ευκαιρεία για άλλα 8, βάστα γερά μητσό, άσε τα ζώα να σε ψηφίζουν ενώ εσύ τους παίρνεις τα σπίτιαnick έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:16 Δ. Παπαδημούλης: "Έρχεται μαζικό κύμα πλειστηριασμών και εξώσεων, ακόμη και στην 1η κατοικία"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Big business
Re: Big business
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
talaipwros
Παίζει να εβαλε τους νοικαρηδεςLord Brum έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:22όχι αν την έκανε με αλβανοπακιστάνια πυο δουελεύουν μαύραtalaipwros έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:45Θα επρεπε να φαίνονται σαν έξοδα στην εταιρείαnowhere έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:44 πόσο στοιχίζει να επαναφέρεις σε κάποια καλή κατάσταση 8 ρημάδια?100,200 χιλιάδες?φαίνονται πουθενά αυτά τα λεφτά ή πληρώνουν 600 ευρω για να μένουν σε σαπάκια οι άνθρωποι?
Επισης αν ειχε κανει την οιαδήποτε ανακαίνιση θα το ειχε κανει βούκινο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
το μπούστη γαμώ τα roi έπιασε
βέβαια οικονομία-μπανάνα, θες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω όσο πιό γρήγορα γίνεται γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει, αλλά και πάλι καλά είναι.
βέβαια οικονομία-μπανάνα, θες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω όσο πιό γρήγορα γίνεται γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει, αλλά και πάλι καλά είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 18 Μάιος 2020, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
σιγά μη δουλέψουν οι λαθροεισβολείς και μας κατηγορήσουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότηταςtalaipwros έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:24Παίζει να εβαλε τους νοικαρηδεςLord Brum έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:22όχι αν την έκανε με αλβανοπακιστάνια πυο δουελεύουν μαύραtalaipwros έγραψε: 18 Μάιος 2020, 15:45
Θα επρεπε να φαίνονται σαν έξοδα στην εταιρεία
Επισης αν ειχε κανει την οιαδήποτε ανακαίνιση θα το ειχε κανει βούκινο
θα έβαλε το σόι από κανέναν από τους μαθητευόμενους που παίρνει στην ευρωβουλή να προσφέρει σε είδος για το καλό του κόματος. μη σου πω θα χρηματοδότησε ο συριζα ως κυβέρνηση καμία μκο ακριβώς για να βελιτώνει τις συνθήκες διαβίωσης των λαθρο με παροχή έργου ανακαίνισης των καταλυμάτων τους. Ο τύπος πάω στοίχημα από τότε που έγινε ευρωβουλευτής μη σου πω βουλευτής δεν πληρώνει από την τσέπη του ούτε τα κοινόχρηστα της οικοδομής που μένει.
Προσωπικά, και πέρα από την πλάκα, με χαλάει ο οποιοσδήποτε πολιτικός έχει συγκεντρωμένο τέτοιον πλούτο και ιδιαίτερα από ακίνητα. Νομίζω ο Αρχέλαος μια χαρά το ανέφερε, ας δώριζε και κάποια έστω προς χάριν εντυπώσεων.
Οπότε, δεν μου αρέσει η κίνηση του Παπαδημούλη (που δεν μπορώ να τον ψέξω νομικά, φυσικά) - ούτε η συμπεριφορά όλων των υπολοίπων με 30+ σπίτια στην καθισιά τους. Μπάστα κάπου. Και φυσικά όλα τα δάνεια που παίρνουν, αν κι εκεί φυσικά πολλοί σφυράνε κλέφτικα.
ΥΓ: Με τις ΜΚΟ πάντως συνήθως είναι δύσκολα για τον ιδιοκτήτη (φέσια, συνεχείς φθορές-μα συνεχείς όμως!!!). Ελπίζω να μην το μάθει νωρίς ο Παπαδημούλης και ξεσπιτώσει τους εξωτικούς από τα σπίτια του.
Οπότε, δεν μου αρέσει η κίνηση του Παπαδημούλη (που δεν μπορώ να τον ψέξω νομικά, φυσικά) - ούτε η συμπεριφορά όλων των υπολοίπων με 30+ σπίτια στην καθισιά τους. Μπάστα κάπου. Και φυσικά όλα τα δάνεια που παίρνουν, αν κι εκεί φυσικά πολλοί σφυράνε κλέφτικα.
ΥΓ: Με τις ΜΚΟ πάντως συνήθως είναι δύσκολα για τον ιδιοκτήτη (φέσια, συνεχείς φθορές-μα συνεχείς όμως!!!). Ελπίζω να μην το μάθει νωρίς ο Παπαδημούλης και ξεσπιτώσει τους εξωτικούς από τα σπίτια του.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
χωρις να ειμαι σιγουρος (δεν θυμαμαι ποιος μου το ελεγε-ειχε σχεση πανντως)τα σπιτια αυτα πρεπει να εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες για να μπουν μεσα οι "ενοικιαστες"
- Μαυροβασίλης
κουτόφραγκε ακούμπα τα, πρόσφυγες περιμένω
5.5 ευρώ το τετραγωνικό, και με το ζόρι βγαίνω
tag gouerino 4

5.5 ευρώ το τετραγωνικό, και με το ζόρι βγαίνω
tag gouerino 4
ισαποστέλλαstella έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:52 Οπότε, δεν μου αρέσει η κίνηση του Παπαδημούλη (που δεν μπορώ να τον ψέξω νομικά, φυσικά) - ούτε η συμπεριφορά όλων των υπολοίπων με 30+ σπίτια στην καθισιά τους. Μπάστα κάπου. Και φυσικά όλα τα δάνεια που παίρνουν, αν κι εκεί φυσικά πολλοί σφυράνε κλέφτικα.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Μάιος 2020, 17:18 κουτόφραγκε ακούμπα τα, πρόσφυγες περιμένω
5.5 ευρώ το τετραγωνικό, και με το ζόρι βγαίνω![]()
tag gouerino 4
ισαποστέλλαstella έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:52 Οπότε, δεν μου αρέσει η κίνηση του Παπαδημούλη (που δεν μπορώ να τον ψέξω νομικά, φυσικά) - ούτε η συμπεριφορά όλων των υπολοίπων με 30+ σπίτια στην καθισιά τους. Μπάστα κάπου. Και φυσικά όλα τα δάνεια που παίρνουν, αν κι εκεί φυσικά πολλοί σφυράνε κλέφτικα.![]()
Το 2019 δεν αγόρασε κάτι ή θα το ξερουμε του χρόνου; 
...για τα υποτιθέμενα τρία καρότσια που ήταν δύο
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
γουστάρω να χτυπήσει και το πλαζα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ότι οι τιμές αγοράς είναι ύποπτα χαμηλές και πιθανόν να έπαιξε μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι το πρόσεξε κανείς;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ουυυυυυ λεξιπλάστης...!!!Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Μάιος 2020, 17:18ισαποστέλλαstella έγραψε: 18 Μάιος 2020, 16:52 Οπότε, δεν μου αρέσει η κίνηση του Παπαδημούλη (που δεν μπορώ να τον ψέξω νομικά, φυσικά) - ούτε η συμπεριφορά όλων των υπολοίπων με 30+ σπίτια στην καθισιά τους. Μπάστα κάπου. Και φυσικά όλα τα δάνεια που παίρνουν, αν κι εκεί φυσικά πολλοί σφυράνε κλέφτικα.![]()
ΠΑΝΤΑ παίζει η πιθανότητα για μαύρο χρήμα. Πάντως, αν έχει κονέ παίζουν ευκαιρίες. Συνεργάτης αγόρασε 100 τμ Εξάρχεια σε όροφο (όχι ημιυπόγειο κτλ) 48000 ευρώ και είναι σούπερ (οκ, με μπιντέ, αλλά με μάρμαρο, ξύλινα πατώματα σε καλή κατάσταση, γενικά δεν είναι χρέπι). Από μεσιτικό του το σφύριξαν. (Α last year, αρχές του έτους).Awesomatic έγραψε: 18 Μάιος 2020, 17:33 Ότι οι τιμές αγοράς είναι ύποπτα χαμηλές και πιθανόν να έπαιξε μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι το πρόσεξε κανείς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis