!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι οι Κύπριοι αραβικής καταγωγής;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Είναι οι Κύπριοι αραβικής καταγωγής;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Σενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 01:29
Υδράργυρος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 01:22
Σενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 01:12

Τα γράφεις σοβαρά αυτά?
Υπαρχει υλικο στο ιντερνετ και σχετικες πηγες. Απορω με την εκπληξη καποιων. Read history
Οκ, εγώ να το παραδεχτώ, είμαι άσχετος. Είπες ότι ο πληθυσμός της εποχής ήταν 5 και ότι δεν υπάρχουν μνημεία στην Κύπρο απο τον πρώιμο μεσαίωνα.

Εικόνα

αυτό τι είναι?
Μην κολλαμε στο ακριβες νουμερο. Υπαρχει ενα αρχαιολογικο κενο στην κυπρο. Αν για παραδειγμα για 200 χρονια δεν υπαρχουν αρχαιολογικα ευρηματα, για καποιους σημαινει οτι το νησι δεν κατοικουταν μονιμα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

αν δεν εχεις το παραμικρο να συμμετεχεις με πηγες (και δη αξιοπιστες,εσυ βεβαια δεν εβαλες και καμια)μην μπαινεις σε κουβεντα βρε υδραγυρε!
τι βαρυτητα να εχουν τα θελω και οι αποψεις του καθενος μας σε συζητηση ιστορικη;ποιος θα κατσει να τα παρει σοβαρα;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

- Casper - έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:21
sys3x έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:00
- Casper - έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:49 Οι γυναίκες όχι. Πολύ θα' θελαν. (Προσωπικά προτιμώ ελληνίδες). Οι "Αραπούες" είναι πολύ όμορφες. :8)
Και συ έτσι μιλάς βρε;
Έχω δει πολύ ωραίες γυναίκες τζυπραίες αλλά όταν άρχισαν να μιλάνε πάντα θυμόμανε ότι είχε να κάνω κάποια δουλειά, είναι ψιλοντεγκαβλέ φάση όταν είναι μαζεμένες πολλές τους πιάνει λογοδιάροια και τα μιλάνε και βαριά.
Όταν λες έτσι; χαχα

Η γιαγιά μου είναι Παλαιστίνια. Όλη μου την ζωή ακούω το "αραπούα" και "αραπού" όταν μου απευθύνονται. Πως αλλιώς να τις λέω; :102:

Το βαριά εξαρτάται από την περιοχή ΚΑΙ από την κοπέλα. Επίσης άλλο βαριά, άλλο γρήγορα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάποιες (πολλές) λέξεις μπορεί να θεωρείς ότι μιλάνε βαριά αλλά να μιλάνε απλά την καθημερινή κυπριακή διάλεκτο.
Παίζει.
Δηλαδή κι εσύ έτσι μιλάς ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Υδράργυρος έγραψε: 17 Μάιος 2020, 13:23

Μην κολλαμε στο ακριβες νουμερο. Υπαρχει ενα αρχαιολογικο κενο στην κυπρο. Αν για παραδειγμα για 200 χρονια δεν υπαρχουν αρχαιολογικα ευρηματα, για καποιους σημαινει οτι το νησι δεν κατοικουταν μονιμα.
Αυτά που ανέβασα τα διάβασες;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Paralimnitis έγραψε: 17 Μάιος 2020, 07:39
Kαι που να βλεπες και την φατσα μου.

Εδω μια γενετικη ερευνα για τους ελληνοκυπριους και τους τουρκοκυπριους,δειχνει το κοινο ποσοστο γονιδιων με διαφορους λαους.

Εικόνα
και εδω που ειμαι δωδεκανησα εχει αρκετους με πιο σκουρο δερμα(εγω θυμαμαι και αρκετους πελ/νησιους αλλα και φιλο του πατερα μου),λογικο ειναι,οπου εχει ηλιο να συμβαινει,καλο ειναι,προστατευεσαι κιολας περισσοτερο απο τους αλλους(οχι οτι ειναι πανακεια εδω που τα λεμε,παλι ζημια γινεται απο τον ηλιο)

εδώ παίρνει συνοπτικά πολλές έρευνες κ βγαζει τον χάρτη
χαρτης που δειχνει dna ελληνων μακεδονιας,θεσσαλιας,θράκης,μικρας ασιας, πελ/νησου,κυπρου,κρητης και αλλων

Εικόνα
αμα ειχε και ποντιων θα ηταν(οπως εδειχνε και σε αλλη ερευνα) μετα τους κρητικους διπλα στους κυπριους

αυτος ειναι και ο γενετικος χωρος των ελληνων μεσες ακρες.

συνεπως κοινη γενετικη βαση οντως εχουν ολοι οι ελληνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 17 Μάιος 2020, 14:30, έχει επεξεργασθεί 10 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Πολύ μελαμψά άτομα υπάρχουν και ανάμεσα στους Ελλαδίτες, απλώς στην Κύπρο το ποσοστό τους επί του συνολικού πληθυσμού λογικά θα είναι κάπως μεγαλύτερο. Αν π.χ. στην Ελλάδα είναι ένα 10% στην Κύπρο θα είναι γύρω στο 15% ή 20% (υποθετικά όλα αυτά). Και ο ένας παππούς μου ήταν αρκετά μελαχρινός και τώρα που το σκέφτομαι, μπορώ να φέρω στο μυαλό μου αρκετά τέτοια άτομα που έχουμε στο χωριό. Μερικοί μάλιστα θα 'λεγα ότι είναι πιο σκουρόχρωμοι από αρκετούς Βορειοαφρικανούς, άνετα θα τους περνούσες για Πακιστανούς ή Ινδούς.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

καμια ερευνα για ισραηλιτες και παλαιστινιους υπαρχει;
εχω την αισθηση πως πρεπει να εχουν κοινη γενετικη βαση!
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Κόκκορας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:53 καμια ερευνα για ισραηλιτες και παλαιστινιους υπαρχει;
εχω την αισθηση πως πρεπει να εχουν κοινη γενετικη βαση!
Ποια αίσθηση έχεις βρε; Θα το έχεις διαβάσει πολλές φορές.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

ναι αυτο εννοω.κακη εκφραση λογου
εξαλλου βλεπεις και πολλους να μοιαζουν μεταξυ τους

απλα ερευνα δεν εχω υποψιν..
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

sys3x έγραψε: 17 Μάιος 2020, 13:47
sys3x έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:00

Και συ έτσι μιλάς βρε;
Έχω δει πολύ ωραίες γυναίκες τζυπραίες αλλά όταν άρχισαν να μιλάνε πάντα θυμόμανε ότι είχε να κάνω κάποια δουλειά, είναι ψιλοντεγκαβλέ φάση όταν είναι μαζεμένες πολλές τους πιάνει λογοδιάροια και τα μιλάνε και βαριά.
Όταν λες έτσι; χαχα

Η γιαγιά μου είναι Παλαιστίνια. Όλη μου την ζωή ακούω το "αραπούα" και "αραπού" όταν μου απευθύνονται. Πως αλλιώς να τις λέω; :102:

Το βαριά εξαρτάται από την περιοχή ΚΑΙ από την κοπέλα. Επίσης άλλο βαριά, άλλο γρήγορα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάποιες (πολλές) λέξεις μπορεί να θεωρείς ότι μιλάνε βαριά αλλά να μιλάνε απλά την καθημερινή κυπριακή διάλεκτο.
Παίζει.
Ναι, μιλάω κι' εγώ την καθημερινή κυπριακή διάλεκτο ούσα κυπραία που ζει στην Κύπρο. :102: :lol:
Άβαταρ μέλους
sys3x

- Casper - έγραψε: 17 Μάιος 2020, 15:01
sys3x έγραψε: 17 Μάιος 2020, 13:47

Όταν λες έτσι; χαχα

Παίζει.
Ναι, μιλάω κι' εγώ την καθημερινή κυπριακή διάλεκτο ούσα κυπραία που ζει στην Κύπρο. :102: :lol:
Ευχαριστούμε πολύ.
Θα σας ειδοποιήσουμε.
:D

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

:goodpost: :+1: στο νηματοθέτη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
sys3x

Νταρνάκας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 14:03 Πολύ μελαμψά άτομα υπάρχουν και ανάμεσα στους Ελλαδίτες, απλώς στην Κύπρο το ποσοστό τους επί του συνολικού πληθυσμού λογικά θα είναι κάπως μεγαλύτερο. Αν π.χ. στην Ελλάδα είναι ένα 10% στην Κύπρο θα είναι γύρω στο 15% ή 20% (υποθετικά όλα αυτά). Και ο ένας παππούς μου ήταν αρκετά μελαχρινός και τώρα που το σκέφτομαι, μπορώ να φέρω στο μυαλό μου αρκετά τέτοια άτομα που έχουμε στο χωριό. Μερικοί μάλιστα θα 'λεγα ότι είναι πιο σκουρόχρωμοι από αρκετούς Βορειοαφρικανούς, άνετα θα τους περνούσες για Πακιστανούς ή Ινδούς.
:g030:

.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

elchav έγραψε: 17 Μάιος 2020, 15:50 :goodpost: :+1: στο νηματοθέτη
κυπριος ειναι ο κυριος στο εικονιδιο σου; :8)
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Κόκκορας έγραψε: 17 Μάιος 2020, 16:12
elchav έγραψε: 17 Μάιος 2020, 15:50 :goodpost: :+1: στο νηματοθέτη
κυπριος ειναι ο κυριος στο εικονιδιο σου; :8)
Από Ηλεία, αρκετά κοντά πολιτισμικά :8)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”