!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΆΞΙΟΣ Αμβρόσιος Καλαβρύτων αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: ΆΞΙΟΣ Αμβρόσιος Καλαβρύτων αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Λεγεών έγραψε: 17 Μάιος 2020, 15:11
Στύγιος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:54

Aυτός ,να ξέρετε, είναι ο Μικρός Αφορισμός ( επιτίμιο της ακοινωνησίας)

Μετά υπάρχει κι ο Μεγάλος :8)

Στο τέλος έρχεται και το BAN :lol:

Εικόνα
Πολύ εσχατρόλ έχεις καταντήσει τις τελευταίες ημέρες. Σε είχαμε για πιο έξυπνο.
Έτσι πάει αγαπητέ μου, ο Αμβρόσιος αφόρισε την Καμερέως κι εγώ "αφόρισα" τις κάμερες της Καμερέως. Άρα εκ μεταφοράς είναι σα να αφόρισα κι γω την Καμερέως...

ΣΣ: Η υφυπουργός Ζαχαράκη τη γλίτωσε γιατί έχει πατέρα Θεολόγο.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Cavaliere έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:29 ΟΙ Αρχές της Ελλάδας απαγορεύεται να προσβάλουν τα Μυστήρια της Ορθοδοξίας.

Εσύ ομολογω ότι με έχεις μπερδέψει. Πίστευα ότι ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία πιστών που αναφέρω παραπάνω και το θεωρω και μαγκια.

Αλλά έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν υποψίες ότι δεν πιστεύεις καθόλου και απλά τρολλαρει απιστευτα καλά :D
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Gewponos90 έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:37
Cavaliere έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:29 ΟΙ Αρχές της Ελλάδας απαγορεύεται να προσβάλουν τα Μυστήρια της Ορθοδοξίας.

Εσύ ομολογω ότι με έχεις μπερδέψει. Πίστευα ότι ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία πιστών που αναφέρω παραπάνω και το θεωρω και μαγκια.

Αλλά έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν υποψίες ότι δεν πιστεύεις καθόλου και απλά τρολλαρει απιστευτα καλά :D
άλλοτε τρολλάρει. άλλοτε όχι.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Gewponos90 έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:37Εσύ ομολογω ότι με έχεις μπερδέψει. Πίστευα ότι ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία πιστών που αναφέρω παραπάνω και το θεωρω και μαγκια.

Αλλά έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν υποψίες ότι δεν πιστεύεις καθόλου και απλά τρολλαρει απιστευτα καλά
Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν υπάρχει άλλο πράγμα. Απλά και ρητά. Αν θα σου πω ότι αμφισβητώ το υπερφυσικό των Αγίων Μυστηρίων, αυτόματα γίνομαι μη Ορθόδοξος.
:wave:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Κόκκορας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:23 γενικα ειναι καλος λογοτεχνης μεχρι εκει(δεν ειναι βεβαια και ντοστογιεφσκι!ισως ουτε καν παπαδιαμαντης)
ολος ο αλλος ντορος κρυβει πολιτικες ιδεολογικες σκοπιμοτητες
τελειως αδιαφορες σε οτι με αφορα τουλαχιστον
Και το "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" δεν ήταν αντιχριστιανικό, επιθετικό σε κάποιους παπάδες ήταν. Εμένα μου έχει πει ο ίδιος ο παπάς του χωριού μου, έχοντας στο μυαλό του κάποιους συναδέλφους του "Βλήμα, οι παπάδες είναι σαν τους γιατρούς. Μη βλέπεις τι κάνουν, άκου μόνο αυτά που σου λένε"
Gewponos90

Cavaliere έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:41
Gewponos90 έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:37Εσύ ομολογω ότι με έχεις μπερδέψει. Πίστευα ότι ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία πιστών που αναφέρω παραπάνω και το θεωρω και μαγκια.

Αλλά έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν υποψίες ότι δεν πιστεύεις καθόλου και απλά τρολλαρει απιστευτα καλά
Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν υπάρχει άλλο πράγμα. Απλά και ρητά. Αν θα σου πω ότι αμφισβητώ το υπερφυσικό των Αγίων Μυστηρίων, αυτόματα γίνομαι μη Ορθόδοξος.
:wave:
Νταξ. Όσο και να προσπαθήσεις να με πείσεις, ότι πιστεύεις στους αφορισμούς εσύ ,δεν θα τα καταφερεις πάντως :003:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Gewponos90 ηρεμα λιγο!στις τρεις λεξεις η μια βρισια ειναι! :lol:

τι να τολμησουν ποιος θα αντιδρουσε δηλαδη;νεο αφηγημα ειναι αυτο ; ρε σεις δεν ηταν και ο Αρειος! :lol: εδω βγαινατε μεχρι προσφατα καποιοι απο σας και λεγατε πως φοβουνται την ιερα συνοδο(πολιτικοι και αλλοι) και καθονται ολοι σουζα; :lol:
θα φοβοταν τοτε η εκκλησια να κανει τι; να ασχολιοταν ενεργα με καποιον συγγραφεα;
ο ανθρωπος ποτε δεν αφοριστηκε,κηδευτηκε κανονικα.
και εξαλλου σου λεω μεχρι προσφατα υπηρχε η αισθηση,ο αστικος μυθος,διαδομενος μαλιστα οτι οντως αφοριστηκε(μην κανεις πως δεν το ξερεις)!και να σου οι μυδροιγ ια την εκκλησια! :lol:
θυμαμαι και στο παλιο πχορουμ γραφαν σχετικα και εγω ειχα απαντησει πως ΔΕΝ συνεβη κατι τετοιο...

παντως υπερβαλλουσα σημασια δινεται στον ταδε ή στον δεινα ανθρωπο κ.λπ
ολοι εχουμε την ιδια σπουδαιοτητα στα ματια του Θεου(και παρεμπιπτοντως και του νομου),κανεις δεν ειναι πανω απο τον συνανθρωπο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 17 Μάιος 2020, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Gewponos90 έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:58Νταξ. Όσο και να προσπαθήσεις να με πείσεις, ότι πιστεύεις στους αφορισμούς εσύ ,δεν θα τα καταφερεις πάντως
Εγώ, κάνω υπακοή, αν ένας Ιεράρχης θέλει να τιμωρήσει έναν πολιτικό επειδή βρίζει τον Χριστό, ας το κάνει. Κι εμένα με νουθετεί, αν το κάνω, γιατί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας να γράφει τον Χριστό στα παπάρια του;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

να σου πω κατι και τωρα
ο εγωισμος ας πουμε(κακο κανει καποιος στον εαυτο του βεβαια,διοτι ο εγωισμος και η επαρση μας χωριζουν απο τον Θεο,απο τον σκοπο της ανθρωπινης υπαρξης μας) δικαιολογειται εν μερει για καποιον π.χμπου ανακαλυψε το φαρμακο κατα του καρκινου..
αν και ο φλεμινγκ ο ανθρωπος που ανακαλυψε την πενικιλινη ηταν ταπεινοτατος

αλλα τωρα οχι βρηκα ενα ωραιο τραγουδακι,εγραψα ενα ωραιο κειμενο,εβαλα και 30 ποντους..στο μπασκετ με την λιθουανια :lol:
και να χω επαρση; νομιζω δεν δικαιολογειται

βεβαια αν κανουμε και εμεις κατι στηνζ ωη μας μπορει να αποκτησουμε δυστυχως,ο Θεος να φυλαει.
μαλιστα μπορει να εχουμε ηδη και καμποση τετοια!
ποιος ξερει αλλωστε ποσα κομπλεξ,μειονεξιες ,απωθημενα ή οτι αλλο μπορει να κουβαλαει ο καθ ενας μας στην ψυχη του και να εκδηλωνονται ετσι.
Gewponos90

Κόκκορας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 17:00 Gewponos90 ηρεμα λιγο!στις τρεις λεξεις η μια βρισια ειναι! :lol:

