Brazil updates:
+14.153 new cases (total 232.376)
+815 new deaths (total 15.632)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:40Α) είναι συνέπεια του «γελοίου ιού»OANNHSEA έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:14 Έρχεται - αυτό που όλοι πρέπει να φοβάστε και όχι έναν γελοίο ιό!!!
Β) δεν υπάρχει λόγος αύξησης των τιμών.
https://nos.nl/artikel/2334114-hongerpa ... ffers.htmlWORLD FAMINE:300 000 WILL DIE PER DAY SOON...
300,000 people a day will die of starvation. Due to the corona crisis, the number of people in acute famine nearly doubles from 135 to 260 million by the end of this year.
Green Dragon έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:49Αυτό το έχουν αποκλείσει γιατί ο κορωνοϊός δεν εγκαθίσταται στον κυτταρικό πυρήνα.nostromos έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:45
αν εννοεις οτι θα νοσησουνε και αλλα σε βαθος χρονου αυτο μπορει να σημαινει ενα πραγμα ... οτι ο ιος παραμενει στο σωμα ανενεργος για μεγαλο χρονικο διαστημα και ενεργοποιειται για καποιο λογο μετα απο καιρο ... οτι συνυπαρχει δηλαδη με το φορεα και σε καποιες περιπτωσεις η επαναδραστηριοιποιηση του προκαλει σοβαρη νοσο και θανατο ... καθολου καλα νεα
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... aul-garner'Weird as hell’: the Covid-19 patients who have symptoms for months
Researchers keen to work out why some people are suffering from ‘long tail’ form of the virus
Fri 15 May 2020T
................................................................................................................................................
Paul Garner: ‘The virus is causing lots of immunological changes in the body, lots of pathology that we don’t yet understand.’
................................................................................................................................................
- hellegennes
Παπαριές.nostromos έγραψε: 17 Μάιος 2020, 02:47hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:40Α) είναι συνέπεια του «γελοίου ιού»OANNHSEA έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:14 Έρχεται - αυτό που όλοι πρέπει να φοβάστε και όχι έναν γελοίο ιό!!!
https://nos.nl/artikel/2334114-hongerpa ... ffers.htmlWORLD FAMINE:300 000 WILL DIE PER DAY SOON...
300,000 people a day will die of starvation. Due to the corona crisis, the number of people in acute famine nearly doubles from 135 to 260 million by the end of this year.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κατσε καλα γιατι θα μας βαλουνε μαζι στο καδρο των ψεκ 
- hellegennes
Το άρθρο είναι ψεκασμένο, όχι εγώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έγινε ανώνυμη καταγγελία στο Στάνφορντ, πως η περιβόητη έρευνα του Ιωαννίδη, είναι μερικώς πληρωμένη από τον ιδιοκτήτη της αεροπορικής JetBlue -μέγας πολέμιος του lockdown κλπ- και μάλιστα το ήξεραν ο Ιωαννίδης και οι υπόλοιποι που την έκαναν.
https://www.buzzfeednews.com/article/st ... stleblower?
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Δε μπορώ να πω, εμπνευσμένο:

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:40Α) είναι συνέπεια του «γελοίου ιού»OANNHSEA έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:14 Έρχεται - αυτό που όλοι πρέπει να φοβάστε και όχι έναν γελοίο ιό!!!
Α) Δεν είναι συνέπεια του ιού - είναι συνέπεια των γελοίων αποφάσεων από τις δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις μας...
Β) Αυτό να το πεις στους πολίτες των ΗΠΑ που έχουν δει τις τιμές να αυξάνουν και έχουν δει και ελλείψεις σε τρόφιμα - κυρίως σε κρέας, φρούτα και λαχανικά....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αναρωτιέμαι αν ο κορωνοϊός έχει περιορισμένες ανοσοκατασταλτικές ιδιότητες. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί αυτό.nostromos έγραψε: 17 Μάιος 2020, 02:52Green Dragon έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:49Αυτό το έχουν αποκλείσει γιατί ο κορωνοϊός δεν εγκαθίσταται στον κυτταρικό πυρήνα.nostromos έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:45
αν εννοεις οτι θα νοσησουνε και αλλα σε βαθος χρονου αυτο μπορει να σημαινει ενα πραγμα ... οτι ο ιος παραμενει στο σωμα ανενεργος για μεγαλο χρονικο διαστημα και ενεργοποιειται για καποιο λογο μετα απο καιρο ... οτι συνυπαρχει δηλαδη με το φορεα και σε καποιες περιπτωσεις η επαναδραστηριοιποιηση του προκαλει σοβαρη νοσο και θανατο ... καθολου καλα νεα
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... aul-garner'Weird as hell’: the Covid-19 patients who have symptoms for months
Researchers keen to work out why some people are suffering from ‘long tail’ form of the virus
Fri 15 May 2020T
Paul Garner: ‘The virus is causing lots of immunological changes in the body, lots of pathology that we don’t yet understand.’
- hellegennes
Αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο (δεν το νομίζω, άλλωστε ανώνυμη καταγγελία είναι), η καριέρα του τελείωσε.freak έγραψε: 17 Μάιος 2020, 05:51 Έγινε ανώνυμη καταγγελία στο Στάνφορντ, πως η περιβόητη έρευνα του Ιωαννίδη, είναι μερικώς πληρωμένη από τον ιδιοκτήτη της αεροπορικής JetBlue -μέγας πολέμιος του lockdown κλπ- και μάλιστα το ήξεραν ο Ιωαννίδης και οι υπόλοιποι που την έκαναν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα σε κανέναν. Τιμές αυξάνουν μόνο επιτήδειοι. Η παραγωγή δεν έχει μειωθεί. Το ενάντιο, έχει ενταθεί.OANNHSEA έγραψε: 17 Μάιος 2020, 09:07 Α) Δεν είναι συνέπεια του ιού - είναι συνέπεια των γελοίων αποφάσεων από τις δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις μας...
Β) Αυτό να το πεις στους πολίτες των ΗΠΑ που έχουν δει τις τιμές να αυξάνουν και έχουν δει και ελλείψεις σε τρόφιμα - κυρίως σε κρέας, φρούτα και λαχανικά.
Σε περίπτωση μη καραντίνας, οι τιμές θα εκτοξεύονταν στην στρατόσφαιρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις