υπονοεις κατι για την κουλαινα?Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:06φταιν οι μαλάκες για τη δημοφιλία του καθιζήμτος αλλά δεν είχαν εναλλακτική, φταίει όμως και ο Κυριάκος γιατί μπορούσε να βγάλει και το σκύλο του
βρε τον κυριο παιατ
υπονοεις κατι για την κουλαινα?Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:06φταιν οι μαλάκες για τη δημοφιλία του καθιζήμτος αλλά δεν είχαν εναλλακτική, φταίει όμως και ο Κυριάκος γιατί μπορούσε να βγάλει και το σκύλο του
Δηλαδή υποστηρίζεις ότι η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει διαφορετικά πολίτες για ίδιες παραβάσεις ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω; Το αν αυτό είναι καλό ή κακό είναι που διαφωνούμε, έτσι; Το ότι γίνεται το παραδέχεσαι.under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:01Η αστυνομια γαμουσε αριστερους στην Κυψελη.Gewponos90 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:54 Η αστυνομία που ήταν κύριε; Πότε θα γίνουμε επιτέλους κράτος;
![]()
Ναι.Εχω δωσει εγω την εντολη.Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:33Δηλαδή υποστηρίζεις ότι η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει διαφορετικά πολίτες με ίδιες παραβάσεις ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω; Το αν αυτό είναι καλό ή κακό είναι αυτό που διαφωνούμε, έτσι; Το ότι γίνεται το παραδέχεσαι.under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:01Η αστυνομια γαμουσε αριστερους στην Κυψελη.Gewponos90 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:54 Η αστυνομία που ήταν κύριε; Πότε θα γίνουμε επιτέλους κράτος;
![]()
Οταν 62% ψηφίζει κάτι, τι λέει η εμπειρία πως είναι αυτό το κάτι;
viewtopic.php?f=13&t=21591
ναι αλλά ξέρουμε γιατί δε συμβαίνει στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ.Κόκκορας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 15:16και ποιος σηκωνεται στην πολιτικη; ο γονος;Σέλευκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:56 Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχουν οι γόνοι. Οταν ψηφίζω γόνο ξέρω ότι έχει καθίσει δίπλα στον πατέρα του για χρόνια οτι έχει ακούσει άπειρες πολιτικές αναλύσεις , έχει φανταστεί τον εαυτό του σαν πρωθυπουργό, έχει σκεφτεί για πάρα πολλά θέματα κοινωνικά και πολιτικά απο μικρός, και ξέρω ποιος είναι πάνω κάτω.
Ο μη γόνος ξέρω ότι έχει γλείψει ότι σηκώνεται.![]()
αυτο ομως ειναι ομολογια της αποτυχιας του κοινοβουλευτισμου!(στην ελλαδα τουλαχιστον)
φερ ειπειν στον συριζα συμβαινει; οχι,στο ΚΚΕ; ουτε,στα αμιγως φιλελευθερα κομματιδια,ουτε...
στα δυο βασικα κομματα που κυβερνησαν την χωρα; πολυ πιθανον ναι σε σημαντικο βαθμο
διοτι ακριβως τα κομματα ειναι φεουδα
και εχουν για προσωπικο φεουδο τους το κρατος ολο,στο οποιο εχουν διεισδυσει σε καθε πτυχη του.