τι να τολμησουν ποιος θα αντιδρουσε δηλαδη;νεο αφηγημα ειναι αυτο ; ρε σεις δεν ηταν και ο Αρειος! :lol: εδω βγαινατε μεχρι προσφατα καποιοι απο σας και λεγατε πως φοβουνται την ιερα συνοδο(πολιτικοι και αλλοι) και καθονται ολοι σουζα; :lol:
θα φοβοταν τοτε η εκκλησια να κανει τι; να ασχολιοταν ενεργα με καποιον συγγραφεα;
ο ανθρωπος ποτε δεν αφοριστηκε,κηδευτηκε κανονικα.
και εξαλλου σου λεω μεχρι προσφατα υπηρχε η αισθηση,ο αστικος μυθος,διαδομενος μαλιστα οτι οντως αφοριστηκε(μην κανεις πως δεν το ξερεις)!και να σου οι μυδροιγ ια την εκκλησια! :lol:
θυμαμαι και στο παλιο πχορουμ γραφαν σχετικα και εγω ειχα απαντησει πως ΔΕΝ συνεβη κατι τετοιο...

παντως υπερβαλλουσα σημασια δινεται στον ταδε ή στον δεινα ανθρωπο κ.λπ
ολοι εχουμε την ιδια σπουδαιοτητα στα ματια του Θεου(και παρεμπιπτοντως και του νομου),κανεις δεν ειναι πανω απο τον συνανθρωπο του.
Σου εξήγησα πολύ απλά παραπανω τι φοβηθηκαν. Απλά κανείς ότι δεν το βλέπεις. Πάμε πάλι από την αρχή. Φοβήθηκαν ότι οι αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει ήδη με τις απειλές περι αφορισμού θα κορυφωθούν. Γιατί όπως είπα ήδη Κοκορα, δεν είναι όλοι οι πιστοί σαν εσενα. Αυτοί που διαμαρτύρονταν τότε δεν ήταν άθεοι. Ήταν και πιστοί που εκτιμούσαν το έργο του Καζαντζάκη και είχαν το νιονιο να καταλάβουν την διαφορά ανάμεσα στο βρίζω τον Θεό και στο βρίζω τον Παππα. Και μιας και αναφερθηκες στην κηδεία του , να θυμίσω κάπου εδώ ότι για να βρεθεί τράγος να τον κηδεψει χρειάστηκε παρέμβαση από ανωτερα πολιτικά και εκκλησιαστικά στελέχη. Έχει γράψει ένα ωραίο άρθρο η μηχανή του χρόνου για αυτες τις εποχές. Ψάξε βρες το. Και μπορεί να καταλάβεις το φοβήθηκαν
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ωραίο μυθιστόρημα Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται. ΤΟ πρώτο που διάβασα του Καζαντζάκη, ήμουν 9 ετών, και στην οικογένεια λέγανε πως είναι νωρίς ακόμα για ένα τέτοιο έργο, αλλά εγώ, δεν άκουγα. Καλύτερα, αν έχεις διαβάσει Σαίξπηρ 6 ετών, μπορείς και Καζαντζάκη στα 9.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα

ρελάνς από τον πίκο
πήξτε αντίθεοι λέδες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ο Τσίπρας είναι κρυπτοχριστιανός. Για να γίνει αρχηγός σε αριστερό κόμμα, το έκρυβε, αλλά είναι Πιστός.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Cavaliere έγραψε: 17 Μάιος 2020, 17:02
Gewponos90 έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:58Νταξ. Όσο και να προσπαθήσεις να με πείσεις, ότι πιστεύεις στους αφορισμούς εσύ ,δεν θα τα καταφερεις πάντως
Εγώ, κάνω υπακοή, αν ένας Ιεράρχης θέλει να τιμωρήσει έναν πολιτικό επειδή βρίζει τον Χριστό, ας το κάνει. Κι εμένα με νουθετεί, αν το κάνω, γιατί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας να γράφει τον Χριστό στα παπάρια του;
Αλλά πού να τον γράφει;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Μάιος 2020, 17:26Αλλά πού να τον γράφει;
Fake news.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα