Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κόκκορας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:52
οι πανω ειναι σαφως πιο ξανθοι απο τον μεσο ελ,αλλα εχουν και ελληνικα χαρακτηριστικα( η γυναικα μου βεβαια λεει οταν την ρωτησα δεν πρεπει να ειναι ελληνικη ομαδα )
οι κατω ειναι πιο σκουροι σαφως πιο ελ σε αυτο αλλα καποιοι εξ αυτων δεν δειχνουν να εχουν ελληνικα χαρακτηριστικα(η κατω λεει η γυναικα μου ειναι σαν την παλια ομαδα του ΠΑΟΚ )
Η πάνω ομάδα είναι ο Άρης Λόφων (το 2012), από χωριό της Φλώρινας. Η κάτω είναι η ομάδα του χωριού μου (το 1983).
Κόκκορας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:56
ολη η φλωρινα σλαβοφωνους ειχε; δεν ειχε καθολου ελληνοφωνια; Νταρνάκας
Ούτε για δείγμα. Στη Δυτική Μακεδονία το βορειότερο όριο ελληνοφωνίας ήταν η πόλη της Καστοριάς.
Κόκκορας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:52 λογικα μετα το 22 ηρθαν και πολλοι ελληνες απο την μικρα ασια
Στον νομό Φλώρινας νομίζω γύρω στο 30% των κατοίκων είναι προσφυγικής καταγωγής. Τώρα που το λες, αυτοί οι δυο τρεις-μελαμψοί ίσως και να είναι μεταγραφές από γειτονικά χωριά με προσφυγικό πληθυσμό (γιατί στους ίδιους τους Λόφους δεν εγκαταστάθηκε ούτε ένας πρόσφυγας, όλοι είναι γηγενείς).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταρνάκας την 18 Μάιος 2020, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2020, 19:29
Μην την αφήνεις να διαβάζει πχόρουμ ρε. Spoiler
Θα δει εκείνα που έγραφες για κείνες τις ξανθιές βυζαρούδες.
Δεν έχουμε αναλύσει στο φόρουμ ποιές είναι πιό βυζαρούδες Ελληνίδες, οι ξανθές ή οι μελαχρινές;
το βάζω σε σπόηλερ μη τον κάψουμε τον άνθρωπο 😇
ναι, σε εκείνο το νήμα που μετά από στατιστική έρευνα του Κόκκορας με μεγάλο δείγμα κιόλας μας απέδειξε ότι οι ξανθές είναι κυρίως άβυζες, βέβαια δεν είναι αντιπροσωπευτικό γιατί αφορά κυρίως σουηντέζες που περάσανε από το χαρ κοτέτσι του (όπως μας έλεγε). Spoiler
Bipsco έγραψε: 18 Μάιος 2020, 20:13
Είναι ξαδέρφια οι Έλληνες με τους Μακεδόνες; Πάντως, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μου θυμίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο.
Κόκκορας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:52
οι πανω ειναι σαφως πιο ξανθοι απο τον μεσο ελ,αλλα εχουν και ελληνικα χαρακτηριστικα( η γυναικα μου βεβαια λεει οταν την ρωτησα δεν πρεπει να ειναι ελληνικη ομαδα )
οι κατω ειναι πιο σκουροι σαφως πιο ελ σε αυτο αλλα καποιοι εξ αυτων δεν δειχνουν να εχουν ελληνικα χαρακτηριστικα(η κατω λεει η γυναικα μου ειναι σαν την παλια ομαδα του ΠΑΟΚ )
Η πάνω ομάδα είναι ο Άρης Λόφων (το 2012), από χωριό της Φλώρινας. Η κάτω είναι η ομάδα του χωριού μου (το 1983).
Κόκκορας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:56
ολη η φλωρινα σλαβοφωνους ειχε; δεν ειχε καθολου ελληνοφωνια; Νταρνάκας
Ούτε για δείγμα. Στη Δυτική Μακεδονία το βορειότερο όριο ελληνοφωνίας ήταν η πόλη της Καστοριάς.
Κόκκορας έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:52 λογικα μετα το 22 ηρθαν και πολλοι ελληνες απο την μικρα ασια
Στον νομό Φλώρινας νομίζω γύρω στο 30% των κατοίκων είναι προσφυγικής καταγωγής. Τώρα που το λες, αυτοί οι δυο τρεις-μελαμψοί ίσως και να είναι μεταγραφές από γειτονικά χωριά με προσφυγικό πληθυσμό (γιατί στους ίδιους τους Λόφους δεν εγκαταστάθηκε ούτε ένας πρόσφυγας, όλοι είναι γηγενείς).
μεσα σε ολα επεσε η γυνη δηλαδη!
ο τριτος στην κατω σειρα απο δεξια ειναι ελληνας; αυτος με μπερδεψε εμενα!στην ομαδα σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 19 Μάιος 2020, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Vini Vici έγραψε: 18 Μάιος 2020, 00:03
Επίσης η Μακεδονία δεν είναι και καμιά μικρή περιοχή, κάθε άλλο. Καμία σχέση η Φλώρινα με την Κοζάνη για παράδειγμα.
Σωστά. Ο μέσος γηγενής Φλωρινιώτης διαφέρει αισθητά απ' τον μέσο γηγενή Κοζανίτη, Γρεβενιώτη, Θεσσαλονικιό, Σερραίο κ.τ.λ.
Αν σου έλεγαν ότι οι εικονιζόμενοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στις φωτογραφίες αυτές είναι από δύο διαφορετικές χώρες και να μαντέψεις ποιες είναι αυτές, τι θα απαντούσες;
Σίγουρα οι πρώτοι ταιριάζουν πιο εύκολα στα Σκόπια ή και στην Αλβανία (Κάποιοι ξεχωρίζουν εμφανώς βέβαια), ενώ οι 2οι είναι ξεκάθαρα πιο μεσογειακοί σαν φάτσες, θα ταίριαζαν και στη Βουλγαρία (Το οτι μισοκλείνουν τα μάτια μπερδεύει κάπως).
ειναι και ο μονος που εχει μουστακι βλεπω,Λογικα αμα το ξυριζε και δεν ειχε και τον ηλιο κοντρα δεν θα τον μπερδευα ουτε και αυτον
επισης ειχα μια αμφιβολια και για το παληκαρι με τα κιτρινα!
αλλα αφου ειπες νταλα ηλιο και κοντρα ακυρο
Κόκκορας έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:41
ειναι και ο μονος που εχει μουστακι βλεπω,Λογικα αμα το ξυριζε και δεν ειχε και τον ηλιο κοντρα δεν θα τον μπερδευα ουτε και αυτον
επισης ειχα μια αμφιβολια και για το παληκαρι με τα κιτρινα!
αλλα αφου ειπες νταλα ηλιο και κοντρα ακυρο
Όντως, ο κόντρα ήλιος παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά και κάνει τα μάτια σου να μοιάζουν για μογγολικά. Ειδικά αυτός με το μουστάκι (δεν είχε ποτέ μουστάκι εν τω μεταξύ, πώς του είχε έρθει η φαεινή ιδέα να αφήσει τότε, κι έτυχε να βγει κι αυτή η φωτογραφία εκείνο το διάστημα. ) δείχνει τελείως διαφορετικός. Εδώ σε πρόσφατη φωτογραφία του χωρίς κόντρα ήλιο και μουστάκι(σήμερα είναι 61 )
Spoiler
Κι εδώ ο τερματοφύλακας με την κίτρινη μπλούζα χωρίς κόντρα ήλιο (στην φωτό της ομάδας ήταν 15, εδώ γύρω στα 20-22). Spoiler
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.