιαυτο το ΚΚΕ σαν αντικαπιταλιστικο κομμα το διευκολυνει :lol:
Η απάντηση στο γιατί το κάνουν αυτό βρίσκεται στην ομολογία του Highlander κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του μαζί μου σε άλλο νήμα. Θέλουν να κάνουν ΕΙΣΑΓΩΓΗ ψηφοφόρων. Τους βλέπουν σαν τους μελλοντικούς προλετάριους! Τόσο μαλάκες είναι!

Και μην πει ο Highlander ότι δεν είναι ΚΚΕ, το ξέρουμε. Αλλά όλη η αριστερά αυτήν την τακτική ακολουθεί στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Την καταστροφή της χώρας την είδαν σαν ευκαιρία.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:25
πατησιωτης έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:09
Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:03

Ούτε αυτοί θέλανε να φύγουν από την πατρίδα τους. Έχουμε όλοι μπει σε μια σκατοκατάσταση. Τι σε κάνει να θεωρείς ότι σου οφείλει η μοίρα περισσότερα απ' όσα οφείλει σε αυτούς τους ανθρώπους; Το 2000 τους προκαλούσαμε οίκτο ρε κακομοίρη, λέγανε "τους καημένους τους Έλληνες". Κάτσε τώρα που παίζουν τα πετρελαιάκια στο Αιγαίο να σας δω εσάς τους "δεν τους θέλουμε να σηκωθούν να φύγουν" πώς θα αντιδράσετε. Έρχεται ο καιρός.
Μα δεν είπα εγώ όλα αυτά τα πράγματα ούτε ότι η μοίρα μου οφείλει περισσότερα.Λέω το πολύ απλό ότι αυτοί δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω αλλά να πάνε στην Β.Ευρώπη που δεν τους θέλει.
Η Βόρεια Ευρώπη έχει εμπλακεί υπερβολικά πολύ στο μοίρασμα του παγκόσμιου πλούτου για να νοιώθει ότι έχει το δικαίωμα να διώχνει τους πένητες που δημιούργησε.
Ακόμη και εάν είναι αλήθεια αυτό,έχει την ισχύ να μην δεχθεί κανένα που δεν θέλει.Στην πραγματικότητα όλες οι ελπίδες αυτών που θέλουν να πάνε εκει βασίζονται σε κάποιους μεγαλοκεφαλαιούχους τύπου Σόρος που πιέζουν για αυτό.Απέξω δεν είναι δυνατόν να ασκηθεί καμμιά σοβαρή πίεση.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:37
Η απάντηση στο γιατί το κάνουν αυτό βρίσκεται στην ομολογία του Highlander κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του μαζί μου σε άλλο νήμα. Θέλουν να κάνουν ΕΙΣΑΓΩΓΗ ψηφοφόρων. Τους βλέπουν σαν τους μελλοντικούς προλετάριους! Τόσο μαλάκες είναι!

Και μην πει ο Highlander ότι δεν είναι ΚΚΕ, το ξέρουμε. Αλλά όλη η αριστερά αυτήν την τακτική ακολουθεί στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Την καταστροφή της χώρας την είδαν σαν ευκαιρία.
Ετσι ακριβως.Και εχουν βρει και κατι ωραιες λεξεις πχ οι πολεμοι των αλλων ειναι ιμπεριαλιστικοι ενω οι δικοι τους ανθρωπιστικοι.Πχ τους πολεμους σε Κορεα Βιετναμ Αφγανισταν αυτοι τους ξεκινησαν κατα των...αμυνομενων ιμπεριαλιστων :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:53
Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:46

Οι "θιασώτες του Μαρξ" δεν είχαν κλειστά σύνορα για όποιους έρχονταν, είχαν κλειστά σύνορα για όποιους ήθελαν να φύγουν.
Φυσικα και ειχαν.Βεβαια σχεδον κανεις μη κομμουνιστης δεν ηθελε να παει στο ανατολικο μπλοκ αλλα παρα πολλοι ηθελαν να φυγουν.Ακομα και σημερα στη ΒΚ τα συνορα ειναι κλειστα.
Για όλους είχαν.Οποιος έζησε εκείνη την εποχή θυμάται ότι οι χάρτες της πολιτικής αεροπορίας πάνω από το ανατολικό μπλοκ είχαν την επιγραφή,
NOTICE : PLANE ENTERING THIS AREA MAY BE FIRED WITHOUT WARNING.
Και αυτό συνέβη το 1983 όταν νοτιοκορεατικό επιβατικό αεροπλάνο που παρεξέκλινε της πορειας του και μπήκε σε σοβιετικό εναέριο χώρο καταρρίφθηκε με 270 επιβάτες.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Στέφανος Μάνος το 1993

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

πατησιωτης έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:47

Για όλους είχαν.Οποιος έζησε εκείνη την εποχή θυμάται ότι οι χάρτες της πολιτικής αεροπορίας πάνω από το ανατολικό μπλοκ είχαν την επιγραφή,
Και αυτό συνέβη το 1983 όταν νοτιοκορεατικό επιβατικό αεροπλάνο που παρεξέκλινε της πορειας του και μπήκε σε σοβιετικό εναέριο χώρο καταρρίφθηκε με 270 επιβάτες.
Στο μεταξυ τι ειναι ολα αυτα τα παρασημα? :lol:

Εικόνα

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:52
πατησιωτης έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:47

Στο μεταξυ τι ειναι ολα αυτα τα παρασημα? :lol:

Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”