Ο έρωτας αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στην πρώην του στη Σουηδία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
- Cecily Anne
Re: MasterChef 2020
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο Έρωτας δεν οφείλει να έχει διάρκεια.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:49Ο έρωτας αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στην πρώην του στη Σουηδία.
Μπορεί να είναι γαμάτος, απόλυτος, σαρωτικός και να κρατήσει μόνο μια βραδιά.
enterprise-psi συγνώμη που είπα γαμάτος, αν με μπανάρεις δεν θα σε κατηγορήσω στο ελάχιστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 13 Μάιος 2020, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγώ είμαι εδώ και η πρώην μου αλλού, αλλά κάποτες...Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:49Ο έρωτας αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στην πρώην του στη Σουηδία.
Το κάποτε βλέπουμε εδώ
- Cecily Anne
Τεσπα. Αυτά που λέτε ενισχύουν την άποψή μου ότι είναι για τις λεμονόκουπες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχεις γνωρίσει τον έρωτα Cecily; Σαν να μην ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Ο Μπέλλος το είχε παρακάνει,
αλλά από την άλλη, και εμείς δεν έχουμε κάνει τα ίδια πάνω κάτω; Για τους άντρες μιλάω, οι γυναίκες είναι
πιο ψυχρές.
αλλά από την άλλη, και εμείς δεν έχουμε κάνει τα ίδια πάνω κάτω; Για τους άντρες μιλάω, οι γυναίκες είναι
πιο ψυχρές.
- Cecily Anne
Όχι, είμαι μικρή ακόμα, για να επεξεργαστώ τέτοιες πληροφορίες. Μόλις μεγαλώσω θα καταλάβω τον Μπεμπελλο.Null έγραψε: 13 Μάιος 2020, 00:02 Δεν έχεις γνωρίσει τον έρωτα Cecily; Σαν να μην ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Ο Μπέλλος το είχε παρακάνει,
πιο ψυχρές.
post of the yearNull έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:41 Δεν είναι για όλους αυτές οι γυναίκες. Θέλει καλό κάρντιο, θέλει και να σε ακούει να σηκώσεις κάποιο βάρος. Εγώ για αυτόν τον λόγο ξεκίνησα γυμναστική πριν μερικούς μήνες, γιατί μπορεί να έρθει η στιγμή και να είσαι απροετοίμαστος, και η στιγμή πέρασε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Για να δουμε, ποιος θα φύγει σήμερα;
Ρε το πουστρακι το Γιώργο θέλει να σώσει τον Τζον με το χειρότερο πιάτο.
Μαριάνα σκάσε επιτέλους ΓΤΧΣ
Μαριάνα σκάσε επιτέλους ΓΤΧΣ
Σιχαματα ουλοι ρεεεεεεε!!!!
Καλά ρε τρεις στους πέντε αλλάζουν τις ψήφους. Τι ναι αυτοί ρε; 
είναι απίστευτο το πόσο εύκολα θάβει ο ένας τον άλλο μπροστά στις κάμερες. η παραγωγή τους έχει καταλάβει και τους σπρώχνει ακριβώς όσο χρειάζεται.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Μα κ βέβαια κ έχει ανθρώπους η παραγωγή που κάνουν αυτή τη δουλειά. Αλλιώς δε θα έλεγαν τόσα.Λεγεών έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:29 είναι απίστευτο το πόσο εύκολα θάβει ο ένας τον άλλο μπροστά στις κάμερες. η παραγωγή τους έχει καταλάβει και τους σπρώχνει ακριβώς όσο χρειάζεται.
Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε τι τους λένε αυτοί οι άνθρωποι κ τους προκαλούν να μιλάνε τόσο άσχημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις